• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri sevgili

Ya parası olmasa ben zaten hiç böyle bir konu açmazdim. Benim evim yok onun var beni silkelesen elli bin ya çıkar ya çıkmaz onun milyona yakın birikmisi var. Yedirmesini falan istemiyorum ama böyle her şeyi beleşe getirmeye çalışması üç kuruş için kafa yormasi beni çok rahatsız ediyor
Oo tam bir varyemez amca. Gece de birikimine sarılıp uyuyordur. Bundan olmaz, asla ve kat'a olmaz. İnsan sevdiğine bir şey alırken mutluluğunu düşünür parayı değil. Sen yedirdigin sürece iyisin. 2 kere ödeme bak bakalım iyiliği sevgisi kalıyor mu?

Cimri likten önce seninle dalga geçen biri olması büyük sorun ve ayrılık nedeni

Yanı senle dalga geçmesinin bir önemi yok ve cimri olması sıkıntı öyle mi yada elinin bol olması
Varsın saygısızlık yapsın ama sevgili olsun
Nasıl sa birini buldun ya olur da giderse
Sakin bırakma dert etme alışırsın
O konuyu hallettik çok fazla özür diledi samimiyetime güvenerek şaka yaptığını ama dozu aştığını kabul etti. Yani ben iki hafta falan sürekli aramasına rağmen barışmadim en son bulunduğum ilçeye geldi vs o şekilde barıştık.

Ben şimdi ne diyeyim de konu açayım. Bu hesap ödeme konusunu açtığımda diyecek ki sen iki yemek ısmarladın diye para lafı yapıyorsun vs. Konuyu nasıl ve ne şekilde acmaliyim
Konu açmanızın gerek olduğumu düşünüyorsunuz???
Neden kendinizi bu kadar değersizleştiriyorsunuz yapmayın lütfen…
Bu adam ne sizinle evlenir ne de cimriliğini bırakır.

O konuyu hallettik çok fazla özür diledi samimiyetime güvenerek şaka yaptığını ama dozu aştığını kabul etti. Yani ben iki hafta falan sürekli aramasına rağmen barışmadim en son bulunduğum ilçeye geldi vs o şekilde barıştık.
Sizin gibi bir partneri hiç bir erkek kaçırmak istemez ki zaten..Her yanlışına göz yumuyor üstüne birde karnını doyuruyorsunuz ne güzel..
Karşı tarafı suçlarken birazda ben bunları kendime niye yaptırıyorum demek lazım..Belli ki rahatsızsıniz ama karşı taraf bunu düzeltmiyor peki çözüm ne olmalı?

Niye bu kadar tepki verdin ki bunlar senin anlattığın şeyler. Bu tepkiyi lütfen fiziğinle alay eden, başka kadınlara ağzının suyu akan ve paranı yiyen sevgiline ver. Seni dert sahibi yapan o. ben değilim
Kendini niye bu kadar önemsedin ki sen de? Veya yapıcı bir yorumda bulunamayacaksan neden susma yoluna gitmedin? Aklınca beni düştüğüm durum üzerinden veya eski açtığım konulardan vurmaya çalışıyorsun ben zaten durumun ve mağdur edilisimin farkındayım. beni dert sahibi tabii ki sen yapamazsın ama içimi dökmek rahatlamaya çalışmak belki insanların tecrübelerini dinlemek istiyor olamaz mıyım? Hemen dalgavari yorum yapmak mı gerekir?

Eee buna inandın yani samimiyetine
O kadar samimi ki yine bir şey der
Ve zaten kuruşun hesabını da yapıyor
Hep bunlar samimiyetten
Yoksa adam bulunmaz bursa kumaşı

Ya ALLAH aşkına şu gözünüzü acın bu kadar kör olmayın
Sonuçta sen mutsuzsun dimi mutsuz olduğun yerde niye duruyorsun

Alışkanlık diyorsun insanlar nelerden vaz geçiyor neler yaşıyor dünyadaki bir erkek bu değil
Ama sanki buymuş gibi davranmayın
Sizi hak etmeyenlere saniyenizi vermeyin
Yazık yani

Evet benim. Bu kişiyle sorunlar bitmiyor. Bana hep beni çok sevdiğini vs söylüyor tüm arkadaşları ile de tanıştım ama bu sorunları halletsek cimriliği başa bela

Yaşınız da küçük değil ki ; size ne diyelim bilmiyorum , 30 yaşındasınız. Bir önceki konudan sonra , tek sorununuz gerçekten adamın cimri olması mı ?

Yaşınız da küçük değil ki ; size ne diyelim bilmiyorum , 30 yaşındasınız. Bir önceki konudan sonra , tek sorununuz gerçekten adamın cimri olması mı ?
Değil tabii ki. Ben de biliyorum farkındayım birçok şeyin. Bazen böyle duygular ve korkular mantığın önüne geçebiliyor.

Uzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Ben normalde biraz eli sıkı olduğunu bildiğim ve laf söz olmasın diye kalkıp ödüyorum parasında değilim ama biraz centilmenlik bekliyorum sanırım. Daha bana bir gül bile almadı. Doğum günümde saçma sapan bir tartışmayı bahane ederek hediye yollamadi. Evi var bayaa bi birikimi var ama araba bile almıyor. Arabayı geçtim benim taksiye binmeme bile kızıyor 40 dakikada bir gelen otobüsü niye beklememisim diye. Zaten taksi fazla yazsa binmem ama maksimum 30 TL. Sürekli de binmiyorum zaten.

Devamlı cimri olduğunu bunun beni çok rahatsız ettiğini söylüyorum utanmıyor bile. Sadece biraz bozuluyor. Ondan ayrilmak da istemiyorum alışkanlık ve sevgi de var peki bu huyundan vazgeçirmek mümkün mü sizce?

Şunu bana yapan yakın arkadaşım olsa tekrar buluşmak istemem değil sevgilim. Çok sabırlısınız valla umarım çok yakışıklıdır ya da iyi sevişiyordur bari harcadığınız paraya değse.

Niye bu kadar tepki verdin ki bunlar senin anlattığın şeyler. Bu tepkiyi lütfen fiziğinle alay eden, başka kadınlara ağzının suyu akan ve paranı yiyen sevgiline ver. Seni dert sahibi yapan o. ben değilim
Ayriyeten nerden biliyorsun ki ben tepki vermiyorum ona? İyi o zaman konu açmayalım. Konu actik diye senin ukalaca yorumlarına maruz kalmak zorunda mıyım?

Çok haklısınız bunları inanın ben de biliyorum farkındayım. Bazen olamıyor ama ayrılınca daha kotu oluyorum ya da olmaktan korkuyorum sevgiden aşktan ziyade alışkanlık işte
Alışkanlık bir ilişkiyi sürdürmek için yeterli mi sizce?Bir de saçma sapan özelliklere sahip olan bir adam sözkonusu ise.

Konu sahibi bak sevgi aşk adına puzzle in en onemli parçaları eksik; olduğun gibi sevme, sevdiğini sahiplenme, güzel gidiyorsa evliliği düşünme, bi çiçekle gönlünü hoş etme.. bunlar sevgilinde yok gerçekten üzücü kendinize bunu yapmayin genç çalışan ve eminim başka kişilerin deger kişilerin de seveceği birisinizdir. Mal varlığı trilyon olsun bi tl bile çıkmıyorsa cebinden kalbinden de kolay çıkarabilir bi adam bu..

Ben şimdi ne diyeyim de konu açayım. Bu hesap ödeme konusunu açtığımda diyecek ki sen iki yemek ısmarladın diye para lafı yapıyorsun vs. Konuyu nasıl ve ne şekilde acmaliyim

Sevgiliniz fiziğinizle alay ediyor diye konu açan üyeymişsiniz. Konunuza gelen yorumlarla haddinden fazla yükselip ; adama sözde bir araba laf saymış, whatsapp ekran görüntüsünü de konunuza atmıştınız.

O mesajı attıysanız, adamla halen nasıl sevgilisiniz ?

Adam onca lafa rağmen halen sizinle görüşüyorsa , adamda da sorun var.

Halen bu adamla görüşüp , bir de evlilik hayali kuruyorsanız sizde de sorun var.

Kendini niye bu kadar önemsedin ki sen de? Veya yapıcı bir yorumda bulunamayacaksan neden susma yoluna gitmedin? Aklınca beni düştüğüm durum üzerinden veya eski açtığım konulardan vurmaya çalışıyorsun ben zaten durumun ve mağdur edilisimin farkındayım. beni dert sahibi tabii ki sen yapamazsın ama içimi dökmek rahatlamaya çalışmak belki insanların tecrübelerini dinlemek istiyor olamaz mıyım? Hemen dalgavari yorum yapmak mı gerekir?
Ayriyeten nerden biliyorsun ki ben tepki vermiyorum ona? İyi o zaman konu açmayalım. Konu actik diye senin ukalaca yorumlarına maruz kalmak zorunda mıyım?
Off amma drama yaptın ya. Konuda adamı gömmüşsün sonra da ayrıl demeyin ayrılamam yazmışsın ben de iyi o zaman devam et bu harika adamla dedim. Konulara ayrılamam yazarak insanlara yapacak yorum bırakmıyorsun. Zaten farkındaysan yapılan yorumlarda herkes ayrıl diyor başka bir şey yok. git para yedirmeye ve bu adam tarafından hor görülmeye devam et mi diyelim yani ne istiyosun anlamıyorum

Off amma drama yaptın ya. Konuda adamı gömmüşsün sonra da ayrıl demeyin ayrılamam yazmışsın ben de iyi o zaman devam et bu harika adamla dedim. Konulara ayrılamam yazarak insanlara yapacak yorum bırakmıyorsun. Zaten farkındaysan yapılan yorumlar hep ayrıl diyor başka bir şey yok. git para yedirmeye ve bu adam tarafından hor görülmeye, eziklenmeye devam et mi diyelim yani ne istiyosun anlamıyorum
Anlamadığın şeyi anlatmaya çalışıyorum. Önemli olanın üslubun olduğunu söylemeye çalışıyorum anlamayınca da drama yapmış oluyoruz. Burda bircok insan zaten seninle benzer temada şeyler söylüyorlar ama düzgün ve terbiyeli bir üslupla. Bunu öğren önce. "İffff ımmı drımı yıptın" demek seni cool biri yapmiyor.

Anlamadığın şeyi anlatmaya çalışıyorum. Önemli olanın üslubun olduğunu söylemeye çalışıyorum anlamayınca da drama yapmış oluyoruz. Burda bircok insan zaten seninle benzer temada şeyler söylüyorlar ama düzgün ve terbiyeli bir üslupla. Bunu öğren önce. "İffff ımmı drımı yıptın" demek seni cool biri yapmiyor.
Lütfen gönül ilişkinizin olduğu bu beyefendiyle ilişkinizi nihayete erdiriniz sayın hanımefendi.
Bu yeterince kibarsa benim yorumumu dikkate alın. :KK51:

Back
X