• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri sevgili

"Cok yoruldum bir adana ismarlarsin artik" deyip surat ifadesini izleyin. Cocukluk arkadasimda ayni sizin sevgilimiz gibi var yemezdi. Bu yuzden kizlar kosarak uzaklasiyordu. Hadi ben yemek ısmarlayayım sende baklava al seklinde kitlemelerle arkadasimi açtım. Artik gel sana lahmacun ismarlayayim diye cagiriyor beni. Birde bu yolu deneyebilirsiniz.

Uzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Ben normalde biraz eli sıkı olduğunu bildiğim ve laf söz olmasın diye kalkıp ödüyorum parasında değilim ama biraz centilmenlik bekliyorum sanırım. Daha bana bir gül bile almadı. Doğum günümde saçma sapan bir tartışmayı bahane ederek hediye yollamadi. Evi var bayaa bi birikimi var ama araba bile almıyor. Arabayı geçtim benim taksiye binmeme bile kızıyor 40 dakikada bir gelen otobüsü niye beklememisim diye. Zaten taksi fazla yazsa binmem ama maksimum 30 TL. Sürekli de binmiyorum zaten.

Devamlı cimri olduğunu bunun beni çok rahatsız ettiğini söylüyorum utanmıyor bile. Sadece biraz bozuluyor. Ondan ayrilmak da istemiyorum alışkanlık ve sevgi de var peki bu huyundan vazgeçirmek mümkün mü sizce?
Nail sevgi var anlamadım. Cimriligi gecmiş bu size deger vermiuor. Bir gul almadı ne demek . Kendinize bunu yapmayın

Ayrılmayı düşünmüyorsan seviyorsan bu adamı beslemeye devam edeceksin canım. Çünkü cimriler asla değişmez hele ki sana en çok kıymet vermesi gereken dönemlerde sevgililik aşamasında bunu ciddi derecede hissettirmişse evlenince düşünemiyorum 🤦🏻‍♀️ Allah kolaylık versin ne diyeyim

Fiziğinizle, giyiminizle hatta yürüyüşünüzle bile dalga geçen, başka kadınlarla kıyaslayan, size dair en ufak bir çaba göstermeyen sevgili...

Sizi gerçekten sevdiğini, değer verdiğini de hiç sanmıyorum. Bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok. Ayrılmak istememenizin sebebi nedir? Nasıl bir motivasyona sahipsiniz size değer vermeyen biriyle sevgili kalmaya çalışırken?

Cimri insanla değil sevgili olmak arkadaş bile olunmaz. Bu huyu asla değişmez 🤣 her şeyi böyle sen yapmaya devam edersen çok güzel ama karşında elini cebine atmayan adamı daha ne kadar idare edeceksin ?🤣

Uzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Ben normalde biraz eli sıkı olduğunu bildiğim ve laf söz olmasın diye kalkıp ödüyorum parasında değilim ama biraz centilmenlik bekliyorum sanırım. Daha bana bir gül bile almadı. Doğum günümde saçma sapan bir tartışmayı bahane ederek hediye yollamadi. Evi var bayaa bi birikimi var ama araba bile almıyor. Arabayı geçtim benim taksiye binmeme bile kızıyor 40 dakikada bir gelen otobüsü niye beklememisim diye. Zaten taksi fazla yazsa binmem ama maksimum 30 TL. Sürekli de binmiyorum zaten.

Devamlı cimri olduğunu bunun beni çok rahatsız ettiğini söylüyorum utanmıyor bile. Sadece biraz bozuluyor. Ondan ayrilmak da istemiyorum alışkanlık ve sevgi de var peki bu huyundan vazgeçirmek mümkün mü sizce?
Bu huyundan vazgeçirmek mümkün değil. İnsani insana sevdiren huyudur. Cimri biriyle hayat çekilmez hale gelir. Evlilik düşünmüyorsunuzdur umarım...

Böyle biriyle ömür geçmez ve bu huyundan da vazgeçemez. Gerçekten cimri biriyle çok zor. Ben olsam akrama bakmadan kaçardım. Doğum gününüzde hediye almamak için bilerek tartışmayı bahane ettiğine eminim. Böyle tipler parası olsa bile yemez yedirmez. Önemli bir kriter bence cömert olması. Adam daha şimdiden böyle evlenirseniz vay halinize.

Bu adam senin fiziğinle alay edip başka kadınlarla kıyaslamıyor muydu? Üstüne bir de cimriymiş. Harika biri canım sakın kaçırma hemen evlen 😍 diycem ama senle evlenmek istemediğini de başkalarına anlatıyordu şansına küs
Komik mi? Sen herhalde başkalarının hatalarından veya dertlerinden kendine mutluluk ve eğlence çıkarmaya çalışan üyelerdensin. Yapıcı bir yorumda bulunduğunda bir şeyin mi eksiliyor çok mu zor düzgünce eleştirmek?

Böyle biriyle ömür geçmez ve bu huyundan da vazgeçemez. Gerçekten cimri biriyle çok zor. Ben olsam akrama bakmadan kaçardım. Doğum gününüzde hediye almamak için bilerek tartışmayı bahane ettiğine eminim. Böyle tipler parası olsa bile yemez yedirmez. Önemli bir kriter bence cömert olması. Adam daha şimdiden böyle evlenirseniz vay halinize.
Ben de tam aksine eli açığım. Ama bundan güç alarak pişkinlestikce pişkinlesiyor.

Adamın kılı kırçıklanmış huyu değişirmi tabi ki değişmez.
Adamla uzun süredir birliktesiniz değişmemiş burda aldığınız hangi fikir değiştirir…
Son derece utanç verici bir durum bunu yaşayan ve yaşatan için…
Hani olur olur da bir yemek parası kendinden çıkacak diye surat yapan erkegi birakmak istemeyen bir kadin var. Erkek arkadaşım çok şanslı…

Bu arada ben onun doğum gününde hediye alırım sevgililer gününde de aldım bu tarz şeyleri ilk başlatan taraf hep ben oldum ama ya o hiçbir şey almadi ya da ben sorun çıkarmayim diye bir şeyler yolladı. Zamanında çok para sıkıntısı çekmişler buna bağlıyorum ama biz de çektik kim çekmedi ki. Diyeceksiniz erkeğe hesap ödeme madem öyle sen de alma. Ama o zaman da hiçbir şey yapmıyor arkadaş. Bir yere davet ettiği hediye aldığı yok. Mecbur ben yapıyorum.
E adamın yapısı bu demek ki..
Ya böyle kabullen ya da terk et..
Bazı şeyleri çok fazla değiştirmeye çalışmak,ilişkinin selameti için zararlı.
Ayrıca yaşını başını almış,bu şekilde yetişmiş,büyürken de sıkıntı çekip bu durumun içine işlediğini kabul eden biri adamı hala değiştirmek için çabalamak neden..
Gerçekten sevseydin bunlar gözüne batmazdi bence 🤔

Hani aldatan erkekler icin ayrıl bosan diyoruz ya benim icin cimri erkeklerle aldatan erkekler aynı kaçış kulvarında. Asla asla tahammül edemem, ne cok savurgan olmalı ne de cimri kaldı ki sevdigi insana cimri olma ihtimali 0 bir insanın

Adamın kılı kırçıklanmış huyu değişirmi tabi ki değişmez.
Adamla uzun süredir birliktesiniz değişmemiş burda aldığınız hangi fikir değiştirir…
Son derece utanç verici bir durum bunu yaşayan ve yaşatan için…
Hani olur olur da bir yemek parası kendinden çıkacak diye surat yapan erkegi birakmak istemeyen bir kadin var. Erkek arkadaşım çok şanslı…
Ben şimdi ne diyeyim de konu açayım. Bu hesap ödeme konusunu açtığımda diyecek ki sen iki yemek ısmarladın diye para lafı yapıyorsun vs. Konuyu nasıl ve ne şekilde acmaliyim

E adamın yapısı bu demek ki..
Ya böyle kabullen ya da terk et..
Bazı şeyleri çok fazla değiştirmeye çalışmak,ilişkinin selameti için zararlı.
Ayrıca yaşını başını almış,bu şekilde yetişmiş,büyürken de sıkıntı çekip bu durumun içine işlediğini kabul eden biri adamı hala değiştirmek için çabalamak neden..
Gerçekten sevseydin bunlar gözüne batmazdi bence 🤔
Batmamasi mümkün değil ki. Üç kuruş para harcamaya yüksünen biri nasıl olur da göze batmaz

Komik mi? Sen herhalde başkalarının hatalarından veya dertlerinden kendine mutluluk ve eğlence çıkarmaya çalışan üyelerdensin. Yapıcı bir yorumda bulunduğunda bir şeyin mi eksiliyor çok mu zor düzgünce eleştirmek?
Niye bu kadar tepki verdin ki bunlar senin anlattığın şeyler. Bu tepkiyi lütfen fiziğinle alay eden, başka kadınlara ağzının suyu akan ve paranı yiyen sevgiline ver. Seni dert sahibi yapan o. ben değilim

Cimri likten önce seninle dalga geçen biri olması büyük sorun ve ayrılık nedeni

Yanı senle dalga geçmesinin bir önemi yok ve cimri olması sıkıntı öyle mi yada elinin bol olması
Varsın saygısızlık yapsın ama sevgili olsun
Nasıl sa birini buldun ya olur da giderse
Sakin bırakma dert etme alışırsın

Ya parası olmasa ben zaten hiç böyle bir konu açmazdim. Benim evim yok onun var beni silkelesen elli bin ya çıkar ya çıkmaz onun milyona yakın birikmisi var. Yedirmesini falan istemiyorum ama böyle her şeyi beleşe getirmeye çalışması üç kuruş için kafa yormasi beni çok rahatsız ediyor

Ama o zaman size göre değil..
Yani uzatmak neden ?
Değişmez bu yaştaki insan.
Bence zorladikca aranız bozulacak.
Çok haklısınız bunları inanın ben de biliyorum farkındayım. Bazen olamıyor ama ayrılınca daha kotu oluyorum ya da olmaktan korkuyorum sevgiden aşktan ziyade alışkanlık işte

Back
X