- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Mrb benim derdim kv ve kb ın cimrilikleri kendi paralarını harcamayıp eşime harcatmaları. Yıllardr kb 3binin üzerinde 4bine yakın geliri olmasına rağmen hiç harcamazlar eşime harcattrlardı. Şimdi kb yı işten çıkardılar ve artık asla ve asla para harcamazlar 1700lira emeklilk parası olduğu halde hiç harcamycaklar kv eşimi marketlere götrmeye başladı. Şehir dışına gidyo bileti eşime aldrttyo. O kadar rahatsız oluyorumki saatldrdr ağlıyorum. Kb ve kv den nefret ediyorum hakkımı helal etmiyorum. Allah rızası için bi çare. :'(
yok cnm borçları yok şükür. Sadece para kenara atcaz diye bizi kullanıyolar. Çok sıkıntılıyım daha 3oğulları var ve onların düğünlerindeki masrafların bi kısmını kesin bize yaptrrlar. Allaha havale ettim bunlarıborçları mı var acaba eğer hiç bir şyleri yoksa ve böyle davranıyorlarsa yanlış tabiki
Ciddimisin? Hazar ödeyeceklerdir???Sen benım olayı biliyormusun:) bende nişanlımdan ayrıldım 9 ay nşanlı bekledim daha seneye düğün olacaktı para yok diye neyse nişanlım işe girdi aılesı buna 220 milyarlık ev aldırdı sıfırdan kredı cektırdı 400 milyar borç oldu 10 yıl vadede ve nısanlımın evi yoktu ..Yani beterın beterın var
Abartmışlar onlarda.eşin de esirgemiyor alıyor sanırım. Ben sizin yerinizde olsam masraf çıkartırdım.kendime bişeyler alırdım.eş belki yetişemez de bi durun der... Yokluk çekse kayınvaliden tamam helal hoş olsun da sömürmek bu anlattığın.Mrb benim derdim kv ve kb ın cimrilikleri kendi paralarını harcamayıp eşime harcatmaları. Yıllardr kb 3binin üzerinde 4bine yakın geliri olmasına rağmen hiç harcamazlar eşime harcattrlardı. Şimdi kb yı işten çıkardılar ve artık asla ve asla para harcamazlar 1700lira emeklilk parası olduğu halde hiç harcamycaklar kv eşimi marketlere götrmeye başladı. Şehir dışına gidyo bileti eşime aldrttyo. O kadar rahatsız oluyorumki saatldrdr ağlıyorum. Kb ve kv den nefret ediyorum hakkımı helal etmiyorum. Allah rızası için bi çare. :'(
Ciddimisin? Hazar ödeyeceklerdir???
Esin ne iş yapiyoYemin edıyorum kız hepsını nısanlıma ödeteceklerdı maksat adamın maaşını elin kızı yemesın her ay 3 milyar
Ben evlenmeden önce annemde bu tarz sıkıntılar çekmişti ama hhiçanlamazdım. Gerçekten anlamak için insanın başından geçmesi gerekiyor. Muhtaç olsalarda isteseler inan hiç üzülmezdim en azından hayır olurdu.ama bunların gözü hiç doymuyo :-(Canım benim babaannemler yıllardır herşeylerini babama yaptırıyorlar düşün elektirik Faturası su faturası kömür ekmek parası babamda seslenmiyor hala onlara yardım ediyor, dedemin durumu çok iyi bu arada muhtaç değiller..
Canm annesi ben yokken aldryo eşime aldrcağını yani benm habeeim olmuyo genelde. Eşimle bundan sonra asla konuşamam çünkü annesini tercih ediyor. Onlara tapıyo ve eğer onlar hakkında bişey dersem masadaki herşeyi yere indiriyor bağırıyor çağırıyor..benim işim Allaha kalmış aaslabeddua etmiyorum ama Allaha havale ediyorum bunları. Rabbim tez zamanda bana aileme verdikleei bbütünsıkıntılardan kurtarsın inş :-(Bende asla hakkımı helal etmezdim ve yemelerine'de müsaade etmezdim.Eşiniz bu harcamaları yaparken,sizden izin alıpmı yapıyor,yoksa hiç danışmadan mı?
Eğer,gözgöre göre yapıyorsa güzel bir tepki verin.Umarım aklı başına gelir ve bakmakla yükümlü olduğu sadece eşinin olduğunun farkına varır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?