• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri ve titiz Erkek !!!!

tabiki hayır , buraya yazmamdaki sebep bu zaten sizlerin düşüncelerine, tecrübe ve deneyimlerinize ihtiyacım war
Tecrübe dediniz
Üç yıllık evliyim eşimle 4 yıl çok güzel bir flört döneminden sonra evlendik
Ben yaşayacağımız yer konusunda üç yıl sürecek Bi fedakarlık yaptım üç yıl onun memleketinde ve ailesine yakın oturmayı kabul ettim.
Ayrıca maddi yönden ailesine ciddi destek oldu onu da kabul ettim gene bir süreliğine.
Eşim düzgün dürüst biridir buna rağmen bu fedakarlıklarım yer yer beni çok rahatsız etti
Bunaldım içim içime sığmadı bekar hayatımı özledim
Ama tekrar söylüyorum aşk evliliğiydi ve eşim de gerçekten uyumludur ve düzgündür. Çoğu Zaman o alttan almasa kavgalar büyür ve boşanma noktasına gelirdik.
Bekar hayatının ve en önemlisi ekonomik özgürlüğünüzün kıymetini bilin derim.
Yurtdışında yapayalnız hissedersiniz çok çok zorlanırsınız

benimki oğlak ... oğlakgenel burç yorumlarında cimri diye yazılır ama cıııks ben diiilim

Yaşım 30 ve şu hayatta birşey öğrendiysem;
İkizler ve koç burcu erkeği kadar enteresan varlıklar tanımadım cidden. En son ki ilişkimde de dedim ki hadi son bir şans daha! Eğer bu bir önyargıysa yıkılsın dedim. Yıkılmadı aksine daha da sağlam veriler sundu bana. Bir daha mı asla dedikçe de hep beni buluyolar tuhaf bir paradoks..
Ama kızlar bu iki burcun erkeği konusunda ben bir ordinaryus oldum diyebilirim ilgilenenlere itinayla duyurulur.

Selam Kızlar ,

tanıdık vasıtasıyla bi erkekle tanıştırıldım ve yaklaşık 6 aydır da aralıklı olarak telefonla görüşüyorduk.. bu kişi yurtdışında yaşıyor ve mühendis. kendini iyi yetiştirmiş kelimeleri çok iyi kullanan ve kılı kırk yaran bi insan yaşı 40 ve henüz evlenmemiş ayrıca titiz bi insan olduğunu biliyorum eve gelirken annesine telfon açarmış anne ben geliyorum kapıyı sil açacağım diye ... ilk etapta yurtdışında evlilik fikrine pek sıcak bakmamıştım sonucta herşeyimi burada bırakacağım ailemi, işimi ,kariyerimi ,arkadaşlarımı ,konustuğum dili bile vs.vs.. sonrasında konusa konusa bazı huylarına alıştım ...belki de hayatımda kimse olmadığı için alışkanlık yaptı bilmiyorum ... :KK43:(

bi de çook cimri olduğunu biliyorum ben ölçülü de olsa alışverişi seven çok sevdiğim bişi olursa pahalı da olsa alan biriyim ..sadece sunu öğrenmek istiyorum cimri ve üstüne üstlük titiz bi erkek bana hayatı zehir eder mi ..zaten bana karşı da şu anda bile oyle aman amanbi ilgilisi yok , son zamanlarda günlük arıyor o kadar henüz tanışmak için bile atlayıp gelmedi yani ...

(bu Şahsın burcu ikizler yükseleni de koç aslında zor bi insan ... koç erkeği zaten bencil ruhludur ...)

cimri ve titiz erkeklerle ilgili evlilik yapan arkadaşlar varsa ve tecrübelerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim ... sonucta yurtdışında yanımda ne ailem olacak ne de bi arkadaşım kafam çook karışık ..herşeyi bırakıp gitmeye değer mi acaba ... bu titizlik cimrilik beni yer bitirir mi oralarda ?????????? :KK14:
eger sen cımrı ve tıtız değilsen senı bıtırır

Oglak isen bu iki burcla zor anlasirsin zaten. :silah:Yukselen onemli ama biliyorsan ondan kurtabilirsin.

biliyorum. ilk önce onu öğrenmiştimzaten burcu ikizlerdi diğr bilgilerini de alarak yükselenini ben öğrenmiştim .. koç çıkmasın diye çok dua etim ama nafile koç çıktı , hadi dedim burca takılmayım tanımaya çalışayım öle diildir ama öyle yani ...bunu kendine de söyledim ; bir insan bi olayın ne tarafında olursa olursa hep mi kendini haklı görür ..bide eleştireye hiç açık değil ama kendi maşallah herşeyi herkesi elştiriyo ...öle işte

biliyorum. ilk önce onu öğrenmiştimzaten burcu ikizlerdi diğr bilgilerini de alarak yükselenini ben öğrenmiştim .. koç çıkmasın diye çok dua etim ama nafile koç çıktı , hadi dedim burca takılmayım tanımaya çalışayım öle diildir ama öyle yani bunu kendine da söyledim ; bir insan bi olayın ne tarafında olursa olursa hep mi kendini haklı görür ..bide eleştirey hiç açık değil ama kendi maşallah herşeyi herkesi elştiriyo ...öle işte

Ben seninkini sormustum.

Ben bu adamla son hakkin oldugunu dusundugun icin degil de, biraz daha konusmani tavsiye ederim.

Tamam 1-0 yenik baslamis olabilir ama zaten bana gore erkeklerin sorunsuz olani yok ki.

Biraz daha tanirsin sonra kalbinin sesini dinlersin.

Tecrübe dediniz
Üç yıllık evliyim eşimle 4 yıl çok güzel bir flört döneminden sonra evlendik
Ben yaşayacağımız yer konusunda üç yıl sürecek Bi fedakarlık yaptım üç yıl onun memleketinde ve ailesine yakın oturmayı kabul ettim.
Ayrıca maddi yönden ailesine ciddi destek oldu onu da kabul ettim gene bir süreliğine.
Eşim düzgün dürüst biridir buna rağmen bu fedakarlıklarım yer yer beni çok rahatsız etti
Bunaldım içim içime sığmadı bekar hayatımı özledim
Ama tekrar söylüyorum aşk evliliğiydi ve eşim de gerçekten uyumludur ve düzgündür. Çoğu Zaman o alttan almasa kavgalar büyür ve boşanma noktasına gelirdik.
Bekar hayatının ve en önemlisi ekonomik özgürlüğünüzün kıymetini bilin derim.
Yurtdışında yapayalnız hissedersiniz çok çok zorlanırsınız
teşekkür ederimmmmm

Onun takıntıları 40 na kadar onu yiyip bitirmediyse seni yer bitirir üstelik çok gençsin ve daha canlı kanlı görmemişsin bile,daha görmediğin adamla evliliği hiç düşünme,bu zamanda şehir değiştirmek bile her anlamda zorken ülke değiştirmek! Her şeyini bırakıp, o kim ki beee
Ben gelmeden kapıyı sil açacağım ne yaaa Dr luk bu adam, kaçççç
Ayrıca cimriligine hiç girmedim bile

Annesini arayip kapıyı sil geliyorummu. ??

Cidden uğraşmaya değmez. Ayrıca sen yurt dışına çıkınca yalnızlıktan depresyona da girersin sonra alışveriş yapmak istersin.... başlasın kavgalar. Ağzının tadiyla alışveriş bile yapamazsin. 100 kere daha düşün derim

Ben seninkini sormustum.

Ben bu adamla son hakkin oldugunu dusundugun icin degil de, biraz daha konusmani tavsiye ederim.

Tamam 1-0 yenik baslamis olabilir ama zaten bana gore erkeklerin sorunsuz olani yok ki.

Biraz daha tanirsin sonra kalbinin sesini dinlersin.
benim yükselen de oğlak ..bazen yay çıkabliyo ama yüzde 90 oğlak çıkıyo ..yani zor bu şekilde tabii.. hava gurubu veya ateş grubundan diiilim

Cimri erkek olmaz hayatınız zehir olur neden evlendim ben bu insanla diye sürekli düşünür durursun. Temizlik hastasıysa da evin içinde durmadan temizlik yaparsın artık bile bile yakma kendini derin ben

Selam Kızlar ,

tanıdık vasıtasıyla bi erkekle tanıştırıldım ve yaklaşık 6 aydır da aralıklı olarak telefonla görüşüyorduk.. bu kişi yurtdışında yaşıyor ve mühendis. kendini iyi yetiştirmiş kelimeleri çok iyi kullanan ve kılı kırk yaran bi insan yaşı 40 ve henüz evlenmemiş ayrıca titiz bi insan olduğunu biliyorum eve gelirken annesine telfon açarmış anne ben geliyorum kapıyı sil açacağım diye ... ilk etapta yurtdışında evlilik fikrine pek sıcak bakmamıştım sonucta herşeyimi burada bırakacağım ailemi, işimi ,kariyerimi ,arkadaşlarımı ,konustuğum dili bile vs.vs.. sonrasında konusa konusa bazı huylarına alıştım ...belki de hayatımda kimse olmadığı için alışkanlık yaptı bilmiyorum ... :KK43:(

bi de çook cimri olduğunu biliyorum ben ölçülü de olsa alışverişi seven çok sevdiğim bişi olursa pahalı da olsa alan biriyim ..sadece sunu öğrenmek istiyorum cimri ve üstüne üstlük titiz bi erkek bana hayatı zehir eder mi ..zaten bana karşı da şu anda bile oyle aman amanbi ilgilisi yok , son zamanlarda günlük arıyor o kadar henüz tanışmak için bile atlayıp gelmedi yani ...

(bu Şahsın burcu ikizler yükseleni de koç aslında zor bi insan ... koç erkeği zaten bencil ruhludur ...)

cimri ve titiz erkeklerle ilgili evlilik yapan arkadaşlar varsa ve tecrübelerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim ... sonucta yurtdışında yanımda ne ailem olacak ne de bi arkadaşım kafam çook karışık ..herşeyi bırakıp gitmeye değer mi acaba ... bu titizlik cimrilik beni yer bitirir mi oralarda ?????????? :KK14:
40 yasına kadar neden evlenmedigi belli anne ben gelsem kapı kolunu sil nedir yaa kanun kadar zengin olsa en medeni janti erkek olsa genede cekılmezz

Back
X