Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş olmamış. 10 yıllık evli çiftler gibi olmuş. Aramızda 10 yıllık evli biri varsa bunun normal olup olmadığını açıklasın. Hediye muvzusunu hiç acmasaydi daha iyiydi. Normal bi şekilde bana bunu şirketten verdiler ama ben kullabmicam sen kullanırsın dese bile çok iyi olurdu. Bence bu üslup sorununu konuşun. Bir de şimdi çok dert etmiyosunuz ama evlenince cimri insanla çok zor. Şimdi sana o pahalı kulaklığı vermek isteyen adam çorabın yırtılsa yenisini alsan da a laf eder . Benden söylemesi.
Cok uzun suredir birlikte degiliz. Hediye verilebilecek ilk durum buydu.Bir diğer önemli soru da şu; sadece hediye meselesini anlatmışsınız ama bu kadar cimriyse dışarıya çıktığınızda, doğum günü önemli günlerde nasıl geçiyor onlar da önemli bence
evet haklisiniz, degismeyeceginin ilerde daha da kotu olacaginin farkindayimHoş olmamış. 10 yıllık evli çiftler gibi olmuş. Aramızda 10 yıllık evli biri varsa bunun normal olup olmadığını açıklasın. Hediye muvzusunu hiç acmasaydi daha iyiydi. Normal bi şekilde bana bunu şirketten verdiler ama ben kullabmicam sen kullanırsın dese bile çok iyi olurdu. Bence bu üslup sorununu konuşun. Bir de şimdi çok dert etmiyosunuz ama evlenince cimri insanla çok zor. Şimdi sana o pahalı kulaklığı vermek isteyen adam çorabın yırtılsa yenisini alsan da a laf eder . Benden söylemesi.
Cok uzun suredir birlikte degiliz. Hediye verilebilecek ilk durum buydu.
Diger durumlarda tahmin edebileceginiz gibi mumkun olan en ucuz alternatifleri tercih ediyoruz .
Realist yaklaşmıyorsunuz kendinizi kandırıyorsunuz sanki 7-8 kat pahalı şeye cebinden para vermiş bedavadan geldi oh iyi almadı satarım diye sevinmiştir bileOn bilgi: Dunyanin en cimri insaniyla birlikteyim ve bunun farkindayim.
Yilbasi icin ona bir gomlek aldim, yilbasindan once bir daha gorusemeyecegimiz icin de dun verdim. Sasirdi, hediye fln beklemiyordu. O bana birsey almamis tabi.. Bugun mesaj atti, bir kulaklik resmi, iyi bir marka pahali birsey. Bunu ister misin hediye olarak diyor. Sorun su ki, bunu ona is yerinden noel hediyesi olarak verdiklerini biliyorum. "Sana hediye gelmis, sende kalsin, bana birsey vermek zorunda degilsin" dedim. "Iyi o zaman , satarim bunu heralde" dedi. Bozuldum tabi, ama birsey de demedim.
Ben de bir yandan realist yaklasip "ne var, o kullanmayacak, benim de isime yarayacak birseydi, acayip bir durum yok bunda, hem dusununce o cimriligine ragmen benim hediyemden 7-8 kat pahali birsey veriyor, onun icin sasirilacak bir durum " diyorum.
Diger yandan da " beni dusunup ufak ozel birsey bile almayi dusunmedi" diye uzuluyorum.
Siz olsaniz ne dusunurdunuz bu durumda?
Yarın kaynananızın yolluğunu kullanıp eve gelen düğün hediyelerini Let Go da görmezseniz aha ben de bir şey bilmiyorumOn bilgi: Dunyanin en cimri insaniyla birlikteyim ve bunun farkindayim.
Yilbasi icin ona bir gomlek aldim, yilbasindan once bir daha gorusemeyecegimiz icin de dun verdim. Sasirdi, hediye fln beklemiyordu. O bana birsey almamis tabi.. Bugun mesaj atti, bir kulaklik resmi, iyi bir marka pahali birsey. Bunu ister misin hediye olarak diyor. Sorun su ki, bunu ona is yerinden noel hediyesi olarak verdiklerini biliyorum. "Sana hediye gelmis, sende kalsin, bana birsey vermek zorunda degilsin" dedim. "Iyi o zaman , satarim bunu heralde" dedi. Bozuldum tabi, ama birsey de demedim.
Ben de bir yandan realist yaklasip "ne var, o kullanmayacak, benim de isime yarayacak birseydi, acayip bir durum yok bunda, hem dusununce o cimriligine ragmen benim hediyemden 7-8 kat pahali birsey veriyor, onun icin sasirilacak bir durum " diyorum.
Diger yandan da " beni dusunup ufak ozel birsey bile almayi dusunmedi" diye uzuluyorum.
Siz olsaniz ne dusunurdunuz bu durumda?
Normal, kotu degil. Ama hicbir seye para harcamak istemiyor. Deli gibi para biriktiriyor, mumkun olsa hic para harcamayip tum kazandigini biriktirecek.Maddi durumu nasil peki?
Zil takıp oynuyor bile bence adam şu an.Realist yaklaşmıyorsunuz kendinizi kandırıyorsunuz sanki 7-8 kat pahalı şeye cebinden para vermiş bedavadan geldi oh iyi almadı satarım diye sevinmiştir bile
Normal, kotu degil. Ama hicbir seye para harcamak istemiyor. Deli gibi para biriktiriyor, mumkun olsa hic para harcamayip tum kazandigini biriktirecek.
Birikmiş parasını dicem onuda yiyemiyorPeki nesini seviyorsun hala bunun?
Aynen iki kuruş cebime kar kaldı diyordur ayy hiç gelemem cimri insanaZil takıp oynuyor bile bence adam şu an.bu cimriliğe o olur anca
Birikmiş parasını dicem onuda yiyemiyor![]()