- Konu Sahibi pinkworld89
-
Bu yorum aklımdakilerin söze gelmiş hali. Sadece bozukluk aklıma gelmemişti. Ben olsam, aracıya 31 lira veririm. Arkadaşına iletmesini, üstünü de bahşiş olarak bıraktığını söylerim.Çok güldüm gece gece,ben olsam aracıyla yollardım.
30.5 tl nin hepsini 5krş 5krş yapar koca poşeti yollardım ona,saysın saysın mutlu olsun.
Listeyi okuyunca,ne yiyip içmişsiniz sizde beğenmediğiniz halde
Ben beğensem bile sadece çay içerim enfazla ilk görüşmede.
Hesabına 40 lira yatırın. Kalan para da başımın gözümün sadakası olsun deyin.kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4
toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.
güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..
ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Espri yapıp ortamı yumuşatmak istemiş olabilir mi?kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Çalıştığı yere yada aynı kafeye tekrar çağır 50 TL ver üstü kalsın de bide tukur çık gel ,bunun gibi mikrop haram eder ahrete girmezsin yüzünü ,sonra sadaka ver hayrına böyle karakter kocanda olabilirdikızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
yardım edin kızlar.
Ay ne cevap verecek o arkadaşın çok merak ediyorumkızlar
bazılarınız sormus o 5.5 ne diye
kendi yol parası, ben olmasam gelmicekti oraya
ay regldim ya pasta ondan
öküz de madem bu kadar cimri, ısrar etmeseymiş
ben 89'luyum.
bana bu tipi uygun gören arkadasa sorcam zaten bugun, cok mu aramıs bunu.
ben de merak ediyorum. nasıl bir acıklaması var bana. bu ne ya.Ay ne cevap verecek o arkadaşın çok merak ediyorum
Sanırım böyle bir durumda ben harcamalarinizin karşılığı olan 30.5 lirayı gönderiyorum üste kalan 19.5 lira da karakterinizin bedeli diyerek 50 lira yollar, fotografini da cekip sosyal medyada yilin ayisi diye ilan ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?