Bugun çantamı eşelerken hiç birşey yoktu. İş yerine geldim bir süre geçti, çantamdan sigara alıcaktım elime bir kağıt geldi cin mektubu yazıyor. Okudum ilk başlarını ama arapça olduğu için oku8dum ama anlamadım. Nedir bu?
Bu tip konulari acmak yasak. Kapatilabilir.
niye yasak :26:
biri size büyü yapmaya kalkmış. varmı düşmanınız.
yassahh gardaşım böyle konular yassahh
Bugun çantamı eşelerken hiç birşey yoktu. İş yerine geldim bir süre geçti, çantamdan sigara alıcaktım elime bir kağıt geldi cin mektubu yazıyor. Okudum ilk başlarını ama arapça olduğu için oku8dum ama anlamadım. Nedir bu?
canım suya at. akan suya denize falan..yasak sa bilmiyorum. Şaşkınım. Şaşkın olduğum için napacağımı bilemedim. Müslüman inancında nasıl oluyor bu yakılıyor mu atılıyor mu? Korktum açıkçası.
Eskişehirde bildiğim bir kıilise yada papaz yok olsa da bunu anlayacağını sanmam
biri size büyü yapmaya kalkmış. varmı düşmanınız.
Zamaninda biri acmis ruyalarina mi girmis ne oyle bir seydi galiba.
ama altında cin mektubu yazıyor.Bu bir davette olabilir ( dine ) hemen büyü diye değerlendiremedim..
Bir hocaya göstermekte fayda var..
Sevgiler ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?