Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen baktım benimkide tutmuş çevrendekilere baktım herkesin tutmuşKızlar ben hamileyken hesapladığımda erkek çıkmıştı sonra erkek olduğunu öğrendik etrafımdaki herkese hesaplattım hepsi doğru çıktı yanılma payı var mı bilmiyorum yanlış çıkan oldu mu hiç ?
Ay benimkinede bakabilirmisiniz çok merak ediyorumHemen baktım benimkide tutmuş çevrendekilere baktım herkesin tutmuş
Bana yanlis cikti takvimlerin hepsi) etrafima da yanlis cikmisti. Bence temamen shansKızlar ben hamileyken hesapladığımda erkek çıkmıştı sonra erkek olduğunu öğrendik etrafımdaki herkese hesaplattım hepsi doğru çıktı yanılma payı var mı bilmiyorum yanlış çıkan oldu mu hiç ?
Hamile kaldığınız ay ve yaş gerekiyorAy benimkinede bakabilirmisiniz çok merak ediyorum
Ekim 29 yaşımdayımHamile kaldığınız ay ve yaş gerekiyor
ErkekEkim 29 yaşımdayım
Oğlumda dogruydu vaaay dedım dogruymus..Kızımda yanlıs cıktıKızlar ben hamileyken hesapladığımda erkek çıkmıştı sonra erkek olduğunu öğrendik etrafımdaki herkese hesaplattım hepsi doğru çıktı yanılma payı var mı bilmiyorum yanlış çıkan oldu mu hiç ?
Aa öyle mi önemli olan sağlıklı olması ama kız olsa iyi olur o zamanUmarım yanıltır2 tane oğlum var zaten
![]()
Benimkidee doğru cıkmıstıııKızlar ben hamileyken hesapladığımda erkek çıkmıştı sonra erkek olduğunu öğrendik etrafımdaki herkese hesaplattım hepsi doğru çıktı yanılma payı var mı bilmiyorum yanlış çıkan oldu mu hiç ?
Tabikide önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması ama birtanede kızımın olmasını çok isterimAa öyle mi önemli olan sağlıklı olması ama kız olsa iyi olur o zaman![]()
DemiiHemen baktım benimkide tutmuş çevrendekilere baktım herkesin tutmuş
Yaa ama genelde denk mi geliyor o zamanOğlumda dogruydu vaaay dedım dogruymus..Kızımda yanlıs cıktıGuzel bır ıstatıksel oyun dıyelım buna..
+1 yaş eklemeyince yanlış çıkıyo genelde sanırım çoğunlukla doğruBenimkidee doğru cıkmıstııı