Gebeliğe Hazırlık Cin takvimi dogrulugu ne kadar.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emel akdelun

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
403
133
23
27
Hanimlar ben bu ay gebe kalmaya karar verdim hersey rabbimden AMA tedbir bizden tevekkul allahtan erkek bebegi olsun diye ozel bir gun var mi iliskiye girdiginiz yadda hangi gunler yuksek tecrubeli olanlar benimle paylasabilirlerse hayir duami alirlar simdiden tesekkurler👍

Hanimlar ben bu ay gebe kalmaya karar verdim hersey rabbimden AMA tedbir bizden tevekkul allahtan erkek bebegi olsun diye ozel bir gun var mi iliskiye girdiginiz yadda hangi gunler yuksek tecrubeli olanlar benimle paylasabilirlerse hayir duami alirlar simdiden tesekkurler👍
Cinsiyet tercihi yaparak çocuk yapmayı düşünmeyi son derece yanlış buluyorum. Şahsen tek istediğim sağlıklı sıhhatlı çocuklarımın olması kız - erkek asla önemli değil. Tavsiyem sağlıklı olsun dıye dua etmeniz zira saglık olmadıktan sonra cinsiyetin önemi de olmaz.

Cinsiyet tercihi yaparak çocuk yapmayı düşünmeyi son derece yanlış buluyorum. Şahsen tek istediğim sağlıklı sıhhatlı çocuklarımın olması kız - erkek asla önemli değil. Tavsiyem sağlıklı olsun dıye dua etmeniz zira saglık olmadıktan sonra cinsiyetin önemi de olmaz.
Tabiki oyle ama herkesin icini rBbim biliyor canim

Cinsiyet tercihi yaparak çocuk yapmayı düşünmeyi son derece yanlış buluyorum. Şahsen tek istediğim sağlıklı sıhhatlı çocuklarımın olması kız - erkek asla önemli değil. Tavsiyem sağlıklı olsun dıye dua etmeniz zira saglık olmadıktan sonra cinsiyetin önemi de ilk cocugum olsa tanuki boyle demek yanlis ama 3.hayatim

Bi an cin takvimi de ne dedim😂
Çin takvimini bilmem de, duyduğuma göre testmi, özel yöntemmi, neyse varmış. Doktor yapıyor. Pahalı bişey ama qaliba.

Merhaba malum arama motoruna çin takvimi yazın yaşınıza göre hangi ay erkek hangi ay kız olabileceği yazıyor. Şu an ki yaşınızın karşılığı aya bakarak görebilirsiniz. Tabloda bebeği yapacağınız ay a bakarak anlarsınız.. Çevremde kendi oluş tarihimde dahil herkesin ki tuttu. Gönlünüze göre sağlıklı evlat nasip etsin Allah:KK66:

burayı oku canım, burada senin gibi erkek bebek isteyen çok hanım var.

Basligi gorunce hafif gulumsedim... biz de 2 yil once ilk dusundugumuz zamanlarda kiz olsun diye aylara bakiyorduk. Bilmiyorduk tabi 2 yil neler yapsak da olmayacagini. Biz bu planlari yaparken kader de bize guluyormus. Biraz akisina birakmak gerekiyor ben bunu yapamasam da.

Eğer yumurtlama gününüzü biliyorsanız, o gün ilişkiye girerseniz ve bir süre ilişki olmadıysa erkek olma ihtimali yüksekmiş. Bilimsel açıklaması da şöyle: Kadında x var erkekte hem x (kız hücre) hem y (erkek hücre) var, eğer yumurta x hücresiyle döllenirse , xx olur yani kız olur.eğer erkek hücreyle döllenirse xy olur, bebek de erkek olur. erkek spermler yani y hücreleri hızlıdır ama ömürleri azdır dayanıksızdız, bu yüzden yumurtlama günü ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksek. Eğer kız istiyorsa kişi, yumurtlama gününden önce ilişki gerçekleşmeli, böylece yumurtlama günü gelince erkek hücreler ölmüş olur kız hücre ile döllenir yumurta. Umarım karışık gelmemiştir. İnternetten yumurtlama gününe göre cinsiyet belirleme diye de bakabilirsiniz.

Eğer yumurtlama gününüzü biliyorsanız, o gün ilişkiye girerseniz ve bir süre ilişki olmadıysa erkek olma ihtimali yüksekmiş. Bilimsel açıklaması da şöyle: Kadında x var erkekte hem x (kız hücre) hem y (erkek hücre) var, eğer yumurta x hücresiyle döllenirse , xx olur yani kız olur.eğer erkek hücreyle döllenirse xy olur, bebek de erkek olur. erkek spermler yani y hücreleri hızlıdır ama ömürleri azdır dayanıksızdız, bu yüzden yumurtlama günü ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksek. Eğer kız istiyorsa kişi, yumurtlama gününden önce ilişki gerçekleşmeli, böylece yumurtlama günü gelince erkek hücreler ölmüş olur kız hücre ile döllenir yumurta. Umarım karışık gelmemiştir. İnternetten yumurtlama gününe göre cinsiyet belirleme diye de bakabilirsiniz.
Yumurtlama gununden once ve yumurtlama gununde yani ikiside olursa cinsiyet ne olur ki acaba

Back
X