- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 27
- Konu Sahibi Emel akdelun
-
Cinsiyet tercihi yaparak çocuk yapmayı düşünmeyi son derece yanlış buluyorum. Şahsen tek istediğim sağlıklı sıhhatlı çocuklarımın olması kız - erkek asla önemli değil. Tavsiyem sağlıklı olsun dıye dua etmeniz zira saglık olmadıktan sonra cinsiyetin önemi de olmaz.Hanimlar ben bu ay gebe kalmaya karar verdim hersey rabbimden AMA tedbir bizden tevekkul allahtan erkek bebegi olsun diye ozel bir gun var mi iliskiye girdiginiz yadda hangi gunler yuksek tecrubeli olanlar benimle paylasabilirlerse hayir duami alirlar simdiden tesekkurler
Tabiki oyle ama herkesin icini rBbim biliyor canimCinsiyet tercihi yaparak çocuk yapmayı düşünmeyi son derece yanlış buluyorum. Şahsen tek istediğim sağlıklı sıhhatlı çocuklarımın olması kız - erkek asla önemli değil. Tavsiyem sağlıklı olsun dıye dua etmeniz zira saglık olmadıktan sonra cinsiyetin önemi de olmaz.
Dua ederken tabiki rabbime hayirli bir evlat saglik li sihatli diye ediyorum tabiki Ben bildiklerimi uygularim rabbim neyi eylerse guzel eyler hicbirseyin garantisiyokki cnmTabiki oyle ama herkesin icini rBbim biliyor canim
Cinsiyet tercihi yaparak çocuk yapmayı düşünmeyi son derece yanlış buluyorum. Şahsen tek istediğim sağlıklı sıhhatlı çocuklarımın olması kız - erkek asla önemli değil. Tavsiyem sağlıklı olsun dıye dua etmeniz zira saglık olmadıktan sonra cinsiyetin önemi de ilk cocugum olsa tanuki boyle demek yanlis ama 3.hayatim
Kız demişti hain takvim
Yanılmaz mı? Daha 12. Haftada gördük pipibeyi, insan bi gizemli davranıryanıldı mı?
bir de neden ikizler için ayrı bir çin takvimi yok yahuD
Yumurtlama gununden once ve yumurtlama gununde yani ikiside olursa cinsiyet ne olur ki acabaEğer yumurtlama gününüzü biliyorsanız, o gün ilişkiye girerseniz ve bir süre ilişki olmadıysa erkek olma ihtimali yüksekmiş. Bilimsel açıklaması da şöyle: Kadında x var erkekte hem x (kız hücre) hem y (erkek hücre) var, eğer yumurta x hücresiyle döllenirse , xx olur yani kız olur.eğer erkek hücreyle döllenirse xy olur, bebek de erkek olur. erkek spermler yani y hücreleri hızlıdır ama ömürleri azdır dayanıksızdız, bu yüzden yumurtlama günü ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksek. Eğer kız istiyorsa kişi, yumurtlama gününden önce ilişki gerçekleşmeli, böylece yumurtlama günü gelince erkek hücreler ölmüş olur kız hücre ile döllenir yumurta. Umarım karışık gelmemiştir. İnternetten yumurtlama gününe göre cinsiyet belirleme diye de bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?