Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm herkese ben çok merak ediyorum doğrumu degilmi benim iki oğlum var 3.bebek için çalışmaları ona göre yapmaya çalışıyorum tabı Allah ne nasip ettiyse eli ayağı düzgün olsun önemli olan o cvplar için şimdiden tşkler
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin yavrunuz cinsiyeti ne oylarsanız dogru yada degıl die sevınırım yukarıda aynı konudan var ama oylama sankı daha iyi olur dedım herkes için tek tek okumak gerekiyor cunku diğer türlü
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin yavrunuz cinsiyeti ne oylarsanız dogru yada degıl die sevınırım yukarıda aynı konudan var ama oylama sankı daha iyi olur dedım herkes için tek tek okumak gerekiyor cunku diğer türlü
bende çok merak ediyorum gerçekten, oğlum olsun çok istiyorum. takvimlere göre de oğlan görünüyo ama allahım hayırlısıyla oğlan versin inşallah hayırlı evlat versin :)