Doğuma Hazırlık Çin takvimi ne kadar doğru ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Çin takvimi doğru çıkanlar çıkmayanlar :)

• Doğru çıktı

• Yanlış çıktı

• Daha belli değil :)

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ardaemre

Mira
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
1.377
1.380
133
38
Slm herkese ben çok merak ediyorum doğrumu degilmi benim iki oğlum var 3.bebek için çalışmaları ona göre yapmaya çalışıyorum tabı Allah ne nasip ettiyse eli ayağı düzgün olsun önemli olan o cvplar için şimdiden tşkler

Zaten %50 şansı var tuttu tutmadı demek yanlış olur :) Ama tuttu
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin yavrunuz cinsiyeti ne oylarsanız dogru yada degıl die sevınırım yukarıda aynı konudan var ama oylama sankı daha iyi olur dedım herkes için tek tek okumak gerekiyor cunku diğer türlü

Hayırlısı ile sağlıkla gelsin yavrunuz cinsiyeti ne oylarsanız dogru yada degıl die sevınırım yukarıda aynı konudan var ama oylama sankı daha iyi olur dedım herkes için tek tek okumak gerekiyor cunku diğer türlü

Oylamaya katıldım zaten :) Bol şans size de :) Aminn cümlemizin bebişi için.

bende 1 hafta sonra göreceğim ne kadar doğru çıkıyor..
çin ve rus takviminde erkek çıkıyor ama hayırlısı bakalım
Allah sağlıklı versin..

Bu Yazıyı yazdığımda Meğerse hamileymişim bakalım Çin takvimi kız diyor sonuç ne olacak

Merhaba hanimlar benim de dogru cikti oglan diye cikmisti oglanmis :) ayrica cevremdeki herkese yaptim onlarinkide dogru cikti ilginc bisey :)

bende çok merak ediyorum gerçekten, oğlum olsun çok istiyorum. takvimlere göre de oğlan görünüyo ama allahım hayırlısıyla oğlan versin inşallah hayırlı evlat versin :)

benim ikisindede tutmadı erkek gösteriyodu.kızım var.kardeşimede kız gösteriyodu oğlu oldu.yani ben bu takvime hiç inanmıyorum.

Back
X