- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
Selamlar..cin takvimine göre bebek plani yapan varmi?? Deneyipte tutan veya tutmayan varmi deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylasin lutfen.. Cin yasina Gore ozellikle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa her yilin farklimi???? Gercekten bilmiyordum tesekkur ederim ogrenmis OldumHer yilin cin takvimi farkliymis. Yani tek bir cin takvimi yok..
2013 yilinin takvimine gore kiz 2015 yimn takvimime gore erkek. Anlayacagin iki cocugumdada tuttu
Cin yasina goremi bakiyorsun?bende kız görünüyor canım ama bebeğim erkek :)
Evet yani marttan sonra doganlar 1 yas ekliyo ve adetoldugun ay degilde hamile kaldigin aya bakiyorsunevet canım öyle hesaplanmıyor mu zaten ?
valla ben tamamen çin takvimine göre bekledim.hatta rus takvimine de baktım.ikisine göre kızdı.çok şükr sağlıklı bir oğlumuz geliyor.kalp atışlarını duyunca kız erkek farketmiyor inan.ama ben çok kız istedim olmadı belki kısmet ikinciyedir.birçok kişinin de tutmadı bu arada bilginize:)))Selamlar..cin takvimine göre bebek plani yapan varmi?? Deneyipte tutan veya tutmayan varmi deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylasin lutfen.. Cin yasina Gore ozellikle.