Benimde kız çıkıyordu. Allahın izniyle kızım olacak :)11 haftalık hamileyim kuzenim cinsiyetini Çin takvimiyle öğrenebilirsin dedi. Hesapladık kız çıktı :) Çin takvimi kesin sonuç mudur aranızda yapan var mı?
Benim kız çıkmıştı çin takvimine göre ve nub teorisine göre ama oğlum olucak. Her zaman doğru çıkmayabiliyor.11 haftalık hamileyim kuzenim cinsiyetini Çin takvimiyle öğrenebilirsin dedi. Hesapladık kız çıktı :) Çin takvimi kesin sonuç mudur aranızda yapan var mı?
Bana ve arkadaşıma erkek çıkmıştı.İkimizin de kız11 haftalık hamileyim kuzenim cinsiyetini Çin takvimiyle öğrenebilirsin dedi. Hesapladık kız çıktı :) Çin takvimi kesin sonuç mudur aranızda yapan var mı?
doğrumudur bilmiyorum ama bende merak edip baktığımda kız çıkıyordu gerçekten kızım olacak11 haftalık hamileyim kuzenim cinsiyetini Çin takvimiyle öğrenebilirsin dedi. Hesapladık kız çıktı :) Çin takvimi kesin sonuç mudur aranızda yapan var mı?
Benimde kız çıkmıştı ama oğlum olacak Allah izin verirseAY bende şimdi baktım hem Rus hem Çin ikisi de kız çıktı İnşallah tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?