Çin takvimiyle cinsiyet belirleme??

Dilann01

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
82
21
8
11 haftalık hamileyim kuzenim cinsiyetini Çin takvimiyle öğrenebilirsin dedi. Hesapladık kız çıktı :) Çin takvimi kesin sonuç mudur aranızda yapan var mı?

Oğlumda yanılmadı.. Bunda kız çıkıyor ama henüz göremedik cinsiyetini :)

banada kız diyordu ama erkek çıktı :)

Kızımda Rus Çin erkek diyordu ve kızım oldu %50 şanş ya tutarsa

Hem Çin hem rus takviminde kız çıktı. Fakat doktorum erkeğe benziyor dedi. Ay sonunda kesin öğreneceğim inşallah.

Bana da kiz dedi.
Ama doktor erkege benzetti.
Haftaya tekrar gidicem kesinlesir artik.

11 haftalık hamileyim kuzenim cinsiyetini Çin takvimiyle öğrenebilirsin dedi. Hesapladık kız çıktı :) Çin takvimi kesin sonuç mudur aranızda yapan var mı?
Benim kız çıkmıştı çin takvimine göre ve nub teorisine göre ama oğlum olucak. Her zaman doğru çıkmayabiliyor.

Bana ve arkadaşıma erkek çıkmıştı.İkimizin de kız

Benimde kiz gösteriyordu ama erkek bekliyorum. ..çok inanmamak lazım

Ben çin takvimine baktığımda kız çıktı doktorumda büyük ihtimalle kız dedi yanıltmadı

Ben bütün hepsinde kız diyodu oğluşum olcak inşallah yalan onlar ya arada tesadüf tutuyo bence

Dün bulantım için acile gittim doktora bebeğimin cinsiyeti hakkında tahminini sordum kemik yapısına göre erkek dedi

doğrumudur bilmiyorum ama bende merak edip baktığımda kız çıkıyordu gerçekten kızım olacak

ArkadaşLar ben takvime bakıyorum yaş 23 şubat ayında hamile kaldım erkek cıkıyo ama. Birde 1 yas ekleyin diolar kız cıkıyo otomatikte de kız cıkıyo nasıl anlaıycam ben

AY bende şimdi baktım hem Rus hem Çin ikisi de kız çıktı İnşallah tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…