dlekyigit Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2016 939 704 103 34 30 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilann01 #21 gunesmk .!.: Benimde kız çıkmıştı ama oğlum olacak Allah izin verirse Genişletmek için tıkla... Allah sağlıklı versin evlat ayırmıyoruz ama eşimin de benim de gönlümüzden geçen kız ! Allah hayırlısını versin
gunesmk .!.: Benimde kız çıkmıştı ama oğlum olacak Allah izin verirse Genişletmek için tıkla... Allah sağlıklı versin evlat ayırmıyoruz ama eşimin de benim de gönlümüzden geçen kız ! Allah hayırlısını versin
gunesmk Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2016 3.183 2.281 53 30 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilann01 #22 dlekyigit .!.: Allah sağlıklı versin evlat ayırmıyoruz ama eşimin de benim de gönlümüzden geçen kız ! Allah hayırlısını versin Genişletmek için tıkla... Amin canım sağlıklı olsunlar yeter
dlekyigit .!.: Allah sağlıklı versin evlat ayırmıyoruz ama eşimin de benim de gönlümüzden geçen kız ! Allah hayırlısını versin Genişletmek için tıkla... Amin canım sağlıklı olsunlar yeter
A Arya Stark Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2016 778 729 103 30 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilann01 #23 bana da çin takvimine göre erkek, rus takvimine göre kız çıktı. doktor 12. haftada erkeğe benziyor ama belli olmaz dedi. yani ben ikisine de inanmıyorum zaten %50 şans var her durumda :))
bana da çin takvimine göre erkek, rus takvimine göre kız çıktı. doktor 12. haftada erkeğe benziyor ama belli olmaz dedi. yani ben ikisine de inanmıyorum zaten %50 şans var her durumda :))