Arkadaslar ben 4aydir bebek düsünüyodum olmayinca doktora tahlile gittim.tahliller normal cikti.klomen verdi buay.daha sonrasindada çatlatma ignesi yapcakmis.ben kızım olsun cok istiyom.çin takvimine göre erkek.arkadaşimin cin takvimine göre tutmadı
Birde hücre hesabı varmış cinsiyet belirlemede.erkekler 4yilda hücre yenilermis.kadinlar 3yilda.hamile kaldigin yil enson kim hücre yenilemisse onun cinsiyeti oluyomuş.kime denediysem hücre hesabi tutuyo.ama çin takvimi kafami karistirdi.herseyin hayirlisi.klomeni buay kullamsammi emin olamadim.erkek olursa.zaten bir oglum var
Tatlim gerçek değil hiç biri. Ben kendimi bile annemle babamin yilina gore hesapladim doğru değil. Allahim sağlikli bebek nasip etsin. Erkekten asilidir bebeğin kiz mi erkek olmasi. Onu da belirlemek olmuyor yani tatlim sağlikli olmasini dile zaten Allahim kendisi nasip eder
Tatlim gerçek değil hiç biri. Ben kendimi bile annemle babamin yilina gore hesapladim doğru değil. Allahim sağlikli bebek nasip etsin. Erkekten asilidir bebeğin kiz mi erkek olmasi. Onu da belirlemek olmuyor yani tatlim sağlikli olmasini dile zaten Allahim kendisi nasip eder
Doğru değil canım bnde hesapladım kız görünüyodu ama bebişimin cinsiyeti erkek boş bence o takvimler falan gerçeği birtek rabbim bilir rabbim herkesi kolay kurtarsın sağlıkla inşallah
Çin takvimini ilk duyduğumda çok saçma gelmişti ama ben tutmayan hiç görmedim...tutmadığını düşünenler ocak ya da Şubat doğumluysa yanlış hesaplıyo olabiliyorlar diğer aylarda sıkıntı yok...benimkiler doğru çıktı