• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cın3 Hpv16

ala terbiyik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2025
7
1
1
32
Hpv16 pozitifim. Cin3 ile Leep oldum cerrahi sınırlarda sonlanmıştır diye geldi patoloji sonucum. Doktor ikinci kez leep yapacağını söyledi iki ay sonraya gün verdi. Rahmi alalım diyorum hayır diyo ikinci leep de kötü gelirse ısın tedavisi alacaksın dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum özele gitsem hemen alırlar diye düşünüyorum 32 yaşındayım iki çocuğum var gebelik zaten istemiyorum bi daha. Kafam çok karışık kansere dönüşmesinden korkuyorum. Bu süreci yaşayan varmı fikrinizi söylerseniz çok sevinirim

Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin doktorlar genelde almaya karşı farklı sıkıntıları oluyor diye yorum yapmıştı bir doktor.
Leep genel anestezi altında mı yapıldı

Lütfen kormayın her şeyin çaresi var inanın son aşamaya giden çok çok az insan var
Sakin olun bu kötü günler geçecek

Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin doktorlar genelde almaya karşı farklı sıkıntıları oluyor diye yorum yapmıştı bir doktor.
Leep genel anestezi altında mı yapıldı
Evet çok kolay bi işlemdi ne ağrım oldu ne kanamam ama bu süreç korkutuyor uzuyor çünkü. Alsa da bitse diyorum ama işte almıyor

Çok geçmiş olsun içinize sinmiyorsa daha iyi bir jinekolog onkoloğa gidin bir fikir alın
Gerçi daha da kafanız karışabilir 😢

Öyle yapacağım ama özel istemiyorum Rize de küçük bi yer jinekolog onkolog bulmak da zor. İstanbul’da gidince gideceğim artık bakalım.

Back
X