Cin3 Konizasyon

MuguN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
16
5
1
47
Merhaba. 47 yaşındayım, bir hafta önce biyopsi sonucum Cin3 çıktığı için konizasyon oldum. Pelvik bölgemde çok ağrı ve baskı hissi var. Doktorum buna miyomların neden olduğunu söylemişti ama başka bir doktor bu boyutta miyomlar ağrı yapmaz dedi. Ağrı ilerlemiş bir kanserden olabilir diye korkuyorum. Sonuçlar önümüzdeki hafta çıkacak. Bu konuda tecrübesi olan var mı?

Merhaba. Konizasyon mu leep mi oldunuz, sanıyorum ikisi farklı imiş, derinlikleri açısından.. işlemden sonra ağrı çok normal demişlerdi bana ben de şuan aynı süreci yaşıyorum maalesef. Sizin cin3 mü carsinoma in situ ve grande tutulum var ben de bir de. Patoloji sonucunu korkarak bekliyorum

Konizasyon oldum. Evet , daha derin oluyormuş. Size de çok geçmiş olsun. In situ da Cin3 sonrasıymış. Haber verin lütfen

Patoloji sonucunuz çıktı mı acaba, benimki haftaya çıkacak, siz benden bir hafta önce olmuştunuz

Patoloji sonucunuz çıktı mı acaba, benimki haftaya çıkacak, siz benden bir hafta önce olmuştunuz
Evet, bugün öğrendim. Karsinoma in situ. Bununla birlikte cerrahi sınır bilgisi için konizasyon yeterli olmamış.Muhtemelen rahim alınacak.

Evet, bugün öğrendim. Karsinoma in situ. Bununla birlikte cerrahi sınır bilgisi için konizasyon yeterli olmamış.Muhtemelen rahim alınacak.
Nasıl olabiliyor aklım almıyor, ben de çok korkuyorum. Doktor randevunuzu aldınız mı rapor sonucunu değerlendirmek için

Evet, bugün hem onkolog hem jinekolog olan bir doktor için pazartesiye randevu aldım.

Nasıl olabiliyor aklım almıyor, ben de çok korkuyorum. Doktor randevunuzu aldınız mı rapor sonucunu değerlendirmek için
Korkmayın, bir an önce güvendiğiniz bir doktorla ne gerekiyorsa yapın. İn situ çok yeni bir evre. Bu aşamada öğrendiğimiz için şanslıyız. İnşallah iyi olacaksınız

Merhaba! Çok iyi geçti şükürler olsun Salı günü rahmim alınacak. Yumurtalıkların kalması konusunu doktor bana bıraktı.Doktorun yaklaşımı beni çok rahatlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…