Teşekkür ederimGeçmiş olsun Allah korktuğuna ugratmasın
Konizasyon oldum. Evet , daha derin oluyormuş. Size de çok geçmiş olsun. In situ da Cin3 sonrasıymış. Haber verin lütfenMerhaba. Konizasyon mu leep mi oldunuz, sanıyorum ikisi farklı imiş, derinlikleri açısından.. işlemden sonra ağrı çok normal demişlerdi bana ben de şuan aynı süreci yaşıyorum maalesef. Sizin cin3 mü carsinoma in situ ve grande tutulum var ben de bir de. Patoloji sonucunu korkarak bekliyorum
Patoloji sonucunuz çıktı mı acaba, benimki haftaya çıkacak, siz benden bir hafta önce olmuştunuzMerhaba. 47 yaşındayım, bir hafta önce biyopsi sonucum Cin3 çıktığı için konizasyon oldum. Pelvik bölgemde çok ağrı ve baskı hissi var. Doktorum buna miyomların neden olduğunu söylemişti ama başka bir doktor bu boyutta miyomlar ağrı yapmaz dedi. Ağrı ilerlemiş bir kanserden olabilir diye korkuyorum. Sonuçlar önümüzdeki hafta çıkacak. Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Evet, bugün öğrendim. Karsinoma in situ. Bununla birlikte cerrahi sınır bilgisi için konizasyon yeterli olmamış.Muhtemelen rahim alınacak.Patoloji sonucunuz çıktı mı acaba, benimki haftaya çıkacak, siz benden bir hafta önce olmuştunuz
Nasıl olabiliyor aklım almıyor, ben de çok korkuyorum. Doktor randevunuzu aldınız mı rapor sonucunu değerlendirmek içinEvet, bugün öğrendim. Karsinoma in situ. Bununla birlikte cerrahi sınır bilgisi için konizasyon yeterli olmamış.Muhtemelen rahim alınacak.
Korkmayın, bir an önce güvendiğiniz bir doktorla ne gerekiyorsa yapın. İn situ çok yeni bir evre. Bu aşamada öğrendiğimiz için şanslıyız. İnşallah iyi olacaksınızNasıl olabiliyor aklım almıyor, ben de çok korkuyorum. Doktor randevunuzu aldınız mı rapor sonucunu değerlendirmek için
MerhabaEvet, bugün öğrendim. Karsinoma in situ. Bununla birlikte cerrahi sınır bilgisi için konizasyon yeterli olmamış.Muhtemelen rahim alınacak.
Merhaba, test yapılmadı. Yaşım itibarıyla doktorum direkt biyopsi istedi.Merhaba
çok geçmiş olsun,
Hpv var mıydı sizde?
Merhaba. Randevunuz nasıl geçti, doktor ne dedi.Evet, bugün hem onkolog hem jinekolog olan bir doktor için pazartesiye randevu aldım.
Ağrılarınız geçti mi peki, daha iyi misinizMerhaba, randevum pazartesi günü.
Çok geçmiş olsun. İnşallah Buda geçecek. Şifa diliyorumAğrı hep var.
Nasılsınız, randevunuz nasıl geçtiMerhaba, randevum pazartesi günü.
Kasıklarda, belde ve rektumda. Sebebi miyomlarmış, rahmi büyütmüşler ve baskı yapıyorlarmış.Çok geçmiş olsun. İnşallah Buda geçecek. Şifa diliyorumağrınız nerede acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?