Sizin patoloji belli oldu mu?Nasılsınız, randevunuz nasıl geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin patoloji belli oldu mu?Nasılsınız, randevunuz nasıl geçti
Hayır bugün de çıkmadı. 15gün olduSizin patoloji belli oldu mu?
Patoloji raporunuzda cerrahi sınırlar pozitif olduğu için mi rahminiz alınıyor, hangi durumda rahmin alınmasına karar veriliyorMerhaba! Çok iyi geçti şükürler olsunSalı günü rahmim alınacak. Yumurtalıkların kalması konusunu doktor bana bıraktı.Doktorun yaklaşımı beni çok rahatlattı.
Ameliyatınız açık mı kapalı mı olacak yoksa oldunuz mu bugün? Çok geçmiş olsun haberdar edin bizleriKasıklarda, belde ve rektumda. Sebebi miyomlarmış, rahmi büyütmüşler ve baskı yapıyorlarmış.
Haftaya salı olacağım. İnanın bir tek açık mı kapalı mı diye sormayı unuttumAmeliyatınız açık mı kapalı mı olacak yoksa oldunuz mu bugün? Çok geçmiş olsun haberdar edin bizleri
Geç gelsin, hayırlı gelsin.Hayır bugün de çıkmadı. 15gün oldu
Merhaba. Patoloji raporum bugün çıktı. Cerrahi sınırlar temiz ancak cin3 olduğu için doktor soğuk konizasyon yapmak istedi. Ben yakın takip istedim.eylülde tekrar gideceğim Kolposkopi için. Çok selamlarHaftaya salı olacağım. İnanın bir tek açık mı kapalı mı diye sormayı unuttum![]()
bugün gidip aldım. Sınırlar temiz ancak in situ olduğundan doktor şimdi soğuk konizasyon ameliyatı yapmak istiyor. Neyseki kanser çıkmamış, okadar çok korkmuştum ki ben de ilerlemiş bir kanser ile karşılaşmaktan.. düşündüğünüz için çok teşekkür ederim sizeGeç gelsin, hayırlı gelsin.
Harika haberMerhaba. Patoloji raporum bugün çıktı. Cerrahi sınırlar temiz ancak cin3 olduğu için doktor soğuk konizasyon yapmak istedi. Ben yakın takip istedim.eylülde tekrar gideceğim Kolposkopi için. Çok selamlar
bugün gidip aldım. Sınırlar temiz ancak in situ olduğundan doktor şimdi soğuk konizasyon ameliyatı yapmak istiyor. Neyseki kanser çıkmamış, okadar çok korkmuştum ki ben de ilerlemiş bir kanser ile karşılaşmaktan.. düşündüğünüz için çok teşekkür ederim size![]()
Merhaba! Salı günü neredeyse beş buçuk saat süren zor bir ameliyat geçirdim. Doktorum sezaryen kesiği yaptı. Anlık patolojide kansere rastlandığı için doktor önlem için yumurtalık ve lenflerimi de almış. Bugün daha iyiyim çok şükürAmeliyatınız açık mı kapalı mı olacak yoksa oldunuz mu bugün? Çok geçmiş olsun haberdar edin bizleri
Çok geçmiş olsun görmemişe dönersiniz inşaallaj Allahım şifa versin bir an önce toparlanırsınız umarımMerhaba! Salı günü neredeyse beş buçuk saat süren zor bir ameliyat geçirdim. Doktorum sezaryen kesiği yaptı. Anlık patolojide kansere rastlandığı için doktor önlem için yumurtalık ve lenflerimi de almış. Bugün daha iyiyim çok şükürAmeliyat seviyesine getirmeyin işleri lütfen, çok zor! Konizasyon hiç bir şey, hiç acı çekilmiyor, gerekirse tekrarlatın.
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun görmemişe dönersiniz inşaallaj Allahım şifa versin bir an önce toparlanırsınız umarım
Çok geçmiş olsun, dilerim iyileşme süreciniz hızlı olur ve biran önce normal hayatınıza dönersinizMerhaba! Salı günü neredeyse beş buçuk saat süren zor bir ameliyat geçirdim. Doktorum sezaryen kesiği yaptı. Anlık patolojide kansere rastlandığı için doktor önlem için yumurtalık ve lenflerimi de almış. Bugün daha iyiyim çok şükürAmeliyat seviyesine getirmeyin işleri lütfen, çok zor! Konizasyon hiç bir şey, hiç acı çekilmiyor, gerekirse tekrarlatın.
Hangi ilde hangi doktora gittiniz. Çok geçmiş olsunMerhaba! Salı günü neredeyse beş buçuk saat süren zor bir ameliyat geçirdim. Doktorum sezaryen kesiği yaptı. Anlık patolojide kansere rastlandığı için doktor önlem için yumurtalık ve lenflerimi de almış. Bugün daha iyiyim çok şükürAmeliyat seviyesine getirmeyin işleri lütfen, çok zor! Konizasyon hiç bir şey, hiç acı çekilmiyor, gerekirse tekrarlatın.
Alınan lenf yumurtalıklar ve rahim tekrar mı patalojiye gidiyorÇok teşekkür ederimŞimdiden ağrılarım geçti. Önemli olan patolojinin iyi gelmesi.
Alınan her ne olursa olsun patolojiye giderAlınan lenf yumurtalıklar ve rahim tekrar mı patalojiye gidiyor