Çinde böcek pazarı

naaaaa naa naaaaaa:1shok::1shok: bu ne yakafamçokkarıştı
Ne midesiz bunlar, iyyss igrenc:bbo:

Anaaaaam bakmaz olaydım ben:)))
Midem ümüğüme kaç kere geldi,ben geri yerine yolladım..Tüüüüü Allah kahretsin sizi emi,bre manyaklar ordusu..
Anam ben bi tuhaf oluyorum,sanki hepsini yutmuşum gibi oldum..
Ben klozetle bütünleşmeye gidiyom:))

berbattttt ığğğkkkkk ne pis insanlar yaa ölüü cenınlerıı pişirip çorba die içenden ne beklersinn iğrençlarr bu çinliler

çinli olmadığıma ve orda yaşayıp bu rezillikleri görmediğim çok mutlu oldum.tamam böceklerden nefret ederim ama bu sadece mide bulandırıyor.adamların nasıl bir damak zevki varsa?jeyyar

berbattttt ığğğkkkkk ne pis insanlar yaa ölüü cenınlerıı pişirip çorba die içenden ne beklersinn iğrençlarr bu çinliler

ayyy buneya bir çinli olmadığım için çok şanslı hissettim kendimi

çinli olmadığıma ve orda yaşayıp bu rezillikleri görmediğim çok mutlu oldum.tamam böceklerden nefret ederim ama bu sadece mide bulandırıyor.adamların nasıl bir damak zevki varsa?jeyyar

haydi kızlar hep beraberrrr
bir,iki,üççç
çıkarıyoruzzzz
böhhhhhhhhhhhhhhh
oh beee rahatladım vallaaa
jeyyar

tv de grmüştüm ben
çok iğrenç yaaa nasıl yiyolar. biz corbaya sinek düşse o gün bişey yiyemiyoruz....

tv de grmüştüm ben
çok iğrenç yaaa nasıl yiyolar. biz corbaya sinek düşse o gün bişey yiyemiyoruz....

ay evet yaaa
sinek küçük bir şey belki
ama çok mide bulandırıcı oluyr:çok üzgünüm:
çorbaya düştüğünde
bunlar gözlerini açıkta bu böcekleri
löp löp yiyorlara.s

arkadaşlar benim dayım çine fuara gitmişti..hem tatil hem iş amaçlı yani ve bunları nasıl yediklerini araştırmışlar.kaç bin sene önce bilmem ama zamanında çok büyük bi kıtlık olmuş ve yiyecek hiçbişey bulamamışlar ve açlıktan ne bulurlarsa yemişler bunları yeme alışkanlıkları o zamandan kalmış...allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin amin....

Back
X