Çin'den Getirttiğim Ayakkabı Modelleri

SIradaki siparişimde bunlar da olacak inşallah.Ha bu arada bunların hepsini kendime getirtmiyorum.Çoğunu satıyorum..Yani kadın kafayı ayakkabıyla bozmuş demeyin

Canım satış ile ilgili konuşmak yasak KK kuralları gereği..yani ben öyle biliyorum
Ama şu kadarını söyliyim..En az 15 çift getirtip genelde çiftini 55-60 tl ye satıyorum.. modele göre değişiyo ama 60 a sattığım çok nadir olmuştur..genelde 55 oluyo..
kendi arkadaş çevreme satıyorum..daha koliyi açamadan bitmiş oluyo,çoğu da sipariş vermiş oluyo önceden zaten,modellerden beğenip..Ama gerçekten süper ayakkabılar..
Ben hemen hemen hepsini lüks mağazaların vitrinlerinde en az 120 tl ye görüyorum ve artık mağazalrdan ayakkabı alışverişi yapamıyorum o yüzden..

şansım yok yani...napalım.o arkaşalarının yerinde olmayı isterdim wala
fiyatlarda süpermiş

cok güzel modeller ne kadara satıyorsun bende istiyorum yaa :) istanbulda mağaza gezince bir çok çeşitte aklım kalıyo alamayınca deliriyorum..

ben de bir siteden sipariş vermek istedim bu ayakkabılara fakat başka başka sitelerde yorumları okuynca kararsız kaldım. kullanıcı olarak siz ne ddüşünüyorsunuz kimisi diyor ki tutkal kokuyor kimisi diyor ki kağıt gibiler. siz hem kullanıyor hem satıyorsanız daha net bir cevap alabilirim diye düşündüm. teşekkürler cevabınız için. :)

Bu ayakkabılar ne kadar sağlıklı bilmiyorum ben bunları giymeye korkarım hepsi çok güzelll hoş ayakkabılar ama sağlık konusu benim için daha önemlii gibii

türkiydeki markaların %90'ı made in China :))) net başında geçirdiğimiz zaman sürecinde yediğimiz radyasyondan daha sağlıksız değildir ama:82:

görüntüleri çok güzel, bende sipariş ettirdim en kısa zamanda bekliyorum görüşlerimi buraya yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…