Çin'e gitmek...

tercihinizi baştan yapmışssınız kredi bile cekmissiniz...
imkanım varsa giderdim ben de... hem dil hem ticaret icin giden cok tanıdıgım var.
ancak borca girip gitmek... sahsen benim yapacagım bir sey degil.

arkadasların anlattıkları kadarıyla, ilk basta her seyin cakmasında basınız donecek... : ))
fakat harcamalarınızı daha sonra yapın.
cunku orjinali ile ayırt edilemeyecek seviyede taklitler varmıs. onlar da sınıf sınıf...

sokaktaki yiyecekleri ilk zamanlar tuketmeyin,
burda bile her kokorecci cigerci donerci tercih edilmiyor mesela.
bir de sıvı tuketimi... olabildigince kapalı icecekler alın.
benim de gitme niyetim vardı, arkadasların anlattıkları bunlar...

umarım guzel gecer...
oradan bize yazmayı unutmayın ; )

tercihinizi baştan yapmışssınız kredi bile cekmissiniz...
imkanım varsa giderdim ben de... hem dil hem ticaret icin giden cok tanıdıgım var.
ancak borca girip gitmek... sahsen benim yapacagım bir sey degil.

arkadasların anlattıkları kadarıyla, ilk basta her seyin cakmasında basınız donecek... : ))
fakat harcamalarınızı daha sonra yapın.
cunku orjinali ile ayırt edilemeyecek seviyede taklitler varmıs. onlar da sınıf sınıf...

sokaktaki yiyecekleri ilk zamanlar tuketmeyin,
burda bile her kokorecci cigerci donerci tercih edilmiyor mesela.
bir de sıvı tuketimi... olabildigince kapalı icecekler alın.
benim de gitme niyetim vardı, arkadasların anlattıkları bunlar...

umarım guzel gecer...
oradan bize yazmayı unutmayın ; )

Eşimin elinde parası vardı ama kredi çekip yavaş yavaş ödemeyi tercih etti..Evet alışverişte baş dönmesi yaşadım ama almadım çok şükür sadece bir telefon dışında ona da 400 lira ödedim ..Sokaktaki yiyeceklerden ziyade meksika mutfağı yapan bir yerde yemek yiyorum ama noddleri denedim tabiiki..Kapalı içecekten başka maalesef tercihimiz yok sadece kapalı su ve içecek içiyorum..Ama açık karpuz ve papaya suyu da içtim ben o kadar nazlı değilim dediğim gibi ..Size yazarım tabii hatta bol bol foto paylaşırım şu an saat
0:20 o yüzden sadece odanın içinden görüntüler paylaştım ama ileriki zamanlarda daha çok paylaşım yapacağım.Hem sizde belki daha çok gelmek istersiniz..

ŞAŞKINLIK oldu biraz sonra alışmaya çalışmakla geçti yemeklerini denemek güzel aklımda halan kurabiyelerinde keklerinde domuz katkısı var mıdır diye düşüncesi var ama çoğu şeyi lezzetli buluyorum..Onun dışında insanları gözlemliyorum.Değişik şeylere gülüyorum alışveriş yapmaya çalışıyorum falan böyle gidiyo ...
iyi bakalımmm günlerini iyi değerlendirr, vpn kurup facebook youtube falan kullanabilrsin bu arada... mutluluklarrr :KK68:

ben adamdan izinsiz akşam dondurma almaya çıkamıyorum sen otur ben giderim diyor.
çine gidiyorum desem herhalde sen dur ben gideyim öğrenir gelince sana öğretirim der :D

ben adamdan izinsiz akşam dondurma almaya çıkamıyorum sen otur ben giderim diyor.
çine gidiyorum desem herhalde sen dur ben gideyim öğrenir gelince sana öğretirim der :D

Benim eşimden donduram almak için izin almak aklıma bile gelmedi..Ona yapamam hissi yaratmadım ve onunda bana çocukmuşum korunmaya muhtaçmışım gibi hissettirmesine izin vermedim...İzin almak falan bunlar bana saçma geliyor kusura bakmayın ..Reşit mi değiliz,akli dengemiz mi yerinde değil kadınlar biraz dik olmalı her konuda ...

Benim eşimden donduram almak için izin almak aklıma bile gelmedi..Ona yapamam hissi yaratmadım ve onunda bana çocukmuşum korunmaya muhtaçmışım gibi hissettirmesine izin vermedim...İzin almak falan bunlar bana saçma geliyor kusura bakmayın ..Reşit mi değiliz,akli dengemiz mi yerinde değil kadınlar biraz dik olmalı her konuda ...

Canım iyi de neden sert konuşuyorsun onu anlamadım. Sen nerden biliyorsun ki ben yapamıyormuş hissi yaratıyorum, ya da korunmaya muhtaçmışım gibi davranıyorum?

Ben mesajımda sana saldırmıyorum ama sen resmen hakaret ediyorsun. (kadın dik olmalı, biz neyiz, ayaklar altında mıyız?)

Benim dik olmadığımı nereden biliyorsun? Sen benimle ilgili nasıl varsayımda bulunabilirsin?

Sana kötü bir söz mü ettim, ben sana varsayımda mı bulundum. Ben, benim böyle bir isteğim olsa nasıl karşılanacağını esprili bir dille anlattım... Sana saldırmadım.. Seninle ilgili kelime çıkmadı benden.

Mesajını da rapor ettim çünkü ben de senin bu sert çıkışını gereksiz görüyorum...

İyi vakit geçirmeler dilerim.

Canım iyi de neden sert konuşuyorsun onu anlamadım. Sen nerden biliyorsun ki ben yapamıyormuş hissi yaratıyorum, ya da korunmaya muhtaçmışım gibi davranıyorum?

Ben mesajımda sana saldırmıyorum ama sen resmen hakaret ediyorsun. (kadın dik olmalı, biz neyiz, ayaklar altında mıyız?)

Benim dik olmadığımı nereden biliyorsun? Sen benimle ilgili nasıl varsayımda bulunabilirsin?

Sana kötü bir söz mü ettim, ben sana varsayımda mı bulundum. Ben, benim böyle bir isteğim olsa nasıl karşılanacağını esprili bir dille anlattım... Sana saldırmadım.. Seninle ilgili kelime çıkmadı benden.

Mesajını da rapor ettim çünkü ben de senin bu sert çıkışını gereksiz görüyorum...

İyi vakit geçirmeler dilerim.

ben size saldırdım mı ??? ben siz dik durmuyorsunuz dedim mi ? Ben izin almam dedim ,sadece yoksa vivaanne sen nasıl izin alırsın kocandan dedim mi ? öyle bir şey hatırlamıyorum ..Bence gereksiz alınganlık yapmışsınız ...Sertte konuşmadım halbuki ben ...Nasıl öyle algıladınız bilemedim ,ama yine de kırıldıysanız özür dilerim ...Benim aklıma bile gelmez izin almak dedim,siz İZİNSİZ dondurma almaya bile gidemiyorum deyince...

Back
X