• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin'e gitmek...

Keşke üye fotoraf atsa ve neyle beslendiklerini yazsa eğitim kurumları nasıl onu yazsa , iş hayatı ile ilgili aile hayatı geleneklerini daha dolu,dolu bilgieriniriz enteresan olurdu tabi yapabilse keşke

ay buda mı yasak sohbet ettiğim kişinin nerden oldugunu merak etmek doğal değil mi

bu formda ne garip ya ben konustugum kısının adını nerde oturduğunu merak ederim

Ablacım ben evde tek başıma koreceyi söktüm şimdide japoncada iyiye doğru gidiyorum... Bari sen söktün mü çinceyi gittin mi çine abla :))

Son düzenleme:
Ben bundan dört sene önce bir aylık bir gezi yaptım. Çok güzel bir ülke olduğunu söyleyebilirim. Yemek kültürleri biraz değişik ama çok çeşitli. Yani bebek yiyorlar falan gibi haberlerin zaten ciddiye alındığını zannetmiyorum ama çok çeşitli hayvanları yedikleri doğru. Bir çoğunu ben de denedim açıkcası meraktan :) Onun dışında balık yemeklerinden çok memnun kaldım. Tabi sokak yemeklerini kastetmiyorum. Sokak yemekleri apayrı bir dünya. Çok kalabalık bir ülke ve bir anda nereye geldim ben diyorsunuz. Gece hayatı Shangay'da çok hareketli. Zaten en çok sevdiğim yerlerden biri de Shangay oldu. Çin'in Newyork'u diyorlar. Çok modern bir yer ve İstanbul'a on basar diyebilirim. Kırsal kesimlerinde geleneksel hayat hakim. Hatta bundan üç yüzyıl önce nasıl yaşıyorlarsa halen aynı yaşıyorlar ufak tefek farklılıklar hariç. İnsanların tavırları hareketleri inanın bizlere çok benziyor. Yani o açıdan çok yabancılık çekmiyorsunuz. Ama bazı konularda inanılmaz tabuları var. Tabi bunlar sadece gezi izlenimleri. Sanırım siz daha uzun süre kalacaksınız o yüzden herhangi birşey diyemiyorum. Ama eğer gerçekten hayaliniz buysa ertelemeyin derim.
Ne gibi tabular ben 1bucuk sene sonra gidicem ve dilerimi ogrenmeye calısıyorum su sıra
Her seyi öerak ediyorum acıkcası

Back
X