- 6 Ocak 2016
- 607
- 166
- 103
- Konu Sahibi Pinarkemal75
Eşimin ileri hareketliliği 26 doktor 31 34 olmalı demiş e vitamini ve çinko hap önerisi istiyorum günlük ne kadar almalı varikosel 1 seviye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evicap 400 hünnap keçiboynuzu özü karar verdim baya araştırdım bide 2 gündür zeytinyağında bekletilmiş incir yiyo 1 tane çinkoya karar veremedim zinco c kapsül mu yoksa zinco 220 kapsül mu zinciri c de c vitaminide var ama cinko düşükevicap 400 den günde 1 tane e vitamini
solgar çinko 1 tane kullanıyoruz biz zinko die çinko ilacı var ama onu denemedik
Biz solgarın çinkosunu kullanıyoruz zinco konusunda bi fikrim yok reçetesiz satılan vitaminler bunlarEvicap 400 hünnap keçiboynuzu özü karar verdim baya araştırdım bide 2 gündür zeytinyağında bekletilmiş incir yiyo 1 tane çinkoya karar veremedim zinco c kapsül mu yoksa zinco 220 kapsül mu zinciri c de c vitaminide var ama cinko düşük
evicap 400 den günde 1 tane e vitamini
solgar çinko 1 tane kullanıyoruz biz zinko die çinko ilacı var ama onu denemedik
slm bizim sayımız az hala onu artırmaya çalısıyoruz çinko ve e vitaminı bıraktık progeny m kullanıyoruz onun içinde var dieMerhaba son durum nedir ? İse yaradimi?
slm bizim sayımız az hala onu artırmaya çalısıyoruz çinko ve e vitaminı bıraktık progeny m kullanıyoruz onun içinde var die
Günlük ihtiyaç 400 mg bu multivitaminlerle karşılanıyor fazlasını vücut direk atıo 3 ay karma bi multivitamin kullanmıcaksanız yanında kullanın 400 mg şeklindeTeşekkür ederim :) biz yeni başlayacağız kaç aya kadar e vitamini kullanmak gerekiyor ?
Günlük ihtiyaç 400 mg bu multivitaminlerle karşılanıyor fazlasını vücut direk atıo 3 ay karma bi multivitamin kullanmıcaksanız yanında kullanın 400 mg şeklinde
E vitamini cinko arginine carnitine q10 folic asiti biz ayrı ayrı aynı dönemde kullandık 3 ay sonra hepsini kesip sadece progeny m den 3 tane kullandık günde.sizde sorun sayımı morfolojimi?Kullandiginiz için soruyorum e Vit . İle mi baslamali yoksa yazdığınız progeny m ile mi ?
Tek e vitamini ve çinko yeterli değil yani onun yanında diğerlerini ek alınmali yok alınmıyorsa sadece multivitamin alınması yeterliKullandiginiz için soruyorum e Vit . İle mi baslamali yoksa yazdığınız progeny m ile mi ?
Tek e vitamini ve çinko yeterli değil yani onun yanında diğerlerini ek alınmali yok alınmıyorsa sadece multivitamin alınması yeterli
Morfoloji için progeny m yi tavsiye ettiler bana kızlar ben e kullanıyordum şimdi progeny m ye geçtik bi araştır istersen biz bugün test yaptırdık daha sonucu almadık umarım yükselmiştiAnladım canim tesekkurler. Morfoloji suan . :/
Morfoloji için progeny m yi tavsiye ettiler bana kızlar ben e kullanıyordum şimdi progeny m ye geçtik bi araştır istersen biz bugün test yaptırdık daha sonucu almadık umarım yükselmişti
Cok düşük geldi sonuc işe yaramadı bizdeSonucu alınca paylasirmisiniz . İnşallah güzel gelir sonuçlarınız
Sonuç belli oldu muMorfoloji için progeny m yi tavsiye ettiler bana kızlar ben e kullanıyordum şimdi progeny m ye geçtik bi araştır istersen biz bugün test yaptırdık daha sonucu almadık umarım yükselmişti
Evt ml de 10 milyondan tekrar ml de 1,5 milyona düştü bizde etki etmedi progeny m bende kestim hemenSonuç belli oldu mu