• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinlerim tepemde

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
gercekten biktim ama ya..is iste bi yere kadar bana yol gosterin yoksa delircem calismak zorundayim tamam ama bu fazla degilmi.
15 gundur boyun agrim var gittim fitik dedi fizik tedavisi olmam gerek patrona soyledim izin vermiyor
ve bu izin meselesi bitek bana
cunku sekreter bayan hergun erken cikiyor ve enaz haftada birgun gelmiyor
ne diyeyim nasil konusayim bilmiyorum ben cikinca is aksiyormus

tependede olsa CİN'li konu açmak yassak :KK53:anaam ne kötü espiriydi neyse:-) şaka bi yana sağlık konusu ihmal edilmemeli..benim iş yerimde bacağım aksamaya başladı izin verdiler kas dokusunda zedelenme çıktı 3 5 gün işe gidemedim..fıtık ilerlese daha kötü olabilir..düzgünce kendilerine anlat..illa izin vermezlerse..imkanın varsada çık..

ayda 2 kere mazeret izni var üstelik keyfi olmadığı için böyle bir girişimde bulunması çok saçma.
benimde izin sıkıntım var alternatifim yok ama işim olunca gidiyorum hiçte umrumda değil.
yeni bi yer ara bence etraf sıkıntılı kaynıyor

isten cikma durumum yok zorlar beni tekim ve ev gecimi benim ustumde ayrica uniye giden kizim var

Öncelikle geçmiş olsunn... Düzgün bir şekilde ileride daha büyük sıkıntılar yaşayıp uzun süre işi aksatmaya neden olacağınızı söyleyebilirsiniz. Ayrıca bir başka birimdeki çalışanla kendinizi kıyaslarsanız mutsuz olursunuz, onun görev alanı daha esnek olabilir. Eğer uzun süredir çalışmıyorsanız, tazminat gözünüzde değilse inatlaşma yoluna da gidebilirsiniz iş verenle. Rapor alıp işe gitmemek gibi... Bence kısa süre içinde daha iyi koşullarda çalışabileceğiniz bir firmada iş aramalısınız.

patronun sekreterle ozel durumu var o yuzden kiyaslayamoyorum
Size çooook geçmiş olsun dileklerimi sunar, aci gerçeği itiraf etmekten hicap duyarım.
Patron icin sizin boyun fitiginizin sekreterin rimeli kadar gideri yok. :(
Patronunuz bel, sekreter boyun fıtığı olsun inşallah.
(Cidden zor durumdasiniz cook geçmiş olsun ))

Sekreter bi tek sekreterlik yapmıyor anlaşılan...

Raporunuzu alırsınız buna da ses ederse zaten şikayet edin

Rapor al, işe gitme, bunun için işten çıkarırsa da davanı açarsın, hatta işe iade davası da açarsın.

patronun sekreterle ozel durumu var o yuzden kiyaslayamoyorum

Özel durumlu bir sekreterle kimse başedemez. Allah kolaylık versin.
Doktora gidip direk iş göremez raporu alın.

Fizik tedavi saatleriniz falan belli mi? İşyerine uyumlu hale getirilemez mi?

Özel durumlu bir sekreterle kimse başedemez. Allah kolaylık versin.
Doktora gidip direk iş göremez raporu alın.

Fizik tedavi saatleriniz falan belli mi? İşyerine uyumlu hale getirilemez mi?

oyle bir niyetim yok zaten mumkun degil
getirilse bile gene erken cikmam gerek bir saat bile olsa adam onada yanasmiyor

tependede olsa CİN'li konu açmak yassak :KK53:anaam ne kötü espiriydi neyse:-) şaka bi yana sağlık konusu ihmal edilmemeli..benim iş yerimde bacağım aksamaya başladı izin verdiler kas dokusunda zedelenme çıktı 3 5 gün işe gidemedim..fıtık ilerlese daha kötü olabilir..düzgünce kendilerine anlat..illa izin vermezlerse..imkanın varsada çık..
Yav sirf o espriyi yapmak icin gelmistim buraya ben gidiyom :63:

Back
X