görümcem beni cileden cikariyor:-(

sanırım resmi nikahınız yok ama dini nikahınız var.
bunun suç olduğunu biliyor musunuz?
ayrıca türk toplumunda kaç kişi kabullenebilir ki nikahsız birliktelik yaşayıp hamile kalan bir gelini?
ben kesinlikle kınamıyorum herkesin kendi tercihidir, ama size olan saygılarını yitirmelerine sebep olmuşsunuz bence. malesef toplumumuz bu tarz ilişkilere hep önyargılı bakar.

valla senin derdin nikahtan sonrada düzelmez bence, çünkü hiç bi kardeşi çalışmıyomuş, çalışmakta istemiyolar anladığım kadarıyla, bana derdi para olabilir gibi geldi. Bence sevgilin kardeşlerine para akıtmayı kesmeli, sizin ilişkiniz olsada olmasa da, bu hareketi hem sevgilinin kendisine hem kardeşlerine zarar veriyor aslında, taşıma suyla değirmen nereye kadar döner

zaten birlikte yasamaya basladiktan sonra hic para verdirmiyorum ki, sanirim o yüzden beni istemiyor.

sorun nıkahlarının olup olmaması degıl kı yanlıs yorumlamayalım lutfen.sorun gorumcenın(resmı olmasa da sevgılıler bıle oyle dıyor) kıonu sahıbını kabullenmemesı ve ıstememesı.uzgunum ama yakınınızda oldugu surece sıze sorun cıkaracaktır bu kadın.boyle ınsanlardan hıc hoslanmam.uzak bı yere tasının derım ben.

aynen bende bunu anlatmaya calisiyorum, aramizda yarim saatlik yol var. ama bir telefon bile yetiyor bazen. ben artik allaha havale ettim, istedigi kadar yolumuza tas koysun o taslara birgün kendi takilip düsecektir.

sanırım resmi nikahınız yok ama dini nikahınız var.
bunun suç olduğunu biliyor musunuz?
ayrıca türk toplumunda kaç kişi kabullenebilir ki nikahsız birliktelik yaşayıp hamile kalan bir gelini?
ben kesinlikle kınamıyorum herkesin kendi tercihidir, ama size olan saygılarını yitirmelerine sebep olmuşsunuz bence. malesef toplumumuz bu tarz ilişkilere hep önyargılı bakar.

ben dini nikahimi sevgilimle tanistiktan 2 hafta sonra yaptim bunda bir kötülük veya bir suc yok, birlikte ayni evde yasamaya basladiktan sonrada "evlilik sözlesmesini" (dogru kelime umarim)yaptik yani burda bu bir nevi ayrilma söz konusu olunca vs. kadinin her konuda hak taleb etmesi anlamina geliyor,

nikahim suan yok ama daha önce söyledigim gibi basvuru yaptik bekliyoruz....

annesi babasi beni kabulleniyor onlarla sorun yokki, hamile oldugumu ögrendiklerinde benim ailemden cok annesi babasi sevindi, bazi türk toplumu demekki kabul edebiliyor.

kötülük bakımından söylemedim ben zaten,
türk medeni kanunua göre resmi nikahtan önce dini nikah yapmak suçtur. 6 aya kadar cezası vardır.
ama sanırım yurtdışındasınız. Türkiyede böyle bir uygulama var.

Back
X