Cinlerim tepeme çıktı yine

Eşin birlikte zaman geçirmek istemiyor ki
kv kp cart curt birlikte zaman geçirme teklifini kabul etmiş ne var bunda . Hani sürekli onlarla takilsaniz gezip tozsaniz onlarda arada baş başa gidin der belki. Ki davet ediliyorlar gelseler bi dert gelmeseler ayrı dert.
Eşine de annenlerle gezmek dolaşmak da keyifli ama ben seninle daha çok keyif alıyorum ara sıra birlikte de çıkalım el ele sarmas dolaş.
Sıkılıyor mu acaba 3 unuz çıkınca nedir ?
Neden hep onlara ihtiyaç duyuyor bunu bulmak da gerek
bazı kadınlar baş başa çok trip atıyor birileri varken hiçbir sıkıntı yok gibi davranıyor.
Eğer sende onlardansan belki surat çekmemek için mi acaba bilemedim ..
Bizimki başbaşa kaldığımızda eleştirir sürekli beni sen böylesin ailen böyle diye ama kimse ona bulaşmıyo ne ben ne ailem ailesi fazla müdahele ediyo hayatımıza dediğin gibi olabilir beraberken bişey demiyo çok KONUŞMUYORUz ya o yüzden hep beraber olmak isteyeblilir diyo ki biz yemek yicez annem kardeşlerim de yesin onlar bizi düşünüyo diyo ya hep aynılar çok sorun yaşadık onların da düşünceli olması lazım bizim yüzümüzden problem oluyo çok sık gidip gelmeyeljm diye ama onlarda hallerinden memnun kendi memleketlerine temelli dönme durumları varmış eşimde diyo onlar gitsin bende 15 gün sonra tayin ister giderim yapamazmış onlarsiz benimde annem burda yalnız bırakıp gidemem dedim

ben de hiçbir şey anlamadım.
gidiyorlarmış, geliceklermiş, gitmicem dedim, gelmediler , siz gelin dediler........ ay beynim döndü resmen.
ama sonuçta madem onlarla gitmek istemiyordun, açıkca ya yalnız gidelim ya da ben gitmiyorum deyip evde oturman gerekiyordu. hem bu kadar sinirlenmezdin
Kusura bakma ya çok imla kurallarına da dikkat etmedim ama sinirle yazdım ben gitmiycem dedim sonra tatlı dille ikna etti annemler de gelsin yemek yiyelim dedi tamam dedim bende

Bizimki başbaşa kaldığımızda eleştirir sürekli beni sen böylesin ailen böyle diye ama kimse ona bulaşmıyo ne ben ne ailem ailesi fazla müdahele ediyo hayatımıza dediğin gibi olabilir beraberken bişey demiyo çok KONUŞMUYORUz ya o yüzden hep beraber olmak isteyeblilir diyo ki biz yemek yicez annem kardeşlerim de yesin onlar bizi düşünüyo diyo ya hep aynılar çok sorun yaşadık onların da düşünceli olması lazım bizim yüzümüzden problem oluyo çok sık gidip gelmeyeljm diye ama onlarda hallerinden memnun kendi memleketlerine temelli dönme durumları varmış eşimde diyo onlar gitsin bende 15 gün sonra tayin ister giderim yapamazmış onlarsiz benimde annem burda yalnız bırakıp gidemem dedim
Benimle çok ilgilenirsen onlara ihanet etmiş sayilmazsin de bence. Ne yani senle çok vakit geçirmek onları ihmal etmek ya da onlara haksızlık etmek demek değil. Bunu anlamali bence eşin onları kirmaktan uzmekten onlarla arası açılmasından korkuyor. Yanlış bir düşünce tabi ki sana çok kaptirirsa onlardan uzak kalır saniyor gibi geldi bana . Biz yemek yiyoruz onlarda yesin. Biz geziyoruz onlarda eksik kalmasın gelsin. Biz hava alıyoruz aman evde havasız kalıp bogulmasinlar onlarda gelsin gibi... Bunlar bir yer de bi problem var diyor. . Sanırım o yer eşinin kafasının içinde..

Kusura bakma ya çok imla kurallarına da dikkat etmedim ama sinirle yazdım ben gitmiycem dedim sonra tatlı dille ikna etti annemler de gelsin yemek yiyelim dedi tamam dedim bende

benim de bir tanıdığım aynı sizin durumunuzdaydı. ne kadar tartışsa da durum değişmedi. adamın aile bağları aşırı kuvvetli. kadın en sonunda mecburen kabullendi durumu. ilk başlarda adam aşırı şekilde anne babasıyla zaman geçirmk istese de zamanla biraz azaldı bu istek. kadın da tartışmaktan vazgeçti nasılsa değişen bir şey yok diye. bence kendinizi paralamayın boş yere. durumu biraz kabullenmeye çalışın. birkaç kez de kendiniz plan yapıp ona söyleyin. yarın şunu yapalım bunu yapalım diye. belki zamanla düzelir biraz da olsa. yani bu tarz bağlarla başa çıkmak çok zor kendinizi çok da harap etmeyin.

gecen esimin haftalik tatil gunu esim annesigile gitmek istedi bende ondan onceki tatilde butun gun onlardaydik bende esim ve evladimla bas basa bisey yapmak istiyorum ailecek dedim tamam dedi planini yap o zaman bende yaptim ormanliga piknige gittik donuste alisveris merkezine.hatta esim hitmeden once benim ailemlede epey gorusemedik annenle babanida alalim dedi..aradim onlari annem siz gidin benim isim var dedi.babamda baska biyere gitcem dedi.esim teklif etmeseydi zaten cagirmiycaktim.cunku ailecek demistim..yani biraz is esinizde bitiyor.her gittiginiz yeri soylemeyin..

Benimle çok ilgilenirsen onlara ihanet etmiş sayilmazsin de bence. Ne yani senle çok vakit geçirmek onları ihmal etmek ya da onlara haksızlık etmek demek değil. Bunu anlamali bence eşin onları kirmaktan uzmekten onlarla arası açılmasından korkuyor. Yanlış bir düşünce tabi ki sana çok kaptirirsa onlardan uzak kalır saniyor gibi geldi bana . Biz yemek yiyoruz onlarda yesin. Biz geziyoruz onlarda eksik kalmasın gelsin. Biz hava alıyoruz aman ev havasız kalıp bogulmasinlar onlarda gelsin gibi... Bunlar bir yer de bi problem var diyor. . Sanırım o yer eşinin kafasının içinde..
Son yazdığına çok güldüm güzeldi evet havasız kalıp bogulmasinlar:KK48: minnet altında eşim onlara evet borcunu ödüyorlar yemeğe gtcek leri zaman bizi çağırıyolar evet sürekli istiyorlar ki bi arada olalım o da bunu gördüğü için bütün planlarimizi onlarla yapıyoruz en başından beri ben değiştiremiyorum bu adami

Eşine bir tavır geliştirmen gerekiyor. Sinirle gitmeyeceğim deyip sonradan gitmek olmaz mesela.

Koyduğun tavırı da umursamıyorsa ya deveyi gütmek ya da diyardan gitmek kalıyor geriye. Tavır koymaktan kastım trip atmak ya da küsmek değil tabi.

Nickinde 35 diyor ama siz aslen konyalı ya da kayserili falan mısınız? Eşinin kabile hayatı yaşamak istemesinden tahmin yürüttüm de.

Eşine bir tavır geliştirmen gerekiyor. Sinirle gitmeyeceğim deyip sonradan gitmek olmaz mesela.

Koyduğun tavırı da umursamıyorsa ya deveyi gütmek ya da diyardan gitmek kalıyor geriye. Tavır koymaktan kastım trip atmak ya da küsmek değil tabi.

Nickinde 35 diyor ama siz aslen konyalı ya da kayserili falan mısınız? Eşinin kabile hayatı yaşamak istemesinden tahmin yürüttüm de.
Eşim Erzincan ben konyaliyim ama izmir doğma büyüme o da diyo keşke izmirden kız almasaydim diye zorla vermediler dedim sen çok istedin bu zamanda böyle düşünen sayılı kişidir böyle aile boyu yaşamayı kabul eden kimse yok ki evet gitmemem lazımdı çabuk yumusuyorum bu da benim yanlisim

benim de bir tanıdığım aynı sizin durumunuzdaydı. ne kadar tartışsa da durum değişmedi. adamın aile bağları aşırı kuvvetli. kadın en sonunda mecburen kabullendi durumu. ilk başlarda adam aşırı şekilde anne babasıyla zaman geçirmk istese de zamanla biraz azaldı bu istek. kadın da tartışmaktan vazgeçti nasılsa değişen bir şey yok diye. bence kendinizi paralamayın boş yere. durumu biraz kabullenmeye çalışın. birkaç kez de kendiniz plan yapıp ona söyleyin. yarın şunu yapalım bunu yapalım diye. belki zamanla düzelir biraz da olsa. yani bu tarz bağlarla başa çıkmak çok zor kendinizi çok da harap etmeyin.
Evet iki buçuk yıl oldu ben kendimi parçaladım ama olan bana oldu tabi sevmedigim insanları sürekli görmek istemiyorum İşkence Gibi istemedigim şekilde yaşıyorum bu yüzden sağlığımi da kaybedicem artik

Bazen şu erkeklere de acıyorum çok arada kalıyorlar

Evet iki buçuk yıl oldu ben kendimi parçaladım ama olan bana oldu tabi sevmedigim insanları sürekli görmek istemiyorum İşkence Gibi istemedigim şekilde yaşıyorum bu yüzden sağlığımi da kaybedicem artik

ben önünüzde iki yol görüyorum. ya kararlı olup isteklerinizden taviz vermeyeceksiniz ki bunun sonunda ilişkinizin hepten yıpranma riskini göze alacaksınız ya da adamın ailesinin ve anlayışının bu olduğunu düşünüp uyum sağlamaya çalışacaksınız.

Bazen şu erkeklere de acıyorum çok arada kalıyorlar
Bana diyo ki dün evliliğin ne demek olduğunu bilmiyomusum niye evleniyomus benim gibiler ona göre büyük bi aile olarak yaşıcaz herseyin aşırı si zarar arada kalmasın o da ailesini atsın demiyorum ama bizimle zaman geçirmesi lazım

ben önünüzde iki yol görüyorum. ya kararlı olup isteklerinizden taviz vermeyeceksiniz ki bunun sonunda ilişkinizin hepten yıpranma riskini göze alacaksınız ya da adamın ailesinin ve anlayışının bu olduğunu düşünüp uyum sağlamaya çalışacaksınız.
İki yolu da tutturamadim üçüncü bi yol da ayrılmak heralde bundan yana da değil evladım var onu da düşünuyorum benim aileme saygı duymayan insanlara ne kadar saygı duycam iyi olcam ki hiç bilmiyorum

Tam tersi eşin bilmiyor evliliğin ne demek olduğunu. Onun kafasındaki evlilik sanırım senin ailesine sürekli hizmet edecek olman, sen itiraz edince evliliği bilmiyorsun oluyor.

Allah kolaylık versin ne diyeyim

İki yolu da tutturamadim üçüncü bi yol da ayrılmak heralde bundan yana da değil evladım var onu da düşünuyorum benim aileme saygı duymayan insanlara ne kadar saygı duycam iyi olcam ki hiç bilmiyorum

kör topal idare edeceksiniz o zaman. bahsettiğim tanıdığım da çok mutlu olmasa da bu şekilde devam ediyor. buna değer mi tabi siz karar vereceksiniz. eşiniz evlilik terapisini kabul eder mi bilmiorum ama belki başka birinin ona bazı gerçekleri söylemesi bakış açısını farklılaştırabilir.

Tam tersi eşin bilmiyor evliliğin ne demek olduğunu. Onun kafasındaki evlilik sanırım senin ailesine sürekli hizmet edecek olman, sen itiraz edince evliliği bilmiyorsun oluyor.

Allah kolaylık versin ne diyeyim
Evet gelin olamamisim yenge olamamisim beklentileri çok farkliymis zindan ettim hayatımı yok yere kendime hayırlısı olsun bakalim Allah razı olsun

Back
X