- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Bizimki başbaşa kaldığımızda eleştirir sürekli beni sen böylesin ailen böyle diye ama kimse ona bulaşmıyo ne ben ne ailem ailesi fazla müdahele ediyo hayatımıza dediğin gibi olabilir beraberken bişey demiyo çok KONUŞMUYORUz ya o yüzden hep beraber olmak isteyeblilir diyo ki biz yemek yicez annem kardeşlerim de yesin onlar bizi düşünüyo diyo ya hep aynılar çok sorun yaşadık onların da düşünceli olması lazım bizim yüzümüzden problem oluyo çok sık gidip gelmeyeljm diye ama onlarda hallerinden memnun kendi memleketlerine temelli dönme durumları varmış eşimde diyo onlar gitsin bende 15 gün sonra tayin ister giderim yapamazmış onlarsiz benimde annem burda yalnız bırakıp gidemem dedimEşin birlikte zaman geçirmek istemiyor ki
kv kp cart curt birlikte zaman geçirme teklifini kabul etmiş ne var bunda . Hani sürekli onlarla takilsaniz gezip tozsaniz onlarda arada baş başa gidin der belki. Ki davet ediliyorlar gelseler bi dert gelmeseler ayrı dert.
Eşine de annenlerle gezmek dolaşmak da keyifli ama ben seninle daha çok keyif alıyorum ara sıra birlikte de çıkalım el ele sarmas dolaş.
Sıkılıyor mu acaba 3 unuz çıkınca nedir ?
Neden hep onlara ihtiyaç duyuyor bunu bulmak da gerek
bazı kadınlar baş başa çok trip atıyor birileri varken hiçbir sıkıntı yok gibi davranıyor.
Eğer sende onlardansan belki surat çekmemek için mi acaba bilemedim ..