Cinlerim tepeme çıktı yine

Karısıyla başbaşa zaman geciemekten hoşlanmayan ne kadar çok adam varmış, şu forum sayesinde öğrendim.

Kayinvalidenize kayinpederinize bilenmeyin, onlar sizin başbaşa zaman geçirmeniz gerektiğini düşünmek zorunda değiller. Hatalı olan eşiniz.
Ay bizimkide illa birilerini bulur of aman tatile bile anamda gelsin diyo ey Allahimm sen bilirsin:skandal:

kör topal idare edeceksiniz o zaman. bahsettiğim tanıdığım da çok mutlu olmasa da bu şekilde devam ediyor. buna değer mi tabi siz karar vereceksiniz. eşiniz evlilik terapisini kabul eder mi bilmiorum ama belki başka birinin ona bazı gerçekleri söylemesi bakış açısını farklılaştırabilir.
Anlamaz kim ne derse desin anca anası babası ölünce kardeşleri evlenince anlar

guiding88 guiding88

baska seylerin hirsini esinizden cikardiginizi ve bu vesile ile esinizle araniza mesafe girdigini dusunuyorum. dolayisiyla da bu adam sizinle bas basa zaman gecirmekten kaciyor. yanlis anlamayin hatali olan sizsiniz demiyorum ancak boyle bir sey varsa, yani yalniz oldugunuz her an bir gerilim icerisindeyseniz zaten dogal olarak arada bir mesafe olusur.
igneyi kendimize, cuvaldizi baskasina... eger ki bu evliligi devam ettirmek istiyorsaniz bir nebze yuze tebessum, yurefe su serpeceksiniz. aksi durumda iliskiniz bu sekilde kopuk devam eder.

guiding88 guiding88

baska seylerin hirsini esinizden cikardiginizi ve bu vesile ile esinizle araniza mesafe girdigini dusunuyorum. dolayisiyla da bu adam sizinle bas basa zaman gecirmekten kaciyor. yanlis anlamayin hatali olan sizsiniz demiyorum ancak boyle bir sey varsa, yani yalniz oldugunuz her an bir gerilim icerisindeyseniz zaten dogal olarak arada bir mesafe olusur.
igneyi kendimize, cuvaldizi baskasina... eger ki bu evliligi devam ettirmek istiyorsaniz bir nebze yuze tebessum, yurefe su serpeceksiniz. aksi durumda iliskiniz bu sekilde kopuk devam eder.
Bende ondan kaçıyorum bende istemiyorum bi arada durmak her an barut gibi bişey desem hemen kızar bağırır bende ters konuşuyorum artık biktim çünkü yapamıyorum gulemiyorum nasıl yürütcem bilmiyorum

Back
X