Çinli Biri ile Evlenmek

Yasin daha genç diye düşündüm ben . Evlilik başlı başına büyük sorumluluk ve büyük bir karar birde değişik bir kültür bilemedim pek olumlu düşünemedim.

Birde aklıma geldi bir konu vardı Yine böyle bir konu vardı Kiz doktordu okulda tanistigi kendisi gibi dr luk mezunu Hintli birisiyle evlenmiş ve yaşadığı sorunları anlatmıştı hiç iç açıcı değildi yani .

Yasin çok genç hemen karar verme iyi düşün canım. Allah gönlüne göre versin iyi insanlarla karşılaştırsın.

Çinli Türk Irk ayrımı yapmam pek kafalar ve Kültür'ler uyuduktan sonra ne Önemi var ki ...
Bence önce bir tanışın

Anne baba ne diyeck düşündümde şu an gözümün önüne evin içinde elinde terlşkle koşan bir anne geldi...:olamaz:

Merhaba hanımlar fikrilerinizi almak istedim. ben üniverste son sınıftayım.Edebiyat öğretmenliği okuyorum.Bizim fakülteden bir arkadaş var. İbadetine önem veren inançlı biridir bende hakeza öyleyim tesettürlüyüm.Bu arkadaşın Çinli bir arkadaşı var. Bu Ada'm da müslüman..Annesi ve babasızda müslüman.Annesi buradaymış babası Çin'de . Biz birkaç kez yüz yüze geldik bu arkadaş vesilesiyle.bu Çinli arkadaş beni görmüş eğer anlaşırsak ailelerimize bildirilerim gibisinden ciddi bir yola girmek için düşünmüş .ben şaşırıp kaldım ne diyeceğimi bilemedim. Bu Ada'm Çince İngilizce Arapça ve Türkçe biliyor.Uluslararası ilişkiler bitirmiş Türkiye'de şimdide ilahiyat okuyor.Aynı üniverstedeyiz bu arada o 27 ben 23 yaşındayım..efendi birine benziyor.Annem lere söylemedim sizce yabancı bir Ada'mla evlenmek Nasıl olur kültürler uyuşur mu uyumda zorluk olur mu?

Uyum ve kültür kısmına bir yorum yapamıycam o ülkenin kültürünü bilmiyorum ama her zaman çekik gözlü insanlar bana sempatik gelmiştir.Tabi evlilik diyince işler farklı sonuçta aynı ülkenin aynı kültürün insanıyla bile evlendiğinde anlaşamayabilirsin,sen bu kişiye karşı sempati duyuyorsan tanımak istiyorsan şans verebilirsin,bir dip not düşmek isterim aileniz bu durumlara kesinlikle karşı bir tutumdaysa boşuna bu yola girmeyin yıpranırsınız ..

Boy-penis korelasyonuna göre mi bu yorumu yaptınız? :KK70:

Yoo Çinliler o kadar kısa değil ama genel olarak asyalılar için söylenegelen birşeydir. Araştırmalar da bu yönde bildiğim kadarıyla. Tabi Türkiye'nin de büyük kısmı Asya'da :)

Uyum ve kültür kısmına bir yorum yapamıycam o ülkenin kültürünü bilmiyorum ama her zaman çekik gözlü insanlar bana sempatik gelmiştir.Tabi evlilik diyince işler farklı sonuçta aynı ülkenin aynı kültürün insanıyla bile evlendiğinde anlaşamayabilirsin,sen bu kişiye karşı sempati duyuyorsan tanımak istiyorsan şans verebilirsin,bir dip not düşmek isterim aileniz bu durumlara kesinlikle karşı bir tutumdaysa boşuna bu yola girmeyin yıpranırsınız ..
Yani annem ve babam önce insanlığa sonra müslümanlığa bakarlar hiç ırk ayrımı yapmazlar diye düşünüyorum ama.

Yasin daha genç diye düşündüm ben . Evlilik başlı başına büyük sorumluluk ve büyük bir karar birde değişik bir kültür bilemedim pek olumlu düşünemedim.

Birde aklıma geldi bir konu vardı Yine böyle bir konu vardı Kiz doktordu okulda tanistigi kendisi gibi dr luk mezunu Hintli birisiyle evlenmiş ve yaşadığı sorunları anlatmıştı hiç iç açıcı değildi yani .

Yasin çok genç hemen karar verme iyi düşün canım. Allah gönlüne göre versin iyi insanlarla karşılaştırsın.
Hatirliyorum o konuyu. Hep beraber ayni evde yaşiyorlardi, kiz cok pismandi

Okurken dıkandımmm :olamaz::olamaz:

Deliiiiii :KK8: düşünsene eve gelen misafirin ayağına terlik veriyor :KK37:
koreliler terlik veriyo biliyodum, cinliler de mi terlik veriyo misafire ? )))

Okurken dıkandımmm :olamaz::olamaz:

Deliiiiii :KK8: düşünsene eve gelen misafirin ayağına terlik veriyor :KK37:
Ayy çok şeker :KK48:
Bide onlar şöyle selam veriyor
Screenshot_20180315-174412.webp
Ya yeni zelandalı olsaydı:KK53:
Onlar burunları tokuşturuyorlarmış:KK45:
Screenshot_20180315-174414.webp
Bizim millet kaldıramazdı bunu:KK53::KK53:

Back
X