Çinli Biri ile Evlenmek

Onlarin yemek ve temizlik alışkanlıkları bizden çok çok farklı diye biliyorum. Ama adam müslümansa, yediği içtiği şeyler de bizim gibidir diye de düşündüm. Valla bilemedim ama evlenmeyi düşünürsen çok iyi tanı.

Bir de bu kişi belki öyle değildir kimsenin günahını almak istemem ama bizim okulda da yabancı çok fazlaydı ve Türkiye'de kalmak için Türk ile evlenmek istiyorlardı. Hani bunu da aklında bulundur diye söylüyorum.

Neden? 4 dil bilmesi beni sevindirdi.Kendini yetiştirmiş bir adam.Ama yinede Allahualem
Kultur farki olacak, yetistirilme farki, aile tarzi, yemek farki fark da fark. Ona normal gelen sana absurt sana normal gelen ona absurt gelecek. Butun bunlar ask varsa goze alinir yoksa niye bile bile lades diyesin ki?

Çinliyle evlenmek konusunda tek sikinti yemektir ))) O yemeklere nasil alisiliyor anlamiyorum)))
Hele koreli erkeklerle nasil evlenilir anlamiyorum. Surekli yagsiz, tuzsuz pirinc, domuz eti yiyolar, surekli iciyolar. Yemekleri de bana gore asiri berbat. O yemeklere alismak da baska bi yetenek ...
Ama evlilikte onemli olan bir birini anlamaktir. Ben de turk degilim ama turk erkeyiyle evlendim. Hic bir zaman yabanciyla evlenmem diyordum, demek ki neymis buyuk konusmamak lazimmis)))

Çubuklarla makarna yemek falan :KK45:
Düşünsene misafir geliyor menüde makarna da var çubuk koymuşsun misafir diyor ayol bu ne:KK53:
"Ayhh pardon biz böyle yiyoruz normalde, bizim bey alıştırdı ahuahuhu:KK30:" ne havalı ama:cool::-)

Neden? 4 dil bilmesi beni sevindirdi.Kendini yetiştirmiş bir adam.Ama yinede Allahualem

Evladım çocuğum 4 dil bilmesi güzelde,kültürler farklı yemek olauyı ble farklı bunlarda.
Şimdi bunun anası farzet sen nişanlandın,sana boğca yapıp getircekmi mesela..
Bunlar bide böcek filan yiyorlarmı yemek olarak..

Görüşmekten ne zarar gelir ki? Gez toz tanı bakalım eğer uymuyorsa bir tecrübe olur elveda dersin. Ama baktın ki oluyor uyuyor değerlendirirsin.
Kimse zorla evlendirmiyor ki çok kasmayın kendinizi.

Evladım çocuğum 4 dil bilmesi güzelde,kültürler farklı yemek olauyı ble farklı bunlarda.
Şimdi bunun anası farzet sen nişanlandın,sana boğca yapıp getircekmi mesela..
Bunlar bide böcek filan yiyorlarmı yemek olarak..
Ablacım müslümanlar eee tabi gelenek kültür farklıdır.Ama kurban eti felan yiyorlar diye biliyorum.Birde ben bu bize vesile olan arkadaşın instagramından baktım.Kahvaltı etmeye gitmişler.onun önünde pastırmalı yumurta vardı gerisini sen düşün:KK72:

Ablacım müslümanlar eee tabi gelenek kültür farklıdır.Ama kurban eti felan yiyorlar diye biliyorum.Birde ben bu bize vesile olan arkadaşın instagramından baktım.Kahvaltı etmeye gitmişler.onun önünde pastırmalı yumurta vardı gerisini sen düşün:KK72:
Oo eğüşte pastırmalı yımırta yiyorsa olmuştur o :KK53:
İlişki ilerlerse kurufasulye pilavı daya önüne yanına da soğan kır alıştır şimdiden :KK45:

Ben uzak doguda yasadim bir sure tayland'da orda çin mahalleleri vardi ara sira giderdik
Kulturler yemekler gorenekler inanilmaz farkli
Bu tarz seylere aciksaniz ailelerden once siz gorusun
Musluman dahi olsalar gelenekler farkli oluyor

Benim abim çinli bir kadınla evli ve kültür,yemek farklılıkları olmasına rağmen çok mutlular.
Eşi Türkler,'den daha Türk şimdi.
Bakımlı,akıllı,bilinçli çok mantıklı .
Aile görüşleri bir çocuğun 18 yaşından sonra tamamen özgür bırakılması dendiğinde çok tuhaf bulmuştum.
Ama şimdi harika öz güvenli,olgun akıllı çocuk yetiştiriyor.

Kalbine hitap ediyorsa çok iyi bir aile olacağınıza eminim.

Son düzenleme:
Back
X