- 8 Ağustos 2022
- 873
- 809
- 23
Bu nasıl bir merhametsizlik.O kedi senin dikkatsizliğin yüzünden öldü.Düşen çocuk olsa bu cümleyi yazabilecek miydin?Bir can gitti dikkatsizliğin yüzünden bu ne rahatlıkBuyur oynat ozaman ne diyeyim
Zaten bi hayvan sahipleniyorlar oyalanmak için , bebek olunca ee tüy dokuyor bebege yaklasıyor bakımı zor bilmem ne atmaya bahane arıyorlar genelde.Konu başlığının kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum
bence siz bebekle ikisini yapamamışsınız
annelik iç güdünüz daha ağır basmış elinizde ki kediş de biraz fazla hareketli olunca zorlanmışsınız
inşallah iyi bir aile bulup sahiplendirin
O kedi öldüğünde benim karnım burnumda hamileydim, ne çok biliyorsun ne kadar emin konuşuyorsun haddini bil sen benim ne yaşadığımı nerden biliyorsun. Yürü git başka yerde duyar kas çocuğumla kıyaslama yapmayı kes merhametsiz olan sensin. Sabah sabah asabımı bozma.Bu nasıl bir merhametsizlik.O kedi senin dikkatsizliğin yüzünden öldü.Düşen çocuk olsa bu cümleyi yazabilecek miydin?Bir can gitti dikkatsizliğin yüzünden bu ne rahatlık
He aynen bildin tebriklerZaten bi hayvan sahipleniyorlar oyalanmak için , bebek olunca ee tüy dokuyor bebege yaklasıyor bakımı zor bilmem ne atmaya bahane arıyorlar genelde.
bizimde kedilerimiz var iki tane sokak kedisi tekir öyle süslü püslü değiller, baya bir hareket ederler sağ olsunlar kışın bile bahçe kapısını açık bırakırız sırf rahat rahat dolaşıp gelsinler diye, kendime masraf yapmıyorum onlarla ilgilendiğim kadar. bu arada 1 ay önce sonradan sahiplenilen tekirim ilk kedimin gözünün kör olmasına sebep oldu o kadar üzüldüm o kadar içim yandı ki o halde sokağa bırakamadık eve alıştı bir kere diye. annemin bizden sakındığı koltuklarını tırnakları ile oynarken mahvettiler. gece uyurken annemle uyumayı sevdikleri için kaç yaşındaki annemle babam yatağın kenarında eğrelti gibi yatmaya alıştılar asıl demek istediğim evin çocuğu gibiler. yaramaz mı evet çok yaramazlar bazen tahammül sınırları zorlanıp ağladığımız oluyor, KAPI KOLU DEMİŞSİNİZ :) bizimki sürmeli panjuru kaydırıp ordan dışarı çıkıyor sonra kapatıyor bide kapı kolları hak getire. yani sizin önceden beslediğiniz hayvan gayet sessiz uslu adeta bir süs gibi olduğu için böyle şaşırmanız normal.Merhabalar herkese. Başlıkta da belirttiğim gibi konu kedim. Dert çok ama şu sıralar revaşta olan maalesef bu.
Ben ve eşim çok hayvan sever insanlarız, kendimi bildim bileli hayvan besledim gözüm gibi baktım (kedi, köpek, kuş), sokak hayvanları vs...
Geçen yıl kedimiz terastan düştü ve maalesef öldü, tabi eşim de ben de çok üzüldük çok ağladık uzunca bi süre etkisinden çıkamadık, üstelik hamileydim, kediye sahip çıkamadım çocuğuma nasıl bakacağım gibi duygusal kahrolmalar vs derken atlattık ama unutamadık... Gel gelelim cinli kedimize..
Hayalimiz bebeğimizin kediyle büyümesi hayvan sevgisi bilmesi vs idi, tabi ben kedimiz öldükten sonra hiç bir şekilde istememiştim kedi bir daha, arkadaşımızın kedisi doğum yaptı, sahiplenelim mi alalım mı edelim mi derken ortak kararımızla sahiplendik. Siyam cinsi bir CANAVAR.
Arkadaşlar bunu gerçekten utanarak söylüyorum, bazen kendime kızıyorum böyle düşündüğüm için ama hayatımda ilk defa bir hayvandan nefret ettim. Şuan 4 aylık, okadar yaramaz okadar hiperaktif ki, evde her yerde, asla rahat huzur vermiyor, uyutmuyor, kapatsam biryere deli gibi bağırıyor ve KAPININ KOLUNU AÇABİLİYOR. ayaklarıma yapışıyor sürekli yan yan zıplaya zıplaya sürekli ayağımda ısırıyor oyun yapıyor evet ama okadar bunalıyorum ki artık, kızımı uyuturken onu da oyun sanıp çocuğun saçına başına dalıyor, yatağına yatırıyorum, gidip uyandırıyor, sensörlü gibi her hareketi oyun olarak algılayıp üstümüze atlıyor deli gibi. Ve günün her saati her dakikası böyle. Eşime sahiplendirelim katlanamıyorum diyorum izin vermiyor, bazen vicdan yapıyorum, çünkü çok sinirleniyorum. Sonra kıyamıyorum, ama bu kıyamama hissi 5 dk bile sürmüyor ona bile vakit bırakmıyor. Ben ne yapacağım, eşimi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum. Ama bu kediyle ciddi anlamda başım dertte. Benim kedilerim scottishti yıllarca baktım, bilen biler inanılmaz güzel huylulardır. Siyam besleyen var mı, bu hayvan durulur mu???
benim de evimde kedim var inanın 2 kızım varZaten bi hayvan sahipleniyorlar oyalanmak için , bebek olunca ee tüy dokuyor bebege yaklasıyor bakımı zor bilmem ne atmaya bahane arıyorlar genelde.
Hayvanseverlik demek binbir sağlık sorunları olan hayatları eklem rahatsızlıklaeı yüzünden acılar içinde geçen scottish alıp onu da camdan düşürmek değil hanımefendi.Süs gibi kenarda dursun canım isteyince gidip başını okşayayım hayvanseverlik değil.Dünyanın en normal yavru kedisini anlatıyorsunuz tabiki hareketli olacak.
Çocuğunuz yaramazlık yapsa evlatlık mı vermeyi düşünecektiniz?Bu çocuk hiperaktif cinli alsın bunu kim alıyosa mı diyeceksiniz?
Gerçekten çok sinirleniyorum sizin gibi insanlara.Kedi hiç büyümeyen bir bebek gibi nasıl olurda dikkat etmezsiniz terastan düşürürsünüz?O kedi sizin beceriksizliğiniz dikkatsizliğiniz yüzünden öldü.Siz öldürdünüz onu,almadığınız önlemler öldürdü.Şimdi bir de bebeğiniz olmuş bu defa dikkat edersiniz umarım.Sorumsuz bencil insanlar ne kedi annesi ne insan yavrusu annesi olmayı hak etmiyor
Ben bir anneyim ve anne olmak için de çok mücadele verdim lafını bil konuş bu önyargıyı kes. Kapıyı bacayı açmadım kedi düşüp ölsün diye. Hiç tanımadığın biri hakkında böyle konuşmazsın. Benim gibisini bilmem ama senin gibi fikri zikri bozuk boş yapan insanlarla uğraşamam.Hayvanseverlik demek binbir sağlık sorunları olan hayatları eklem rahatsızlıklaeı yüzünden acılar içinde geçen scottish alıp onu da camdan düşürmek değil hanımefendi.Süs gibi kenarda dursun canım isteyince gidip başını okşayayım hayvanseverlik değil.Dünyanın en normal yavru kedisini anlatıyorsunuz tabiki hareketli olacak.
Çocuğunuz yaramazlık yapsa evlatlık mı vermeyi düşünecektiniz?Bu çocuk hiperaktif cinli alsın bunu kim alıyosa mı diyeceksiniz?
Gerçekten çok sinirleniyorum sizin gibi insanlara.Kedi hiç büyümeyen bir bebek gibi nasıl olurda dikkat etmezsiniz terastan düşürürsünüz?O kedi sizin beceriksizliğiniz dikkatsizliğiniz yüzünden öldü.Siz öldürdünüz onu,almadığınız önlemler öldürdü.Şimdi bir de bebeğiniz olmuş bu defa dikkat edersiniz umarım.Sorumsuz bencil insanlar ne kedi annesi ne insan yavrusu annesi olmayı hak etmiyor
Bir Dünya oyuncağı var evin her yerinde gezdiriyor, kızımın bir tavşanı var peluş onu şamar manyağı yaptıYa arkadaşlar biraz sakin olsanız mi cinli mıdır nedir diye söylenir yani deyim olarak hayvana zarar vermemiş konu sahibi şu an bir süreçten geçiyor çocuğu koruma iç güdüsü bir taraftan kediyle ilgili çelişki de kalmış bu şekilde hayvanseverlik yapıp kediye yardımcı olmuyorsunuz ki .
Konu sahibi sizde genellikle linclenen yorumlara cevap vermişsiniz belki gormemissinizdir mesajı diye tekrar yorum yapmak istiyorum .
Eve mama saklayin mamaları arayıp bulsun avlanma gudusu azalır.
Günde yarım saat oyun oynatın ki enerjisini artsın zamanla sakinlesecek
Karton kutular saklanabilecegi yerler olsun
Sizi av olarak oyun arkadaşı olarak görüyor ellerinizle oynatmayin oyuncaklarla oynatın
Benim kedim kapaklara bayılır küçük kapakları atın top mesrla peşinden koşsun
Ben kuru mamasını firlatiyorum peşinden koşuyor böyle böyle nefes nefese kalıp yoruluyor
Size saldırdığındw asla bagirmayin anlamaz dikkatini çekecek bir şeyler fırlatın
Bıyıkları mama kabına değiyor mu bu onları çok strese sokuyor iki su kabı olursa da güzel olur kaplar dediigim gibi derin olmazsa iyi olur konu sahibiBir Dünya oyuncağı var evin her yerinde gezdiriyor, kızımın bir tavşanı var peluş onu şamar manyağı yaptıkediye tabiki bağırmıyorum, öyle bir tepki veriyorlar ki konu senin gibisi anne olmasına kadar geldi valla, zihniyetlere bak ya yazık
Eşim çok seviyorBence eşinize karşı kararlı olun sahiplenirmek istediğinizle alakalı. Gerçekten hem bebek hem kedi aynı anda yapamadığınızı aslında onun da anlaması zor değil. Bence bir şekilde hemen sahiplendirin. Kim bilir belki eşiniz sizin kadar ilgilenmiyor bile
Kız sana demedm zaten sen bebek varkende kedi bakmışsın genel olarak bebek bahanesyle atanlarda var diye dedmHe aynen bildin tebrikler
Kıskanıyor olabılır bebişiEşim çok seviyorve ilgileniyoruz olması gerektiği gibi, dert yandığım şey kızım, kedinin hiperaktifliği, sürekli saldırı halinde oluşu, her sabah 4 5 gibi kızımı uyandırışı, odaya kapatsam deli gibi bağırıp kapıyı açabiliyor oluşu..... Oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?