Cinli konu acmayın

Ne kadar tuhafsınız!

Hoca kimdir ya? Mesela ben şimdi içimden zibilyon tane küfür etsem o hocaya o görünmeyen güçleriyle bana ne yapabilir acaba?

Kendinize gelin! Bakın sizin gibiler yüzünden insanlar dinden soğudu. Hakka giriyorsunuz, lütfen!

Can'lar gelin hele hazır münegil yokken başımdan gecen bi olayı anlatcam..
Benim kısmetm yok cok şansızım işe başvuruyordum oda çıkmıyordu bi arkadaşın tavsiyesiyle ücretsiz bakım yapan bi hocayla konuştum .hoca benim için dua edip arayacağını söyledi.sonra aradı hoca bana rüyamda hiç 3harfliyle beraber oldun mu hiç dedi.evet dedim.tacize uğruyordum rüyamda çünkü.
Hoca dedi sen sahiplisin.evlenmene izin vermez.
Şu kadar para vermem lazım sana şunları yapıcan dedi.dualar falan söyledi muska yapacaktı
Ben yapmadım kendim okudum hep Kuran okudum nas felan okudum hep namaz kılıyorum zaten ..
Aradan 2yıl gecti ne yapsam aklıma geldikçe kısmetsizliğim acaba diyorum gerçekten böyle bişey olabilirim???duydunuz mu sahiplenme diye bişey!!
Siz oksijen yerine ne aliyonuz yav :işsiz:oksijen alan beyin boyle calismaz:bicak:

Aman neyse Canınız saolsun..belki bi duyan eden içimi rahatlatan olur dedim ama panik atak olduğumu yazmıştım önceden böyle seyler daha tedirgin ediyor haliyle istediğiniZi yazın ne diyim.

Arkadaşlar artık fake nane yazmazsanız iyi olur varsa bi bildiğiniz yada duyduğunuz bilgilendirin yok inanmıyorsanız zaten hiç yazmayın.
Takdir edersinizki psikolojimi alt üst etti.
Ama hiç başka bi olay olmadı rüyalarım arada devam ediyor .annem biliyor ablam biliyor onlar da o Zaman inanma boşver dedi ve okudular cevşen okudu annem..ama rüylar devam ediyor.okumadan yatmıyorum buarada.eskiden korkuyordum tek farkı artık korkmuyorum..
:sus:daha önceden duydum aşık olmuş kıza bir tanesi böyle şeyler olabiliyormuş allah muhafaza o_O böyle c li hocalar var onlarla irtibat halindeler onlar yardım eder yani. fal bakana da yardım ederler onlar hiç bulaşmamak lazım:KK17:

:sus:daha önceden duydum aşık olmuş kıza bir tanesi böyle şeyler olabiliyormuş allah muhafaza o_O böyle c li hocalar var onlarla irtibat halindeler onlar yardım eder yani. fal bakana da yardım ederler onlar hiç bulaşmamak lazım:KK17:
İlk Zaman'lar cok korkuyordum artık korkmuyorum sadece bu rüyaların bitmesini istiyorum.kime güvenebilirim bilmiyorum.

Buraya yazamayacağım şeylerde oldu.yazamayacağım diyorum çünkü bu tarz yorumlardan sonra hiç inanmaz kimse dalga geçilecek bi konu değil.
Gülsem mi ağlasam mı

Sizin başınıza gelse ne yapardınız!birde böyle düşünün.psikolojiniz alt üst olmazmıydı..birde bi hoca çıkıp rüyalarını bilse ..ne yapar ne düşünürdünüz?

Back
X