Cinli konu acmayın

Sen bizi boşver kendine bak biz kendimize ederiz dua :dua: Don atlet annen ayaralsın ben yanlış beden alırım falan:halay:

İnternette okumuştum böyle bir şey.
Daha da fenası başta bana musallat oldu bana aşık diye rahatsız olan kız, sonra
o benim eşim çocuklarımız da var onu seviyorum demişti.

Ben tabi böylee:KK57:
Neyyyy....yok anam ben daha çocuk düşünmüyorum buarada erken henüz

Arkadaşlar niye herkes makaraya almış anlamış değilim.. Arkadaş başlığında belirtmiş korkan okumasın..
Arkadaşın başına gelen cinle evlilik meseleleri var evet, cinler bazen insanlara musallat olabiliyor..

Benimde bir tanıdığımın erkek kardeşine bayna bir cin musallt olmuşdu, okuttular inanmazsın bir iki aya kalmadı evlendi.. Dalga geçmenize gerek yok ama malesef olabiliyor..

Ha hoca para için şarlatanlık yapmış şu kadar para falan o ayrı.. Ama sen bu işi gerçekden düzgün yapan okuyan hocalar var onları bi araştır kuzum ..her hocaya güvenilmez, her hocayım diyen de bunu yapamaz..

Seninde dualar ettiğini yazmışsın okumayı kendini hiç ihmal etme .. İnşallah Allah şifanı versin canım ..

Dalga geçenler cinlerin varlığını kabul etmeyenler heralde..

Arkadaşlar artık fake nane yazmazsanız iyi olur varsa bi bildiğiniz yada duyduğunuz bilgilendirin yok inanmıyorsanız zaten hiç yazmayın.
Takdir edersinizki psikolojimi alt üst etti.
Ama hiç başka bi olay olmadı rüyalarım arada devam ediyor .annem biliyor ablam biliyor onlar da o Zaman inanma boşver dedi ve okudular cevşen okudu annem..ama rüylar devam ediyor.okumadan yatmıyorum buarada.eskiden korkuyordum tek farkı artık korkmuyorum..
Ne görüyorsunuz rüyanızda :eek:o_O

Anam cin var dediler geldik hani nerde o cin bi baksın bana da

Mars da arsa alicam mi alamicam mı çok meraklardayim bildiginiz gibi değil :silah:

bence doğum kont. hapları ve bolca prezervatif getirsinler bugün beraber olan 3 harfli yarın da hamile bırakabilir :KK51:
Konuyu iğrençleştirdiniz iyice, ne haliniz varsa görün, konu sahibi sende boşver derdinin çaresi burası değil..Yazılanlara bakar mısınız yaa !!!

Arkadaşlar niye herkes makaraya almış anlamış değilim.. Arkadaş başlığında belirtmiş korkan okumasın..
Arkadaşın başına gelen cinle evlilik meseleleri var evet, cinler bazen insanlara musallat olabiliyor..

Benimde bir tanıdığımın erkek kardeşine bayna bir cin musallt olmuşdu, okuttular inanmazsın bir iki aya kalmadı evlendi.. Dalga geçmenize gerek yok ama malesef olabiliyor..

Ha hoca para için şarlatanlık yapmış şu kadar para falan o ayrı.. Ama sen bu işi gerçekden düzgün yapan okuyan hocalar var onları bi araştır kuzum ..her hocaya güvenilmez, her hocayım diyen de bunu yapamaz..

Seninde dualar ettiğini yazmışsın okumayı kendini hiç ihmal etme .. İnşallah Allah şifanı versin canım ..

Dalga geçenler cinlerin varlığını kabul etmeyenler heralde..
Malesef hiç hayatında 3hadfli duymamış gibi tepki veriyor insanlar..çünkü çoğu inanmıyor olabilir.kızmıyorum bişey demiyorum çünkü biliyorum kk da böyle konular alaya alınır inanılmaz herkes bi tekme atar..
Eğer öyle iyi bir hoca bulursam zaten gideceğim.para almadan bakacak olan.

Malesef hiç hayatında 3hadfli duymamış gibi tepki veriyor insanlar..çünkü çoğu inanmıyor olabilir.kızmıyorum bişey demiyorum çünkü biliyorum kk da böyle konular alaya alınır inanılmaz herkes bi tekme atar..
Eğer öyle iyi bir hoca bulursam zaten gideceğim.para almadan bakacak olan.
Bence konuyu kapatın, burdan sizi kimseye ciddiye almaz... Belli oldu zaten demi, devam etmeyin

Back
X