- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
Küsüyor arkadaşım. Küsüyor. Katır inadı ile günlerce konuşmuyor. Sonra ben gidicem diye tutturuyor. Bende öyle açık açık söylemek istemiyorum. Eli ayağı tutuyor.
Küsüyor mu?

Küsünce tuvalete de girmiyorsa sorun yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küsüyor arkadaşım. Küsüyor. Katır inadı ile günlerce konuşmuyor. Sonra ben gidicem diye tutturuyor. Bende öyle açık açık söylemek istemiyorum. Eli ayağı tutuyor.
Bilmiyorum. Az önce lavabonun resmini gönderdim. Henüz cevap vermedi.Birde eşiniz ne diyor o söylese? Onun annesi sonuçta
Giriyor bu sefer daha kötü halde de bulabilirim. Bilemiyorum. Günlerce konuşmaz, aynı sofraya oturmaz. El yıkamaz, Mikroptan gözü şişer ama üzüntüden oldu der öyle biri.Küsüyor mu?
Küsünce tuvalete de girmiyorsa sorun yok
Kaç yaşında kaynaniz. Bir örnek daha vereyim bi ara babannem hasta oldu hic sevmediği annemin yanına getirdiler 4 kiz var annem tek gelin ve anneme postaladılar kadın eli ayağı tutuyor olduğu halde tuvalette poposunu sildiği pislikli peceteri antreye atıyordu ve bu kadın bizim hemen alt katımızda otururdu
69 yaşında. Tuvaletteki çöp ağzına kadar taşar boşaltmaz. Bir gün sabah işe giderken yere döktüm sinirden çöp kovasını. Tuvaletin her yerine saçtım. O gün değiştirmiş. Ama artık kendime hakim olamıyorum bu tarz konulardaKaç yaşında kaynaniz. Bir örnek daha vereyim bi ara babannem hasta oldu hic sevmediği annemin yanına getirdiler 4 kiz var annem tek gelin ve anneme postaladılar kadın eli ayağı tutuyor olduğu halde tuvalette poposunu sildiği pislikli peceteri antreye atıyordu ve bu kadın bizim hemen alt katımızda otururdu
Giriyor bu sefer daha kötü halde de bulabilirim. Bilemiyorum. Günlerce konuşmaz, aynı sofraya oturmaz. El yıkamaz, Mikroptan gözü şişer ama üzüntüden oldu der öyle biri.
Küssün.Küsüyor arkadaşım. Küsüyor. Katır inadı ile günlerce konuşmuyor. Sonra ben gidicem diye tutturuyor. Bende öyle açık açık söylemek istemiyorum. Eli ayağı tutuyor.
O nedir yahu. Kötüymüş. Bizimkinin abdest ile işi yok ama olsa mutfağı deneyebilirdi :) yapabilir yani o potansiyel var onda. Bende gözünün önünde yapıyorum bazı şeyleri anlamıyor. Mesela az önce oturuyor içerde wcye girmemle çıkmam bir oldu. Kapıyı bile kapatamadım aldım hemen çamaşır suyunu her yere vura vura temizledim homur homur.Benim kayinvalide de, banyo bizim odaya yakın olduğu için, rahatsız etmeyim diye mutfakta alırmış abdesti. Gece hiç ses duymuyorum ben de, diyorum Allah Allah bu kadın abdest almaya kalkmıyor mu ? Aklıma mutfakta aldığı geldi, yoksa namazı kaçırmaz hiç. Baktım yerler yaş ayak izleri, lavabonun çevresi hep su..
Gözünün önünde domestos cif döküp cifleyip beklettim orayı görsün diye.. Gördü de. Ertesi gün de gece kalkmıyor musun hiç duymuyorum dedim mutfakta alıyorum dedi.. Orda sebze meyve yıkıyorum ben abdest mi alınır orda, banyo ne güne duruyor dedim. Bidaha da yapamadı.
Benim beynime oksijen gitmiyor böyle şeylerde. Dışardan gelir elim temiz bir yere değmedim ki der vs vs.. Yahu temizlik bu kadar zor mu Allah aşkına??
Eşime göre yaşlılıktan unutup yapmıyor..Insan wcyi temizlemeyi unutmaz
Ve pistir o yüzden sifon çekmeyip pisligini uluorta bırakıp çıkıyordur
Temizlemeyin wcye girin ıyyyy bu ne yaa insan ... yapıp sifonu çekmezmi deyin yüksek sesle
Bizimki de canı isterse çeker. Yahu sepet sepet temizlik malzemesi taşıyorum eve. Şükür bir eksiğimiz yok. Bi kap su dök. Klozetin arkasında antibaktriyel fıs fıs var güzel kokulu onu bi sık ama yok nerde..Ay çok kötü. Arkadaşımın kv de öyle. Büyük küçük farketmiyor hiç sifon çekmiyormuş. Yıllardır. Kendi evinde öyle yapmıyordu herhalde. Hiç öyle ev görmedim lakin.
Denedim bana mısın demiyor. Hiç üstüne alınmıyorInsan wcyi temizlemeyi unutmaz
Ve pistir o yüzden sifon çekmeyip pisligini uluorta bırakıp çıkıyordur
Temizlemeyin wcye girin ıyyyy bu ne yaa insan ... yapıp sifonu çekmezmi deyin yüksek sesle
Niye birlikte yaşıyorsunuz geçmişte yazdıysaniz okuyamadım?O nedir yahu. Kötüymüş. Bizimkinin abdest ile işi yok ama olsa mutfağı deneyebilirdi :) yapabilir yani o potansiyel var onda. Bende gözünün önünde yapıyorum bazı şeyleri anlamıyor. Mesela az önce oturuyor içerde wcye girmemle çıkmam bir oldu. Kapıyı bile kapatamadım aldım hemen çamaşır suyunu her yere vura vura temizledim homur homur.
Ne yapayım elimden bu kadar tepki geliyor.
Bide bu olaydan sonra rahatsız oldu çat diye kapattı odasının kapısını
Maaşı yok, kocası yok, bir kızı var ona da gitmiyor. Gidecek yeri de yok. Ama huzursuzluk olsun diye blöf yapıyorAllahaşkına neden sizinle yaşıyor? Madem küsünce gideceğim diyor gitsin?? Çocuk da yokmuş, ömrünü böyle mi geçireceksin? Bir sefer cıngar çıkar, eşin küsse bile illa ki barışır sonuçta hangi kadın kaynanasıyla yaşamak ister ki?
Gelip suratını klozete basasım geldi kadını ayh fenalık geçireceğim şimdi![]()