Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye birlikte yaşıyorsunuz geçmişte yazdıysaniz okuyamadım?
Hiç te rahatsız olmasın oje sürmeyi süslenmeyi bilen az da çevresini temiz tutmayı bilecek. Ben olsam söylerim açık açık isterse kocamla aram açılsın
Eşi yok. Maaşı yok. 1 lira geliri yok. Bizimde 2 ayrı ev geçindirecek durumumuz yok.

Aklıma gelen çözümler ;
1. Temizliği eşinize yaptırın , durumu ve zorluğu görsün. Annesiyle konuşsun , bu ne hal diye.
2. Eli ayağı tutuyormuş , sen tuvaleti temizle ben mutfağı vs. diyerek onu işin içine sokun.
3. Altlı üstlü eve taşının , ayrı yaşayın.
Eşim dubleks istiyor. Ama hem kiralar yüksek. Hem gelecek faturalar yüksek olacak. Karşılayabilir miyiz bilmiyorum. Ama sanmayın ki dubleks olunca arkasına bakıp wcye su dökecek. Bazen inadına yapıyor diye düşünüyorum

Üşenme her yere not yaz yapıştır tuvalete klozet karşısına yaz temiz bırak temiz bul, lavaboya aynaya yapıştır
Eşime gösteriyorum napayım napayım diyor. Hareketlerimle kvdeye belli edeyim diyorum oralı olmuyor

Allah aşkına seninki de dert mi demeyin, ne çok konu açar oldun demeyin..
Allah rızası için akıl verin ablalarım, kardeşlerim..

Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.
Mide bulandırmak gibi olmasın ama klozet komple bulaşık.

La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.

Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.

Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.
Ben yapmıyorum bu pislikleri.

Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.

Olmuyor olmuyor.

Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.

Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.

Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.

Mutfak deseniz dolap kapakları el izi içinde.

Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.

Şimdi fenalık geçireceğim.

Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?

Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.

Ne olur yardım...
Kusura bakma ama zamanında açtığın konularda sana tek denen şey evini ayırman yada ayrılmandı.

Kusura bakma ama zamanında açtığın konularda sana tek denen şey evini ayırman yada ayrılmandı.
Yapamadım işte. Annem yüzünden. Kendime bir hayat kurmak istedim. Onlardan uzakta. Kendime küçük bir dünya. Ama bana belki 1748382 kere afedersiniz o...pu dediği için (ve daha çok çeşitli hakaretler) yapamadım.

O kv seni bosandırmadan rahat etmeyecek
Bir insan günün 12 saati dışarda olup çalışan birine bunu neden yapar? Neden en temel temizliği bile yapmaz. Neden eşyayı hor kullanır? Neden bir gün mutfak tezgahını, bir gün masayı, bir gün koltuğu kah sigarasıyla kah tencereyle yakar?

Ben haftanın 5 günü çalıştığım halde ctesi günü dinlenecekken neden ben uyurken yan tarafımda tel de bütün akrabalarıyla bağıra bağıra konuşur?

Çok mu şey istiyorum bilmiyorum

Boşanacaksın bu kadar basit. Kimseye de eyvallahın olmasın ne kendi annen ne kocanınki.
Bakın daha önce de bahsetmiştim biraz. Annem aşırı derecede psikolojik şiddet uyguluyor bana. Yanında olsam eminim fiziksel de uygular.

Sen boşanırsan biz kimsenin yüzüne bakamayız. Baban diyo ki nyks boşanırsa şehri terkedelim yüzümüz kalmaz.
Yahu 20 milyonluk istanbul.
Aşiret miyiz? Töre mi var? Berdel mi geldim?
Ne demek ayrılırsa şehri terkedelim.

Hoş şimdi ayrılıcam dersem belki sevinirler. Kredi çektiler. Borçları var. Yardım ederim diye düşünürler.

Allah aşkına seninki de dert mi demeyin, ne çok konu açar oldun demeyin..
Allah rızası için akıl verin ablalarım, kardeşlerim..

Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.
Mide bulandırmak gibi olmasın ama klozet komple bulaşık.

La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.

Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.

Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.
Ben yapmıyorum bu pislikleri.

Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.

Olmuyor olmuyor.

Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.

Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.

Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.

Mutfak deseniz dolap kapakları el izi içinde.

Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.

Şimdi fenalık geçireceğim.

Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?

Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.

Ne olur yardım...

Valla söyleyin. Açık açın söyleyin. Hatta öncesinde bir cinnet geçirin. Evde tek wc mi var? Eğer iki taneyse mesela normal wc ve banyodaki olmak üzere, analı oğullu onlar birini kullansın sizde diğerini kilitleyin. Ben bu yaşıma yaşadığım evimde milletin pisliğini temizlemeye gelmedim. Küserse küssün nereye giderse de gitsin.

Ya tuvaleti kocana temizlettireceksin. Oğluna kıyamaz belki temiz bırakır. Ya tuvaleti temizleyip kitleyeceksin. Esseginiz mi var sizin burada diye. Ya da annemi babanı cagiracaksin bakın o....u olmayayım diye b.k temizliyorum. Sizin evladınıza reva gördüğünüz hayat bu mu diyeceksiniz. Size kimse acımıyor. Sizde acımayacaksınız. Hem nalına hem mıhına vuracaksınız.

Valla söyleyin. Açık açın söyleyin. Hatta öncesinde bir cinnet geçirin. Evde tek wc mi var? Eğer iki taneyse mesela normal wc ve banyodaki olmak üzere, analı oğullu onlar birini kullansın sizde diğerini kilitleyin. Ben bu yaşıma yaşadığım evimde milletin pisliğini temizlemeye gelmedim. Küserse küssün nereye giderse de gitsin.
Maalesef tek wc var. Utandırmak istemedim şimdiye kadar. Dediğim gibi ima etmeye çalıştım. Ama olmadı. Sadece biraz anlayış bekledim. Başka hiç bir şey istemedim. Ama anlayışın zerresi yok

Ya tuvaleti kocana temizlettireceksin. Oğluna kıyamaz belki temiz bırakır. Ya tuvaleti temizleyip kitleyeceksin. Esseginiz mi var sizin burada diye. Ya da annemi babanı cagiracaksin bakın o....u olmayayım diye b.k temizliyorum. Sizin evladınıza reva gördüğünüz hayat bu mu diyeceksiniz. Size kimse acımıyor. Sizde acımayacaksınız. Hem nalına hem mıhına vuracaksınız.
Annem idare et. Görmüyor, duymuyor gibi yap. O yokmuş gibi davran babannende öyleydi diyor.

Benim ayrılmamdan ölümüne korkuyor. Benim istikbalim için değil yalnız. Elalem ne der diye.

Bir insan günün 12 saati dışarda olup çalışan birine bunu neden yapar? Neden en temel temizliği bile yapmaz. Neden eşyayı hor kullanır? Neden bir gün mutfak tezgahını, bir gün masayı, bir gün koltuğu kah sigarasıyla kah tencereyle yakar?

Ben haftanın 5 günü çalıştığım halde ctesi günü dinlenecekken neden ben uyurken yan tarafımda tel de bütün akrabalarıyla bağıra bağıra konuşur?

Çok mu şey istiyorum bilmiyorum
Eski konularında sana söyledim araba meselesinde özellikle kadın sen geri Adım atınca istediğini yapıyor sen de parası Yok maaşı Yok diye acıyorsun

Bakın daha önce de bahsetmiştim biraz. Annem aşırı derecede psikolojik şiddet uyguluyor bana. Yanında olsam eminim fiziksel de uygular.

Sen boşanırsan biz kimsenin yüzüne bakamayız. Baban diyo ki nyks boşanırsa şehri terkedelim yüzümüz kalmaz.
Yahu 20 milyonluk istanbul.
Aşiret miyiz? Töre mi var? Berdel mi geldim?
Ne demek ayrılırsa şehri terkedelim.

Hoş şimdi ayrılıcam dersem belki sevinirler. Kredi çektiler. Borçları var. Yardım ederim diye düşünürler.

Ah canım ya!şu son paragrafına çok üzüldüm.seni anlıyorum.seni seven , belki tek olsanız herseyin çok güzel olacagı bir eşin var.güvansizlik ve sevgisizlik veren anne-baba ile yaşamaktansa , kendi emeginle kurduğun yuvan olsun istiyorsun.ona da kv izin vermiyor.çok haklısın.
1+1 ev tutsanız acaba.eşiniz ile konuşun .görumce ile ortak karşılayın masraflarü.bir arkadaş felçli kayınvalideyle bile kalmıyordu.karşılıklı ev tuttular.yatıli bakıcı buldular falan.heleki bu son yaptıkları çekilmez.insan bazen kendi kocasıba çocuğuna söyleniyor ki kaldıki kv.

Boşan ve ailenle görüşme?
Daha önce 1 kez yaşadık bu boşanma durumunu annem telefonun diğer ucunda bana sinir krizleri geçirtti.
Kocanı aldatıyorsun, güvendiğin biri var. Bu ne cesaret.
Oysa ben yalnızca elimin ayağımın tutmasına, çalışabilecek kadar sağlıklı oluşuma güveniyordum. O zaman olmadı. Ki tamamen ben haklıydım

Bence siz kendi ailenizi abartıyorsunuz ya. Anneniz size ne derde desin. Hatta anneniz babanız şehri terketsin. Size ne yahu? Siz hayatınıza bakın. Size faydası değil zararı olan ailenizi de silin. Ne güzel parasını pulunu kazanan bir kadınsınız şu hayata bak.

Söyle direk yüzüne bu nasıl birşeydir sizin pisliğini temizlemek zorundaymıyım de bu nasıl bir iğrençlikir ya ben temizlik hastasıyım benim kv dem de aşırı pasaklı ama küs olduğumuz için gelmiyor gelse cinnet geçirirdim herhalde ayrıca ayrı evde yaşama şansın yokmu

Back
X