Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ha bir de gülme geliyor şunu da yazıcam. Biraz daha fikir sahibi olun kv hakkında.
Kızı kendi kvsinden dert yanarken kocanla konuş huzur evine yatırın onu evde bakılmaz der. (kvdesi alzheimer)
Ve bunu benim yanımda söyler.
Öyle de güzel akıllar verir kızına.
Çünkü kendi kızı...

Tamam bizim elimizden bu kadarı geliyor haydi yallah o öve öve bitiremediğin damadının yanına desen yeni doğmuş gibi olursun :))))
Ayrıca koca bulun bari bu kadına siz

Tamam bizim elimizden bu kadarı geliyor haydi yallah o öve öve bitiremediğin damadının yanına desen yeni doğmuş gibi olursun :))))
Ayrıca koca bulun bari bu kadına siz
Çocuklarına bakmak için evlenmemiş. Yoksa ne zenginler istemişte. Ana yüreği işte. Oğluna yük olası varmış. Sigorta paralarını yerken kocayı kim düşünecek ya da emekliliği?

Esiniz uygun bi dille soylesin bence. Benimkide arada gelip oyle birakiyor esime diyorum o gidip temizliyor igrenc bi durum ya.

Yaşına göre sağlıklı bir kadın demekki,bu kadının mutsuzluğu var bence ..
Mutsuzluktan mutsuz oluyor demekki..
Kızıda laf geçiremiyorsa burada eşiniz devreye girecek aman annem üzülmesin kırılmasın demeyecek..
Konuşacak ne kadar anneside olsa o evde herşeyi gören yaşayan sizsiniz..
Mutsuzluğu ile etrafını da mutsuz etmeyi seviyor sanırım.

Esiniz uygun bi dille soylesin bence. Benimkide arada gelip oyle birakiyor esime diyorum o gidip temizliyor igrenc bi durum ya.
Eşim neler neler söyledi de 2 gün düzeliyor sonra bildiği gibi devam. Yatak odamızı bile söyledi ancak anlamayana davul zurna az. hala aynı tas aynı hamam.

Bu karakterde olan bir çok insan böyle aslında,kendi husursuzsa mutsuzsa karşısındakinide mutsuz ediyor maalesef..
Ama inanın mutlu olması için elimizdeki imkanlarla herşeyi yapmaya çalışıyoruz. Ama yine de olmuyor. Yani yaşlı dediğin, anne baba dediğin çocuğunun huzurundan mutluluğundan başka ne ister. Hele ki o yaşa geldiyse.

Senin kaynana benim bile psikolojimi bozdu :kızgın:
:) Gözünüzü yordum yaz yaz. Kusura bakmayın. Ama paylaşabileceğim kimsem yok malesef. Fırsatını buldukça baya döküldüm. Bir de benim psikolojimi düşünün. Öfke nöbetleri, ağlama krizleri, sürekli mutsuzluk. Evde onun olduğunu bildiğim için eve gitmek istememe.

Yaşlıların geneli böyle, üzüldüm durumunuza tek çare aynı evde yasamamanız, ama o da biraz zor gibi

Yaşlıların geneli böyle, üzüldüm durumunuza tek çare aynı evde yasamamanız, ama o da biraz zor gibi
Malesef. Sadece emekli maaşı olsun isterdim. İyi kötü bizde destek olurduk. İki bina ötede yaşar giderdi. Ancak yok maalesef.

Ama inanın mutlu olması için elimizdeki imkanlarla herşeyi yapmaya çalışıyoruz. Ama yine de olmuyor. Yani yaşlı dediğin, anne baba dediğin çocuğunun huzurundan mutluluğundan başka ne ister. Hele ki o yaşa geldiyse.

Sizle güzelce yaklaştıkça elinizden geldiği kadarıyla rahat ettirmeye çalıştıkça kadın aksine tavırlar sergiliyor bence..
Kaç yıllık evlisiniz,acaba sizi evlenme dönemlerinde istememe gibi sorunlarınız oldumu..

:) Gözünüzü yordum yaz yaz. Kusura bakmayın. Ama paylaşabileceğim kimsem yok malesef. Fırsatını buldukça baya döküldüm. Bir de benim psikolojimi düşünün. Öfke nöbetleri, ağlama krizleri, sürekli mutsuzluk. Evde onun olduğunu bildiğim için eve gitmek istememe.

Yok ya yaz tabi neden yazmayasın
Yalnız kv ni yolda görsem tanıyacak kıvama geldim :D
Allah aşkına bu kadının sigorta girişi falan yok mu ?
Üstünü tamamlayıp emekli edemiyor musunuz siz bu sidikli kontesi???

Sizle güzelce yaklaştıkça elinizden geldiği kadarıyla rahat ettirmeye çalıştıkça kadın aksine tavırlar sergiliyor bence..
Kaç yıllık evlisiniz,acaba sizi evlenme dönemlerinde istememe gibi sorunlarınız oldumu..
3 yıllık evliyiz. Bilmem nişan vs gibi dönemlerde hiç sorunumuz olmadı. Pekte görüşmedik zaten. Ancak bir kavga esnasında oğluna '' oğlum ben sana demedim mi olmaz diye'' gibi bir cümle kurmuşluğu var açık açık. Demek ki istenmiyormuşum. Oğluna gerekli uyarıları yapmış ancak oğlu dinlememiş.

Malesef. Sadece emekli maaşı olsun isterdim. İyi kötü bizde destek olurduk. İki bina ötede yaşar giderdi. Ancak yok maalesef.
Off çok gak veriyorum size, yaslı diye bişey diyemiyorum ama temizliğin yaşla değil de başla ilgisi olduğunu düşünüyorum,

Yok ya yaz tabi neden yazmayasın
Yalnız kv ni yolda görsem tanıyacak kıvama geldim :KK70:
Allah aşkına bu kadının sigorta girişi falan yok mu ?
Üstünü tamamlayıp emekli edemiyor musunuz siz bu sidikli kontesi???
Sigorta girişi var ancak günü yok. Çocuk borçlanmasıyla bile emekli olamıyor malesef. Yolda görseniz yaydığı negatif enerjiden mutlaka tanırsınız zaten :)

Sigorta girişi var ancak günü yok. Çocuk borçlanmasıyla bile emekli olamıyor malesef. Yolda görseniz yaydığı negatif enerjiden mutlaka tanırsınız zaten :)
:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:
Allah elden ayaktan dusurmeden
Sıralı ölüm versin o zaman ne diyim
Tövbe estağfurullah :mad:

3 yıllık evliyiz. Bilmem nişan vs gibi dönemlerde hiç sorunumuz olmadı. Pekte görüşmedik zaten. Ancak bir kavga esnasında oğluna '' oğlum ben sana demedim mi olmaz diye'' gibi bir cümle kurmuşluğu var açık açık. Demek ki istenmiyormuşum. Oğluna gerekli uyarıları yapmış ancak oğlu dinlememiş.

Onun için sordum bunu,acaba istememe gibi bir durum oldumu diye..
Belkide oğlu dinlemedi diye özelliklede yapıyr olabilir bu davranışları..
Herşey olabilir artık..

Onun için sordum bunu,acaba istememe gibi bir durum oldumu diye..
Belkide oğlu dinlemedi diye özelliklede yapıyr olabilir bu davranışları..
Herşey olabilir artık..
Olabilir bunu açık açık dile getirdiğine göre. Zaten biz boşanıyoruz dediğimizde de bir büyük olarak hayırdır deyip orta yolu bulmaya çalışmak yerine milisaniyede beni evden kovmuş biri neticede. Her an herşey beklenebilir

Back
X