Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onun için sordum bunu,acaba istememe gibi bir durum oldumu diye..
Belkide oğlu dinlemedi diye özelliklede yapıyr olabilir bu davranışları..
Herşey olabilir artık..

Ayyy hanım abla bu bildiğin pis ayol.
Psikolojisi falan yerinde
Domuzluguna yapıyor .
El kızı ya acımıyor lanet
Olan günahını aldim kadının da :işsiz:

Olabilir bunu açık açık dile getirdiğine göre. Zaten biz boşanıyoruz dediğimizde de bir büyük olarak hayırdır deyip orta yolu bulmaya çalışmak yerine milisaniyede beni evden kovmuş biri neticede. Her an herşey beklenebilir

Demekki intikam alıyor kadın,anında evden kovduğuna göre..

Ayyy hanım abla bu bildiğin pis ayol.
Psikolojisi falan yerinde
Domuzluguna yapıyor .
El kızı ya acımıyor lanet
Olan günahını aldim kadının da :işsiz:

Normal değil yaptıkları,deli desen akıllı delilerden..

Delirtti beni ama buralardan :KK70:

Aynen canısı biz okurken çıldırdık..

Akli melekeleri, fiziksel sağlığı yerinde. Çıldırıcam çıldırıcam...
Akli melekeleri yerinde ve fiziksel sağlığı da iyiyse eğer ben bunun altında birşey ararım çalışan bir bayansınız ... yorulduğunuzun farkında ...bilhassa sizin üzerinize oynuyor olabilir

Akli melekeleri yerinde ve fiziksel sağlığı da iyiyse eğer ben bunun altında birşey ararım çalışan bir bayansınız ... yorulduğunuzun farkında ...bilhassa sizin üzerinize oynuyor olabilir
Farkındadır diye ümit ediyorum. Ben safım hiç bir şey aramadım altında. Ama bundan sonra arayacağım.
Yani herşeyi yerinde ancak bütün gün pis tuvalete oturmaktan gocunmuyor. Yerdeki saçlar ayağına dolanınca rahatsız olmuyor. Çok ilginç.

Olabilir bunu açık açık dile getirdiğine göre. Zaten biz boşanıyoruz dediğimizde de bir büyük olarak hayırdır deyip orta yolu bulmaya çalışmak yerine milisaniyede beni evden kovmuş biri neticede. Her an herşey beklenebilir

Hem de sizin döşediğiniz, eşya borcunu daha yeni bitirdiğiniz evden sizi kovmuştu. Size kendi odası için kanepe bile aldırmıştı. Düğün masrafı dahil tüm bu borçlar hep sizin maaşınızdan ödenmişti. Kimin evinden kimi kovuyorsa.

Evliliğimizin başlarında yalnız kaldım, benimle ilgilenmiyorsun diye ağladı (aynı evde yan odada oturuyor ama çok yalnızmış, e bizde haliyle çalışıyoruz iş güç!?)
Daha sonra beni gezdirmiyorsun diye ağladı. (e biz zor geziyoruz çünkü iş güç!?)
Daha sonra tatile onu almadan gittik diye uzun süre bize evi dar etti, ağladı.
Sonra bana verdiğin para yetmiyor arkadaşlarıma çay, kahve bir şey ısmarlayamıyorum diye ağladı (lükse bakın kendi ihtiyacını geçtim arkadaşını düşünüyor. Sosyal hayatını!?)
Böyle böyle gider. Ama eşim alıştırdı onu. Her ağladığında o an ne için ağlıyorsa o yapıldı. Para, gezme, birlikte bişiler yapma vs.

Arada görümcem dahil oldu olaya kardeşimmm annem giderse naparız bir annesine bakamadı derler, elalem ne der, he deyin idare edin diye (kendi hiç bir şey yapmaz bu arada maddi manevi)

Yani bu kadın böyle alıştı. Beni mi kıskandı, çekemedi mi, eve temizlik düzen geldi, onu mu hazmedemedi bilmiyorum. Anlatsam sayfalar sürer.
Madem öyle eşiniz bir temizlik elemanı tutsun annesinin her istediğini yapacak durumu varsa hergun gelecek bir kadında tutabilir.

69 Yaşında. Eşimden büyük 1 kızı var. Ama kızı hiç bir şeye karışmaz.
Benim 80 yaşında kv yemek yapar banyo wc temizler evi süpürür. Kp in önünde yeni gelin gibi herdediğini yapar getir götür.. ki kadın ayağından omzundan ameliyat olmş. Belinde fıtık var... işten güçten bulduğu zamanda hemen kuranına ibadetine sarılır...
Senin kv seni delirtmek için yapıyor buna emin ol.
Daha önce de yazdm sen üzülüyorsan herkes üzülsün boşver kendini düşün..

Evliliğimizin başlarında yalnız kaldım, benimle ilgilenmiyorsun diye ağladı (aynı evde yan odada oturuyor ama çok yalnızmış, e bizde haliyle çalışıyoruz iş güç!?)
Daha sonra beni gezdirmiyorsun diye ağladı. (e biz zor geziyoruz çünkü iş güç!?)
Daha sonra tatile onu almadan gittik diye uzun süre bize evi dar etti, ağladı.
Sonra bana verdiğin para yetmiyor arkadaşlarıma çay, kahve bir şey ısmarlayamıyorum diye ağladı (lükse bakın kendi ihtiyacını geçtim arkadaşını düşünüyor. Sosyal hayatını!?)
Böyle böyle gider. Ama eşim alıştırdı onu. Her ağladığında o an ne için ağlıyorsa o yapıldı. Para, gezme, birlikte bişiler yapma vs.

Arada görümcem dahil oldu olaya kardeşimmm annem giderse naparız bir annesine bakamadı derler, elalem ne der, he deyin idare edin diye (kendi hiç bir şey yapmaz bu arada maddi manevi)

Yani bu kadın böyle alıştı. Beni mi kıskandı, çekemedi mi, eve temizlik düzen geldi, onu mu hazmedemedi bilmiyorum. Anlatsam sayfalar sürer.
Yaşamadan bilinmez,çok şey de yapmıştır inanırım ama önce sizin kafanızın değişmesi lazım onu anladım. Siz bu şekilde devam ettikçe hiçbir şey değişmez söyleyeyim

Allah aşkına seninki de dert mi demeyin, ne çok konu açar oldun demeyin..
Allah rızası için akıl verin ablalarım, kardeşlerim..

Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.
Mide bulandırmak gibi olmasın ama klozet komple bulaşık.

La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.

Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.

Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.
Ben yapmıyorum bu pislikleri.

Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.

Olmuyor olmuyor.

Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.

Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.

Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.

Mutfak deseniz dolap kapakları el izi içinde.

Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.

Şimdi fenalık geçireceğim.

Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?

Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.

Ne olur yardım...
Sizi çok iyi anlıyorum benımde en tıksındıgım seydır wc lavabo temız olmalı her daım.. Açıkca söyleyin ben kirletmiyorum kirletsemde temizliyorum szde wc den çıkmadan bir arkanıza bakın kimse kimsenin b... temizlemek zorunda değil deyin ,boyle temızlıge onem vermeyen ınsanlar ancak bundan anlar...

Benim 80 yaşında kv yemek yapar banyo wc temizler evi süpürür. Kp in önünde yeni gelin gibi herdediğini yapar getir götür.. ki kadın ayağından omzundan ameliyat olmş. Belinde fıtık var... işten güçten bulduğu zamanda hemen kuranına ibadetine sarılır...
Senin kv seni delirtmek için yapıyor buna emin ol.
Daha önce de yazdm sen üzülüyorsan herkes üzülsün boşver kendini düşün..
Ne güzel. Kimseye minnetleri yok. Allah sağlık sıhhat versin.

Bizimki genelde oturur. Hem de bütün gün. Bazen gezmeye gider, çaya kahveye. Bazen abidik gubidik yemekler yapar. Çünkü hiç birşey yapmadığı için canı sıkılır.
Ama asla ve asla kalktığında yahu şu evi bir üstten geçeyim yoktur. Ben temizlik yaparım. Ardımdan çamaşır toplar salonun ortasında onları silkeleye silkeleye katlar. Krem rengi halı 5 dk önce süpürülmüş olmasına rağmen çil çil simsiyah olur. Yani demem o ki yapıldıktan sonra koruma amaçlı bir çabası da yok.

Bazen kendimi tartıyorum. Böyle düşündüğüm için kötü biri miyim? O hakediyor mu bunu? diye. Ama sonra bana yapılanlar geliyor aklıma pişmanlık duymuyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum benımde en tıksındıgım seydır wc lavabo temız olmalı her daım.. Açıkca söyleyin ben kirletmiyorum kirletsemde temizliyorum szde wc den çıkmadan bir arkanıza bakın kimse kimsenin b... temizlemek zorunda değil deyin ,boyle temızlıge onem vermeyen ınsanlar ancak bundan anlar...
Haklısınız. Ben söylerken çok utanıcam ama belki o da utanır da yapmaz bir daha.

Yaşamadan bilinmez,çok şey de yapmıştır inanırım ama önce sizin kafanızın değişmesi lazım onu anladım. Siz bu şekilde devam ettikçe hiçbir şey değişmez söyleyeyim
Bazen çok vicdan yapıyorum. Konuşmamakla, yüzüne bakmamakla iyi mi ediyorum acaba diye çok düşünüyorum. Yani bende ayrı bir safım. Söylenen yapılan onca şey var ancak benim içimde bir yerler hala sızlar bazen böyle durumlarda.

Back
X