Merhaba kızlar,
Eşimin ailesinin hem yaşadığım şehirde evleri var hem de 2 saatlik uzakta köyde evleri var. Kayınvalidem şuan köyde, kp ve görümcem de burada. Olaya gelirsek. Eşimin küçüğü görümcem sözleşmeli öğretmendi bir okulda, okul kapandı evine döndü. Bize gelip kalmak istedi, bende davet ettim. Daha önce de kaldi birkaç kez ama 1 günü geçirmedi. O yüzden huyunu suyunu çok bilemedim. Ama rahatligindan şüpheleniyordm.
Şuan ise bir haftadır görümcem ve dayısının kızı bizde kalıyor. Dayısının kızının bana bi zarari yok, aksine çok sevdim, hep ders calisiyor zaten. Ama görümcem beni mahvetti.. Görümcem 30 yasında ve bekar, benden 4 yaş büyük. Ev işini, yemeği, vs benden daha iyi bilir hatta fazla tecrübeli. Ama şoklardayım !!
Bu kadar olmaz, olamaz, olmamalı !
Bırakın yemeği, bulaşığı, tek su bardağı dahi kaldırmıyor. Abartmıyorum, sofra kurmaya dahi 1 tabak getirip yardım etmiyor. 3 öğün farkli yemek, çay, kola, meyve, abur cubur vs. Sürekli hizmetteyim. Bıktım, usandım. Sürekli platonik sevgilisini anlatıyor, üstelik çocuğun bundan haberi bile yok. Ama abarttıkça abartıyor.
Hepsinin üzerine, grip oldum boğazım berbat, bir de ayagim takilip düştüm ayağım morardı şişti. Krem filan sürüp sardım. Ama iyimisin dahi demedi. Sadece baktı öyle. Çok çoooookk aşırı antipatik tavırları var, bu kadar da olamaz !!!!
Sürekli yatak odama giriyor, boy aynasında kendine bakmak için. Günde 7-8 kez giriyor. Kendi dayısının kızı bile uyardı girme odalarına diye. Dakikalarca durup, makyaj filan yapıyor. Delirdim sonunda artık. Müsait değil girme diye uyardım. Gülerek, "Ya nolacak girsem, sizin ayna çok güzel " dedi. Kapısını kapattım ama anlamıyor.
Üstelik banyoda duşa girdiğinde eşimin jileti ile ağda yapmış, kendi söyledi. Şoktayım !!!!!!!!!!
Dün eşimi öptüm öyle otururken, ne öpüşüp duruyorsunuz ya dedi ve hemen suratı düştü. Gitmiyor ya !
Bebek istediğimizi ve yumurtlama takibi yaptiğımı bildiği halde, gitmiyoooorrrr !!
Eşim arada laf da çarpıyor ama kız anlamıyor. Sürekli sabret 2 güne gidecek diyor ama çok daraldım. Ben mi abartıyorum sizce !? Yemin ediyorum, diş sıkıyorum. Nefret ettirdi kendinden........
..