• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinnet mi geçirsem !?

Hiçbir şey yapma çık dışarıya gez neden hizmetçilik yapıyosun? Acilen tüm hijyen bakım malzemelerini yatak odasına sakla ve kilitli bırak. Iyyy senin eşyalarını da kullanıyordur. Sabah çık akşam gel biraz alışveriş yapmaktan zarar gelmez eve gelince iki yumurta kır eşinle otur ye otel mi sizin ev her şeyi ayaklarına bekliyorlar :kusmuk:

Cok tatli dilli ve sempatik olurdum. Hemen ayagimi iyice sakatlar cok mahcup olarak(!) isleri ona yigardim. Esimle de gece odama cekilir istedigimi yapardim. Abur cuburda getirmez disari ciktiginda da bir guzel siparis verirdim. Kendi rahatsiz olup gider kime sikayet etsede esim guler yuzumu gordu sakat halkmle elimden geleni yaptim diye salagi oynardim.
Konusursa dinlemeyin platonik filan is yaratin kendinize cani da sıkılsın.
Jilet olayina gelince de canim aklima geldi enistende su sorun vardi insalah jiletten sana da gecmemistir dur surda eski baska bir jileti vardi diye en igrenc jileti verin.

:KK70: bigün ben kendi kendime konuşuyodum böyle. Sabah erken kalkıp kahvaltıyı hazırlayıp tekrar yatayım sonra kalkınca aaa kahvaltı da hazırmış ne güzel diyim dedim :))) o sabah kahvaltıya götürdü koca şahsiyeti :KK70: kendi kendine konuşmak arada işe yarıyomuş..
Evrene olumlu sinyal yolladın demekki:halay::halay: bnde yolluyorum ama bi yerde şebeke çekmiyo sanırım:temizlik:

Ohaaa ohaaaa eşinin jiletletiyle ağda mi yaptı yok artık !!! Hemen postalardan onu ordan. Söylesene canım hadı bulaşıkları makineye dizmeme yardım et beraber oturalim sonra. Hizmet falan da etme essek kadar kadına kalksın kendi yapsın yesin. Hıyar.

İyi de misafirlerse de garipler

Dayı kızı niye misafir geldiği evde ders çalışıyor

Görünce neden misafir olduğu evde kıl tüy derdinde evinde halletsin gelsin

Lakin gündüz siz uyumazken odanıza girince ne olur

Ben bunun ayıbını vs anlamam o da muhtemelen aynı kafadadır benimle

Gelip sizi izlememiş aynaya bakmış

Misafir gittiğim evde yardım vs etmek de ev sahibinin tavrına bağlı her şeyi ben yaparım modunda isen o da tam misafir modunda

Ayy şunu mu pişirsek bunu mu sen şunu iyi yaparsın de ona yık ya da ne bileyim sarma içi hazırla getir işte hepiniz sarın
Evet, fazlasıyla garip ve rahatlar malesef. Ben bunu yetiştikleri ortama bağlıyorum. Bircok değer yargıları yok.
Siz nasıl düşünüyorsunuz bilmem ama bir başkasının yatak odasına gündüz de gece de girilmez. Hele izinsiz hiç girilmez. Birde ben rahatsızlığımı da dile getirmeme ragmen kapalı kapıyı açıp, yüzsüzlükle hala giriyor !

Kızlar çok daraldım, bildiğiniz kendimi sıkıyorum. Böyle birşey olamaz ya, bir gitse de kurtulsam.. :KK43: Açıkça kaç gün daha kalacağini sordum, pztesi eve geçerim dedi.
Seviyordum ama böyle huyunu suyunu öğrenip, tanıyınca soğudum. Yüzünü dahi görmek istemiyorum artık !:KK12:

jilet mi :kusmuk:yok artık odaya girmek nedir edep ya hu diyorum sadece odayı kilitleyin yemek yapmayın yada ona deyin rahatsızim yemeği sen yap diye:halay: yapmazsa da uzanın odanıza eşiniz gelince yemek sorarsa rahatsızdım aaaa x yapıcakgı söylemiştim yapmamış mı deyin yalnız görümce evde kalmış kız moduna girmiş belli ki ondan küçük ve evli oluşunuzu çekemiyor

Merhaba kızlar,
Eşimin ailesinin hem yaşadığım şehirde evleri var hem de 2 saatlik uzakta köyde evleri var. Kayınvalidem şuan köyde, kp ve görümcem de burada. Olaya gelirsek. Eşimin küçüğü görümcem sözleşmeli öğretmendi bir okulda, okul kapandı evine döndü. Bize gelip kalmak istedi, bende davet ettim. Daha önce de kaldi birkaç kez ama 1 günü geçirmedi. O yüzden huyunu suyunu çok bilemedim. Ama rahatligindan şüpheleniyordm.
Şuan ise b
ir haftadır görümcem ve dayısının kızı bizde kalıyor. Dayısının kızının bana bi zarari yok, aksine çok sevdim, hep ders calisiyor zaten. Ama görümcem beni mahvetti.. Görümcem 30 yasında ve bekar, benden 4 yaş büyük. Ev işini, yemeği, vs benden daha iyi bilir hatta fazla tecrübeli. Ama şoklardayım !!
Bu kadar olmaz, olamaz, olmamalı !
Bırakın yemeği, bulaşığı, tek su bardağı dahi kaldırmıyor. Abartmıyorum, sofra kurmaya dahi 1 tabak getirip yardım etmiyor. 3 öğün farkli yemek, çay, kola, meyve, abur cubur vs. Sürekli hizmetteyim. Bıktım, usandım. Sürekli platonik sevgilisini anlatıyor, üstelik çocuğun bundan haberi bile yok. Ama abarttıkça abartıyor.
Hepsinin üzerine, grip oldum boğazım berbat, bir de ayagim takilip düştüm ayağım morardı şişti. Krem filan sürüp sardım. Ama iyimisin dahi demedi. Sadece baktı öyle. Çok çoooookk aşırı antipatik tavırları var, bu kadar da olamaz !!!!
Sürekli yatak odama giriyor, boy aynasında kendine bakmak için. Günde 7-8 kez giriyor. Kendi dayısının kızı bile uyardı girme odalarına diye. Dakikalarca durup, makyaj filan yapıyor. Delirdim sonunda artık. Müsait değil girme diye uyardım. Gülerek, "Ya nolacak girsem, sizin ayna çok güzel " dedi. Kapısını kapattım ama anlamıyor.
Üstelik banyoda duşa girdiğinde eşimin jileti ile ağda yapmış, kendi söyledi. Şoktayım !!!!!!!!!!
Dün eşimi öptüm öyle otururken, ne öpüşüp duruyorsunuz ya dedi ve hemen suratı düştü. Gitmiyor ya !
Bebek istediğimizi ve yumurtlama takibi yaptiğımı bildiği halde, gitmiyoooorrrr !!
Eşim arada laf da çarpıyor ama kız anlamıyor. Sürekli sabret 2 güne gidecek diyor ama çok daraldım. Ben mi abartıyorum sizce !? Yemin ediyorum, diş sıkıyorum. Nefret ettirdi kendinden........

..
Evlendin artık kocanın ablası/kardeşi gelsin kalsın nolcak, gelisin sen kocanın hatrı için katlanıcan en fazla bir kaç gün daha kalır döner. Sofra kurarken hadi beraber yapalım desen oda gelip yapar herhalde. Hem odanıza girmişse nolmuş namahrem değil ya, jilet meselesini de büyütmeye gerek yok atarsınız eşin başka jilet alır.... Çünkü sen gelinsin ve idare etmen lazım. Evlenirken aileyle de evlendin çünkü.... Başka bir konu da öyle şeyler yazılmış ki gelin üstüne öyle gelinmiş ki eşin ailesi asla ses çıkarmamak lazım gibi.... Bu yazdıklarımın hepsi ironidir... Çünkü emin ol görümceniz böyle düşünüyordur...

Valla iyi sabretmişsiniz. Eşinize söyleyin ablasına misafirlik bitti desin göndersin. O söyleyemiyorsa siz söyleyin. Onun yaptığı çok ayıp, oh ne ala ekmek elden su gölden. Hepimiz misafirliğe gidiyoruz böyle mi yapıyoruz. Yatak odasına uyarmaya rağmen girmek nedir, jilet kullanmak nedir, ne ayıp ya, o jilet size de ait olabilirdi (belki kardeşinden tiksinmedi belki aynı evderlerken de kullanıyordu) ben çok yoruluyorum sizde pek yardım etmiyorsunuz hem bebek istiyoruz evde yalnız kalsak daha iyi falan diyin.
Allah yardımcın olsun.

Misafirlik 1 gun ,kabahat bulamadim ben gorumceye ,
Siz izin vermissiniz ,iyi ki geldiniz bende hasta oldum ,
Hem bana hem abine hizmet demezseniz,
O da bunlari yapar ,herkes dusunceli olmuyor ,
Cok aferdersiniz ama bir deyim cardir sen essek olursan semer vuran bulunur diye sizinki o hesap ,2 gune kacardi is gordursen

Back
X