Katiliyorum. Kimsenin u urunda degil, hasta mi var, yorgun mu var. Gercekten biktim. En kisa zamanda akarina kokarina bakmadan dag basinda mustakil bir ev bulacagim.komsusundan şikayetçi olan insanlarin sikayet icin gdebilecekleri bi kurum olmali ya
Canim elbette herkesin gurultusu var ama bir de medeniyet var. 8.45 cok, cok erken. Ustelik pazar gunu. Bir gun tatilim var onda da uykuma kanamiyorum, sinirden kendimi kesicem artik.Hahahahhaa :)) Güzel anlatmışsınız.Apartman hayatında maalesef oluyor böyle şeyler.Bizim de gürültümüz oluyor nihayetinde,ama herkes olabildiğince hassas ve dikkatli olsa ...
Site yonetimi hicbirsey yapamadimi ?Katiliyorum. Kimsenin u urunda degil, hasta mi var, yorgun mu var. Gercekten biktim. En kisa zamanda akarina kokarina bakmadan dag basinda mustakil bir ev bulacagim.
Çok haklısınız ,işte keşke herkes düşünceli ,medeni olsa.Ben de çok çektim,hatta farzetki ye çok şikayet etmişimdir. :)Canim elbette herkesin gurultusu var ama bir de medeniyet var. 8.45 cok, cok erken. Ustelik pazar gunu. Bir gun tatilim var onda da uykuma kanamiyorum, sinirden kendimi kesicem artik.
Uyariyorlar canim, onda da sallayan yok zaten.Site yonetimi hicbirsey yapamadimi ?
Annesine soylesen oglusu asla dusuncesiz degildir. Valla Sephora yıldım, haliya raziyim artik sabahin korunde o supurgeyi calistirmasin yeter.Şu komşu konularında kendimi buluyorum resmen.
Bizim üsttekiler de evde at besleyenlerden, toynakları yeri dövüyor. Güm güm ev sarsılıyor valla.
Alttakinin Oğlu anne baba evde olmayınca arkadaşlarını topluyor. Sabaha kadar bağırıştan, müzikten bize uyku haram. Kaç kere arayıp uyardık, hafta içi yapmayın bari yarın iş var diye anlamıyor ergenus. Ben de artık çok gürültü yaptıkları gecelerin sabahında saat yedi oldu mu başlıyorum apartmanın dahili hattından çaldırıp kapatmaya. Sen beni uyutmazsan ben de seni uyutmam modundayım bundan sonra.
Ayy bana boyle seyler soylemeye gelmez, simaririmTarzını beğendim akıcı bir üslubun var. Konuları biraz daha bütünlük içinde verebilirsin :)
Ayicikli olsunDon da getiririm merak etme sen
Bunu arastiracagim, cok sagolun. Balikesirdeyim ben buralarda site yonetimleri profesyonel degil malesef.Sitelerde genelde belli saatler vardır bu tip işler için.
Yönetime ciddi anlamda uyarmalarını, yoksa resmi olarak şikayetçi olacağınızı söyleyin. Bildiğim kadarıyla karakola ve savcılığa şikayette bulunup dava açabiliyorsunuz.
Apartmanda gürültü yönetmeliği diye bir arayın istersenizi detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Yönetiminiz de basiretsiz anlaşılan. Benim arkadaşım da sitede oturuyor, bir kere uyarıldı diye akşam 11den sonra evde alçak sesle konuşuyoruz bırakın başka şekilde gürültü yapmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?