Ey yumurtaya can veren yarabbi, beni neden komsularla sınıyorsun?
Alt komsum ve ust komsum halı cirpma delisi. Hadi ustteki neyse, alttaki gece 22.00, 23.00 gibi nispeten fantastik saatleri seciyor sagolsun.
Yine alt komsumun iki kizi var. Kazik kadar kizlar butun gece " dj crazyshit ft mc yaralı - Sevdigim kiza twitter'da yurumusler.mp3 " gibi sarkilar dinliyor bangir bangir. Dert sahibi olduk, koltuklarda oturmuyoruz, tepelerine comelip boynumuzu bukuyoruz.
Hafta ici durum nedir bilemiyorum ancak haftasonu ust komsum saat 8.45 dedi mi, veriyor elektrik supurgesine coskuyu. Onun da bir kizi var 16 yasinda. Ben o kiza sinirliyim, sen nasil ergensin canim? Ben 16 yasindayken biri benim uykuma sabahin korunde elektrik supurgesiyle tecavuz edecek, isyan etmeyecegim." Yo onno yo, kafayo mu yodon" gibi mesela. Nerde o eski ergenler....
Bugun pazar. Bu kadin dun o evi kirklamisti zaten. Fakat takdir ediyorum, asla sasmiyor. Yine 8.45 yine elektrik supurgesi. Gircc gircc diye surttukce beynimi tirnaklarla sokuyorlar sanki. Pat pat halilari dovdukce beynimi yumrukluyorlar sanki.
Binanin yatak odalarinda ebeveyn banyosu var. Saniyorum -gece yarisi ebeveyn banyosunda hunharca sifon cekme- hobileri arasinda. Ben gece kalkip 5 sifon kapasitesinde s.can gormedim hayatimda arkadaslar. Varsa boyle birsey beni aydinlatin.
Velhasil kelam, kac defa uyardim. Insanlarla tartismayi sevmem, yonetime sikayette bulundum. Yok hala devam. Ha bir de diyorlatmis ki halilar kirleniyor, tozlaniyor napalim yani? At mi besliyorsun evde? Manyak misin kadin? Bisepslerin tas gibi olmus hali cirpmaktan, git gulle at, git cirit at rahat birak halilari.
Zaten yatmisim sabaha karsi 6'da. 8.45'te bu sekilde uyanmaya artik tahammulum kalmadi. Elimden bir kaza cikacak. Mapusa dusersem beni sigarasiz birakmayin nolur.
Valla canımcım cesaret ediyorsan, başına iş açılmayacaksa polise havale et. Pazar günü saat 10dan önce çıt çıkarmak yasak. 3 kez üstüste şikayet olursa para cezası alıyor sanırım. Ben yapamıyorum bizimkiler piskopat.Annesine soylesen oglusu asla dusuncesiz degildir. Valla Sephora yıldım, haliya raziyim artik sabahin korunde o supurgeyi calistirmasin yeter.
Cikip "abla kurban olam birak ben kalkinca gelip temizlik yapicam sana" diyecegim.
"Parasi neyse veririm, cirparim halilari, calistiririm elektrik supurgesini" diyecek kapasite var ablada. Ama deneyecegim, yoksa tek carem tasinmak.Valla canımcım cesaret ediyorsan, başına iş açılmayacaksa polise havale et. Pazar günü saat 10dan önce çıt çıkarmak yasak. 3 kez üstüste şikayet olursa para cezası alıyor sanırım. Ben yapamıyorum bizimkiler piskopat.
gülmekten üzülemedim :) bence sizde sabaha karşı yatıyormussunuz ya gece 4 de 5 de tavanlara vurun,sonrada tavanları siliyorum dersiniz:)sizde bi kaç gün onları uyandırın bakalımEy yumurtaya can veren yarabbi, beni neden komsularla sınıyorsun?
Alt komsum ve ust komsum halı cirpma delisi. Hadi ustteki neyse, alttaki gece 22.00, 23.00 gibi nispeten fantastik saatleri seciyor sagolsun.
Yine alt komsumun iki kizi var. Kazik kadar kizlar butun gece " dj crazyshit ft mc yaralı - Sevdigim kiza twitter'da yurumusler.mp3 " gibi sarkilar dinliyor bangir bangir. Dert sahibi olduk, koltuklarda oturmuyoruz, tepelerine comelip boynumuzu bukuyoruz.
Hafta ici durum nedir bilemiyorum ancak haftasonu ust komsum saat 8.45 dedi mi, veriyor elektrik supurgesine coskuyu. Onun da bir kizi var 16 yasinda. Ben o kiza sinirliyim, sen nasil ergensin canim? Ben 16 yasindayken biri benim uykuma sabahin korunde elektrik supurgesiyle tecavuz edecek, isyan etmeyecegim." Yo onno yo, kafayo mu yodon" gibi mesela. Nerde o eski ergenler....
Bugun pazar. Bu kadin dun o evi kirklamisti zaten. Fakat takdir ediyorum, asla sasmiyor. Yine 8.45 yine elektrik supurgesi. Gircc gircc diye surttukce beynimi tirnaklarla sokuyorlar sanki. Pat pat halilari dovdukce beynimi yumrukluyorlar sanki.
Binanin yatak odalarinda ebeveyn banyosu var. Saniyorum -gece yarisi ebeveyn banyosunda hunharca sifon cekme- hobileri arasinda. Ben gece kalkip 5 sifon kapasitesinde s.can gormedim hayatimda arkadaslar. Varsa boyle birsey beni aydinlatin.
Velhasil kelam, kac defa uyardim. Insanlarla tartismayi sevmem, yonetime sikayette bulundum. Yok hala devam. Ha bir de diyorlatmis ki halilar kirleniyor, tozlaniyor napalim yani? At mi besliyorsun evde? Manyak misin kadin? Bisepslerin tas gibi olmus hali cirpmaktan, git gulle at, git cirit at rahat birak halilari.
Zaten yatmisim sabaha karsi 6'da. 8.45'te bu sekilde uyanmaya artik tahammulum kalmadi. Elimden bir kaza cikacak. Mapusa dusersem beni sigarasiz birakmayin nolur.
Evet bir de o yonu var isin. Salondaki mobilyalar beyaz, kir gostermiyormus meger. Gecen bir sileyim dedim, resmen simsiyah sular akti mobilyalardan. E ben calisiyorum, butun gun elimde bezle mobilya silemem ki... Parkeler toz, koltuklar toz surekli gizemli bir hava var evde, puslu boyle evin havasi. Sigara iciyoruz, cam kapi acmak zorundayiz, bunlari butun pisligi benim evde valla.Toplu yaşam kültürüne sahip olmayanlarla komşu olmak gerçekten zor bir durum. Site yönetimi de derdinize çare olmadiysa ilgili makamlara basvursaniz ceza alabilirler. Ayrıca hali cirpip kendini çoğu kez titiz sanan bu tipler, evdeki pisliği disariya atmanin temizlikle hic bir alakasi olmadigini düşünmezler.
Terbiyesiz insanlarla ugrasmak zor gercektenUyariyorlar canim, onda da sallayan yok zaten.
Vay tavanlari silmek guzel fikir!gülmekten üzülemedim :) bence sizde sabaha karşı yatıyormussunuz ya gece 4 de 5 de tavanlara vurun,sonrada tavanları siliyorum dersiniz:)sizde bi kaç gün onları uyandırın bakalım
Canim elbette temizlesinler ama bunun vakti pazar sabahi saat 8 olmamali.şimdi siz haklısınızdır muhakkak ama bir de işin diğer boyutu var misal bizim sitemizde p.tesi günleri saat 12 den sonra temizlik günü.. ama herkes çalışıyor.. takdir edersiniz ki herkes temizlikçi tutamıyor! p.tesi kimse evde değil ki temizlikler hafta sonuna kalıyor.. erkenden işleri bitirip günün geri kalanını rahat geçirmek istiyor insanlar ben hak veriyorum..sizin komşu da öyledir bence..ama durum daha can sıkıcı boyutta ,ise yetkililere şikayet edin
Ben de çalışıyorum. Temizliğimi haftasonu insani saatlerde yapıyorum, 8.45te elektrik süpürgesi açarak değil.şimdi siz haklısınızdır muhakkak ama bir de işin diğer boyutu var misal bizim sitemizde p.tesi günleri saat 12 den sonra temizlik günü.. ama herkes çalışıyor.. takdir edersiniz ki herkes temizlikçi tutamıyor! p.tesi kimse evde değil ki temizlikler hafta sonuna kalıyor.. erkenden işleri bitirip günün geri kalanını rahat geçirmek istiyor insanlar ben hak veriyorum..sizin komşu da öyledir bence..ama durum daha can sıkıcı boyutta ,ise yetkililere şikayet edin
Simdi Kaz Daglarinda arsa bakiyorum. Alip basimi gidicem. Tahtadan bir kulube, bir somine bir de ayi postu oh mis.3 defa cinnet cinnet cinnet diyosun geliyo
valla kulak tıkacını takcan yatcan başka bi yolu yok malesef, keşke villada oturcak paramız olsa ama yok
Bi cinnet herşeyi halleder ,Ey yumurtaya can veren yarabbi, beni neden komsularla sınıyorsun?
Ey yumurtaya can veren yarabbi, beni neden komsularla sınıyorsun?
Seninki daha betermis canim benim. Tabi ev sahibi olunca laftan da anlamaz simdi...Benim ev sahibi de üst katta oturuyor. Sabah 7 dedin mi 4 yaşında kız var güm güm başlıyor tepemde zıplamaya, normal yürümeleri bile evi yıkacak sanırsın. Avize çın çın yapıyor benim.. Sabah 8 dedi mi elektrik süpürgesi başlıyor aynen.. Ne kadar tamir temizlik işi varsa sabah 7den öğlene kadar, gece de 10 dan 1 e kadar yapılır. Bu sabah yine kalp krizi ile uyandım ne oluyor diye betim benzim attı deprem oluyor sandım. Balyozla duvar mı yıkıyorlar ne yapıyorlardı. Geçen gece saat 12ydi yukarıda garç gurç eşyaları çekiyorlar, süpürge sesi, paldır küldür bir şeyler.. Bir de hiiiiç anlayamadığım tüm gece yürüyor bunlar, ailecek mi uyur gezerler merak ediyorum. Gece gece güm güm diye yürür mü insan ya, hatta koşuyorlar.. O sesle uyandığınızı düşünsenize, o kadar huzursuz uyuyorum ki, uyuyamıyorum daha doğrusu.. Evde hırsız var sanıyorum. Tek yaşıyorum bide ben.. Kalkıyorum gece yarısı tüm evi dolaşıyorum bişi var mı diye.. Başka biri olsa bin kere çıkıp uyarmıştı. Artık dayanamıyorum. Şunları yazarken bile üst kat başıma geçecek diye korkuyorum.
Cidden oyle, ya ibrahim tatlises dinlese raziyiz. Bari iki duble raki koyar oyle dertleniriz.halıların tozu sabahın köründe mi alınır
mc yaralı heahahahaha sen çok yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?