Cinnet nedir? Nasıl getirilir?

Hahaha! O kadar sinirli ve yorgunum ki, hiç bişey beni güldüremezdi. Çok yaşa emi. Çok güldürdün.

Annesine soylesen oglusu asla dusuncesiz degildir. Valla Sephora yıldım, haliya raziyim artik sabahin korunde o supurgeyi calistirmasin yeter.
Cikip "abla kurban olam birak ben kalkinca gelip temizlik yapicam sana" diyecegim.
Valla canımcım cesaret ediyorsan, başına iş açılmayacaksa polise havale et. Pazar günü saat 10dan önce çıt çıkarmak yasak. 3 kez üstüste şikayet olursa para cezası alıyor sanırım. Ben yapamıyorum bizimkiler piskopat.

"Parasi neyse veririm, cirparim halilari, calistiririm elektrik supurgesini" diyecek kapasite var ablada. Ama deneyecegim, yoksa tek carem tasinmak.

Toplu yaşam kültürüne sahip olmayanlarla komşu olmak gerçekten zor bir durum. Site yönetimi de derdinize çare olmadiysa ilgili makamlara basvursaniz ceza alabilirler. Ayrıca hali cirpip kendini çoğu kez titiz sanan bu tipler, evdeki pisliği disariya atmanin temizlikle hic bir alakasi olmadigini düşünmezler.

gülmekten üzülemedim :) bence sizde sabaha karşı yatıyormussunuz ya gece 4 de 5 de tavanlara vurun,sonrada tavanları siliyorum dersiniz:)sizde bi kaç gün onları uyandırın bakalım

şimdi siz haklısınızdır muhakkak ama bir de işin diğer boyutu var misal bizim sitemizde p.tesi günleri saat 12 den sonra temizlik günü.. ama herkes çalışıyor.. takdir edersiniz ki herkes temizlikçi tutamıyor! p.tesi kimse evde değil ki temizlikler hafta sonuna kalıyor.. erkenden işleri bitirip günün geri kalanını rahat geçirmek istiyor insanlar ben hak veriyorum..sizin komşu da öyledir bence..ama durum daha can sıkıcı boyutta ,ise yetkililere şikayet edin

Evet bir de o yonu var isin. Salondaki mobilyalar beyaz, kir gostermiyormus meger. Gecen bir sileyim dedim, resmen simsiyah sular akti mobilyalardan. E ben calisiyorum, butun gun elimde bezle mobilya silemem ki... Parkeler toz, koltuklar toz surekli gizemli bir hava var evde, puslu boyle evin havasi. Sigara iciyoruz, cam kapi acmak zorundayiz, bunlari butun pisligi benim evde valla.

gülmekten üzülemedim :) bence sizde sabaha karşı yatıyormussunuz ya gece 4 de 5 de tavanlara vurun,sonrada tavanları siliyorum dersiniz:)sizde bi kaç gün onları uyandırın bakalım
Vay tavanlari silmek guzel fikir!

Canim elbette temizlesinler ama bunun vakti pazar sabahi saat 8 olmamali.

Ben de çalışıyorum. Temizliğimi haftasonu insani saatlerde yapıyorum, 8.45te elektrik süpürgesi açarak değil.
O insanlar çalışıyorsa alt komşuları da bütün hafta çalışıyor, sabahın köründe süpürge gürültüsüne uyanmak zorunda değil kimse. 10'a kadar diğer işlerini hallederler, 10da da elektrik süpürgesini açarlar. Evler 200 mt2 değil ya bütün gün sürsün süpürge işi.

3 defa cinnet cinnet cinnet diyosun geliyo

valla kulak tıkacını takcan yatcan başka bi yolu yok malesef, keşke villada oturcak paramız olsa ama yok

3 defa cinnet cinnet cinnet diyosun geliyo

valla kulak tıkacını takcan yatcan başka bi yolu yok malesef, keşke villada oturcak paramız olsa ama yok
Simdi Kaz Daglarinda arsa bakiyorum. Alip basimi gidicem. Tahtadan bir kulube, bir somine bir de ayi postu oh mis.

Bi cinnet herşeyi halleder ,

Üsluba bayıldım ya harikasınız! Nerde eski ergenler ?

Bizim de üst kat aynı. Hayır ben anlamıyorum napıyor ? O kadar gürültü ne yapar da olur ? Sanki koca üçlü kanepeyi kaldırıp fırlatıyor gibi evde Hulk mı var napıyor? Kocası laboratuarda deney yaparken kendisine radyasyon mu inşa etti nedir bu gürültünün sebebi ?

Benim ev sahibi de üst katta oturuyor. Sabah 7 dedin mi 4 yaşında kız var güm güm başlıyor tepemde zıplamaya, normal yürümeleri bile evi yıkacak sanırsın. Avize çın çın yapıyor benim.. Sabah 8 dedi mi elektrik süpürgesi başlıyor aynen.. Ne kadar tamir temizlik işi varsa sabah 7den öğlene kadar, gece de 10 dan 1 e kadar yapılır. Bu sabah yine kalp krizi ile uyandım ne oluyor diye betim benzim attı deprem oluyor sandım. Balyozla duvar mı yıkıyorlar ne yapıyorlardı. Geçen gece saat 12ydi yukarıda garç gurç eşyaları çekiyorlar, süpürge sesi, paldır küldür bir şeyler.. Bir de hiiiiç anlayamadığım tüm gece yürüyor bunlar, ailecek mi uyur gezerler merak ediyorum. Gece gece güm güm diye yürür mü insan ya, hatta koşuyorlar.. O sesle uyandığınızı düşünsenize, o kadar huzursuz uyuyorum ki, uyuyamıyorum daha doğrusu.. Evde hırsız var sanıyorum. Tek yaşıyorum bide ben.. Kalkıyorum gece yarısı tüm evi dolaşıyorum bişi var mı diye.. Başka biri olsa bin kere çıkıp uyarmıştı. Artık dayanamıyorum. Şunları yazarken bile üst kat başıma geçecek diye korkuyorum.

Seninki daha betermis canim benim. Tabi ev sahibi olunca laftan da anlamaz simdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…