- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Ya adam bana kese var bebek görünmüyor dedi.Bende bugün doktora gittim tam altı haftalık dedi kalp atışı icin 10 gun sonraya cagirdi .bebek canlı dedi sadece canim .Eger seninki geç dollenmeyse normal bence boşuna stres yapma aklına gelen herseyi doktora sor doktorlar alışık zaten. Hoşuna gitmadiyse doktorunu değiştır derim.
Tadını çıkar, fakat kendine çok dikkat et :)Canım ilgin için çok teşekkür ederim. Su serptin şu telaşlı minnoş yüreğime
Dediğin gibi 1 2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum. Doktorlar gereksiz stres yaptırıyorlar insana.
Ayy sahiden miili?Tadını çıkar, fakat kendine çok dikkat et :)
Ağır kaldırma, ağır iş yapma..
bir yere uzanma bir şey almak için.. sakınan göze çöp batar evet ama , sen gene de dikkat et ilk 3 ay :)
ben 3. ay da kaybettim.. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Gorunmemesi normal canım beta da gayet yüksek sadece biraz daha sabır .İnşallah en kisa zamanda görünür.Ya adam bana kese var bebek görünmüyor dedi.
Bir anda soluma felç indi ne diyeceğimi şaşırdım nasıl yani görünmüyor ne demek dedim. Alttan bakarsak bir ihtimal görünür dedi.
Kabul etmedim haftaya gel o zaman dedi.
Normalse eğer sıkıntı yok. Yoksa fıttırazaaaağmmmmGorunmemesi normal canım beta da gayet yüksek sadece biraz daha sabır .İnşallah en kisa zamanda görünür.
Bana ilişkiyi yasakladı ama doktor. Kalp atışları duyulup bebek tam oluşana kadar.Bebeğin karnından ultrasonla görünmesi icin beta hcg 'nin 5 bin küsür olması gerekiyor diye biliyorum o yüzden beta istemiş olabilir. Görünmemesi normal vajinal ultrasonla daha rahat görünüyor baktirmanda sorun olmazdı ha ilişkiye girmişsin ha vajinal ultrason10. Haftaya kadar görünmemesi normal sayılır takma kafana
Canım benim ikizlerdi :)Ayy sahiden miili?
Rabbim yeniden o mutluluğu tattırsın sana en kısa zamanda iiiinnnnşallllllaaaaaahhhh
Peki sebebi neydi?
Korkma sen henüz çok küçük bende 5. Haftada keseyi bile görememişti doğru düzgün, kalp atışınıda 6+3 de karnımdan göremedi vajinal baktı. Dediğim gibi 10. Haftaya kadar yolu var sen kafana takma düşünme hiç, ağır vs kaldırma yükseğe uzanma gerisi allah'tanBana ilişkiyi yasakladı ama doktor. Kalp atışları duyulup bebek tam oluşana kadar.
Biraz da ondan korktum zaten kuzum.
Ay canını yerim ya...Canım benim ikizlerdi :)
Tek yumurta ikiziydi, tek kese içerisine yerleşmişlerdi ve tek plesantadan besleniyorlardı.. biri haftsı ile uyumluydu fakat diğeri 1,5 hafta geriden geliyordu. bu riskler tek kese olan ikizlerde oluyormuş, işte gelişememe, kan çalma durumları oluyormuş doktor bana 4 dilim pasta düşün 1 i 3 dilim yerken diğeri sadece 1 dilim yiyebilecek diyordu.. bana birini sonlandıralım diğeri rahat gelişsin dedi ama müsade etmedim.. cünkü ikisininde kalp atışını duymuştum hangisinden vazgeceyim ki dedim :) o günden sonra Rabbime hep dua ettim Allahım bunun kararını ne olur bana bırakma, hakkımda haklarında hangisi hayırlısı olacak sa onu yaşat bana diye.. Bir hafta gene kontrolüm vardı gittim hiçbirşey yok elleri ayakları oynuyor :) Sonra aradan 4 gün geçti bende garip bişeyler oldu kasıklarım da yanmalar oldu, göğüs hassasiyetim bitti, gözlerim kararıyor falan hemen doktora gittim.. ikisininde kalp atışı durmuştu. Pataloji ve genetik teste gitti bebeklerim küçük olan gelişememiş( doktorun dediği gibi ) ve kalp büyümesi varmış, önce o ölmüş; arkasından 2 gün içinde de diğeri.. zehirlenmiş yani..
öyle kaybettim..
108 bin küsür az bir değer mi sence :) ?Ben sunu anlayamadım bu değerle kese nasıl gözüktü karından en az 6 bin ken görünür demişti dr um
Ayyy bin mi ben onu kaçırmışım cok özür108 bin küsür az bir değer mi sence :) ?
Amin canımm inşallah ..Ay canını yerim ya...
Dua etmişsin Rabbim hayırlı olarak bunu uygun görmüş.
İnşallah yerini dolduracak yeni yavrular nasip olsun sana canım.
Başın sağolsun..
Şöyle bırakayım yanlış anlaşılma olmasin :)Ayyy bin mi ben onu kaçırmışım cok özür
Ay iyi yaptın bini araya sıkıştırdığın için görememişim ben hastalığıma vereyim en iyisiŞöyle bırakayım yanlış anlaşılma olmasin :)
Eki Görüntüle 2292344
Cinnetnurcugum sana sunu soyliyim bebeklendi bitmedi demissin ya hele o bebek dpgsun hayirlisyla bugunlerin dha baslangjc oldgnu goreceksinYa gittiğim hastahane usg makinası sanırım milattan önce kalma kendi imkanlarıyla ayakta duruyordu.
Ben zaten geçici olarak baktırmak istedim. Kendi yaşadığım yere gittiğimde ayrıntılı baktıracağım.
Haftaya gitmeyi de düşünmüyorum zaten en küçük şeyde moralim bozuluyor.
Doktor da ketum suratlı sanki babasının hayrına bakıyormuş gibi bir tavıra bürünmüştü.
Canım teşekkür ederim ilgin içinCinnetnurcugum sana sunu soyliyim bebeklendi bitmedi demissin ya hele o bebek dpgsun hayirlisyla bugunlerin dha baslangjc oldgnu goreceksinben son adet tarhme gore 7 arti 3 te duymustum cnm haftaua muhtemelen duyarsin degerinde 108 binse gerci duymaliydin ama nette bilemeyiz tabiki insallah duyarsin hayirlisiyla
Yaşadığım şehirdeki doktorum vajinal usg önermedigini söyledi.vajinal usg neden istemedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?