"CinnetNur Bebeklendi" ama bitmedi..

Ya bu yazıyı okudum içim gitti benim ikizlerimde tek kese tek plesantaydi inan su an gözyaşlarımı tutamıyorum çok zor bir durum hayatımın şokunu yaşadım doktor ölmüşler dediğimde benimkiler 21 haftalikti

Neden türk doktorları gebelikte alttan muayene yi önermiyor bana anlatabilecek biri var mı?
Ben yurtdışında yaşıyorum ve doktorum ilk aylarda bir çok kez alttan muayene etti.
Görümcem daha önce burada türk bi doktora gitmiş, alttan bakmayalım bebek gider demiş.

Ben buna çok anlam veremedim çünkü benim doktorum hiç böyle bi şey söylemedi. İlk zamanlar da kalp atışını karından bulamayınca alttan bakıp bulmuştu.

canım bende 6 haftalıkken gitim kese gördü ama bebeği anlayamadı allttan bakınca bebek göründü kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi bende evham yapıyordum bundan öncekinde 6 haftalıkken kalbi durmuştu ama çok şükür duydum kalp atışını evham yapma başka doktorada git istersen vajinal usg baktır derim sıkıntı olan bişey değil ki bana göre

İnan onu bende bilmiyorum. Bir bilen varsa bana da söylesin.

Valla doktorum önermedi canım
Daha zamanı var yani değil mi?

Vajinal ultrasonun bi sakıncası yok. Bence bunca stresi yaşamaktansa görüp rahatlasaydın çok iyi olurdu.

Ayy suan gozlerim doldu ya birlikte ne umutsuzduk bir zamanlar sukurler olsun simdi ultrasonlarimi kontrol ettim de canim benimde 6 haftalikken sadece kese gorunmus doktorum vajinal bakmiyodu . 8 haftalikken kalp sesiyle bebegi gorduk stres yapma Allahin izniyle gorursun bebisi.

Canım
5. Haftada sdce kese görünmüşti bende
6. Haftada bebek
7. Haftada kalp atışı

Sakin ol hersey öncelikle olacağına varacak, benim de geç döllenmeydi bu tarihler sat a göre değil ama doktorum 195 çıkan ilk kan testi dışında yaptırmadı, asla alttan da bakmadı. Ya rahat ol dedi hep. Başka doktora da gitme korkuturlar seni dedi hep. Haklıymış da, 9 haftalık gebeyken gittiğimde 7.5 haftalık demişti bi doktor ama sallamamıştım.
Velhasılkelam , hersey olacağına varacak, düşecekse düşecek, tutunacaksa tutunacak.
Bu noktada dini inancın varsa allaha sığınıp güzel düşünmeni dilerim.
Benimki şuan2.5 yaşını geçti. Yani tutundu, kaderde ne varsa o olacak, yaşadığın stresleri çocuguna da yasatıyorsun şuan , sakın hissetmiyor sanma. Hissediyor emin ol. Sen ona sahip çık sev, gerisi olacağına varacak. Araştırmayı da bırak neolur. İnternete ne yazarsan yaz sonu kanser ya da ölümle bitiyor zaten

Aynen Valla kuzum şükürler olsun bugunlerimize.
Ilk gözağrım telaş yapmadan duramıyor insan sağlıkla tutunsun kuzularımız.

Ay Allah korusun kız deme öyle. Allah bana bağışlasın yavrumu fıttırmak istemem.
İlk evlat insan telaşlı heyecanlı evhamli oluyor.
Allah sağlıkla sıhhatli bir şekilde bağışlasın bana inşallah

Senin de evladını sana bağışlasın inşallah.

Benimki tam 6.haftada vajinal gözüktu. Doktorunuz neden vajinale karşi anlayamadim. Benim ki rahime kadar geçirmiyoruz onu o zaman cinsel iliski neden yasak degil demişti...

Geç dollenme olduysa haftaya tekrar gidin o halde.

Valla doktorum önermedi canım
Daha zamanı var yani değil mi?
1 hafta sonra belli olur allahın izniyle evham yapma cnm doktordan doktora cok fark var benm bundan önceki gebeliğimde devlete gittim normal usg vajinal usg baktı bu boş gebelik çocuk yok dedi bnm moral bozulunca eşim hemen özele götürdü kim dedi sana boş gebelik diye devlet hastanesinde dediler dedim öyle bişey yok çocuk burda bak sadece kalbi durmuş dedi ultrasonda gösterdi bebeği

İlgin için teşekkür ederim canım.
İnşallah bende görürüm yavrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…