cins hayvan meraklilarina

elftt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
464
36
73
İstanbul
$IMG_74355970504059.webp cins hayvan diye tutturanlar.bakin hayvanlar sizin yuzunuzden ne duruma dusuyor!!daha once petshoplar hakkinda konu actim ve elestirildim.umarim bu karelerden ne anlatmak istedigimi anlarsiniz

daha neler görecez acaba??? ama bu kadar da olmaz...:47:

Yazık yahu zavallilar :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok doğru bir konu olmuş. Hayvansever diye etrafta dolaşan bir arkadaşım sokak köpeklerini görünce "Ayyy bunlar çok çirkiiğğğn" diyor, kendisi bi dünya para bayılarak sibirya kurdu aldı. Sözde hayvansever...

Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın.. İğrençlik böyle şey olamaz. Hayvansever diye geçinip sadece cins hayvan sevenlerden iğreniyorum. Çok sinirlendim kim yapıyorsa aynı şekilde kendisi yaşamadan can veremez inşallah.

Türkiyede ki çiftlikler genelde bu şekilde çalışıyor..
İnsanlardan iğreniyorum..

Çok doğru bir konu olmuş. Hayvansever diye etrafta dolaşan bir arkadaşım sokak köpeklerini görünce "Ayyy bunlar çok çirkiiğğğn" diyor, kendisi bi dünya para bayılarak sibirya kurdu aldı. Sözde hayvansever...
gecen bir konu acmistim
Petshoplardan can satin almayin diye.bir bayan yorum yapmisti.ben hayvanseverim ama takintim var illa su cins olacak diye yazmisti.gercek hayvanseverlerin hicbir takintisi olamaz.imkansiz!!!o yuzden kimse kendini kandirmasin.para verip hayvan alanlar bu iskencenin suc ortagidir!!!

gecen bir konu acmistim
Petshoplardan can satin almayin diye.bir bayan yorum yapmisti.ben hayvanseverim ama takintim var illa su cins olacak diye yazmisti.gercek hayvanseverlerin hicbir takintisi olamaz.imkansiz!!!o yuzden kimse kendini kandirmasin.para verip hayvan alanlar bu iskencenin suc ortagidir!!!

Ya olur mu...Cidden hepsi birbirinden güzel geliyor bana. En büyük hayalim de şu üniversite bitsin kendi evim olunca barınaktan sakat bir tane sahipleneceğim inşallah. Onları çoğu hayvansever (!) beğenmiyor ne yazık ki...

Bunu yapmalarının nedeni dişiler bazen çok gergin olup erkeğe saldırıp zarar verebiliyor bunu önlemek amaç ama çok rahatsız oluyorum bende bu yöntemden banada üreticilik yapan biri söylemişti.cins hayvan meselesine gelince benimde çok tatlı bulduğum ölmeden önce mutlaka beslemek istediğim bazı cinsler var cins hayvan beslemek istemek hayvan sevmemek demek değil bence.ayrıca petshopdaki hayvanları görünce o kadar üzülüyorumki hepsini alıp eve götürmek sevgiye boğmak istiyorum.

Bunu yapmalarının nedeni dişiler bazen çok gergin olup erkeğe saldırıp zarar verebiliyor bunu önlemek amaç ama çok rahatsız oluyorum bende bu yöntemden banada üreticilik yapan biri söylemişti.cins hayvan meselesine gelince benimde çok tatlı bulduğum ölmeden önce mutlaka beslemek istediğim bazı cinsler var cins hayvan beslemek istemek hayvan sevmemek demek değil bence.ayrıca petshopdaki hayvanları görünce o kadar üzülüyorumki hepsini alıp eve götürmek sevgiye boğmak istiyorum.
arz talep meselesi bu siz aldikca o hayvanlar o kafeslerde aci cekmeye devam edecek.cok mu hayvan seviyorsun barinaklarda sikaga atilmis bir suru cins hayvan var.ne amacla yapilmis olursa olsun bu kareler hosunuza gidiyor mu sizin??normal mi sizce bu.hayvanlara eziyet resmen!!insanoglu rn vahsi canli.bunu yapan hayvan ureticilerini baglayip ayni uygulamayi yapacaksin!!!!!!!!son olarak petshoplardan hayvan satin alanlar bu hayvanlarin vebali sizin boynunuzadir bilginize...

arz talep meselesi bu siz aldikca o hayvanlar o kafeslerde aci cekmeye devam edecek.cok mu hayvan seviyorsun barinaklarda sikaga atilmis bir suru cins hayvan var.ne amacla yapilmis olursa olsun bu kareler hosunuza gidiyor mu sizin??normal mi sizce bu.hayvanlara eziyet resmen!!insanoglu rn vahsi canli.bunu yapan hayvan ureticilerini baglayip ayni uygulamayi yapacaksin!!!!!!!!son olarak petshoplardan hayvan satin alanlar bu hayvanlarin vebali sizin boynunuzadir bilginize...

Saldırmadan önce biraz düşünseniz keşke benim petshoptan kuş bile almışlığım yok evde gayet güzel üretim yapan hayvansever insanlardan aldım kuşlarımı bile.cins hayvanımda hiç olmadı olursada petshoptan alacağımı kim söyledi.sadece petshoptaki kafese kapatılmış hayvanlara üzüldüğümü söyledim kusura bakma ama bunada kim olsa üzülür toplayıp eve götürmek ister onlarda can sonuçta arz talepde gercek hayvanseverlerle bitecek değil onları alanların çoğu hayvansever olsa sokağa atmazlardı zaten.o hayvanların kafeste kalmasına gönlüm razı değil petshopta satılmak barınakta kapatılmak yada bilincsiz ellerde heba olmak hiçbiri onların tercihleri değil bana göre hepsi yardıma muhtac hepsi aynı.kareler normalde gelmiyor hoşumada gitmiyor zaten belirtmiştim daha önceki yazımdada.

offf bu çok acı, bir çözüm bulunsun artık:47:

Cins hayvan meraklıları demeyelim de buna bir anlık hevesliler diyelim. İnsanların belirli bir türe ilgileri olup beslemeleri doğaldır.
Petshoplar konusunda ise insanlar henüz bilinçlenmedi, o yüzden ben alanlara bakanlara değil alıp sokağa atanlara, işkence edenlere kızıyorum.
Benim kzım sultan papağanım da yıllar önce petshoptan alındı, inanılmaz pis bir kafeste yemsiz susuz duruyordu. Almadan duramazdım. Sonrasında petshoplar uğrak yerlerim oldu sürekli gidip hasta kuşları alarak iyileştirip sahiplendirmeye başladım ama artık kalbim dayanmayınca ve yetemeyeceğimi anlayınca bıraktım.

Bizim yazlıkta yaz bitince terkedilmiş köpekler, kediler çok oluyor. Cins cins hayvancıklar orada ağlıyorlar yazık. Biz de besliyoruz orada olduğumuz sürece ama kimdir nedendir bilmem gürültüden rahatsız olup birkaçını zehirliyorlar...

Bir de lütfen böyle fotoğrafları paylaşmayın ben artık işkencelere dayanamıyorum görmek de istemiyorum :(

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Bu hayvanların bizden çektikleri nedir
Bazen emin olamıyorum hangi tarafın düşünme yetisinden yoksun olduğunu

Çalışmak lazım, hayvanın can olduğuna inanan yöneticiler lazım. Üsküdar belediyesi pet shoplarda hayvan satışını yasakladı, artık sadece yem ve malzeme satabilecekler, demek ki yapılabiliyormuş. Tüm yöneticilerin uyanmasını diliyorum. Hayvanları rant elde etmek için kullananlara büyük cezalar verilmeli, bunlara evlerini çiftliğe çevirenlerde dahil. Çoooookkkkk hayvan sever bir arkadaşımız var, pet arkadaşta takılır; iki dişi iran kedisinin yavrularını yıllardır satıyor, hayvanlar doğurmaktan perişan olmuş, bunun neresinde sevgi anlayamıyorum. Cins dediğin nedir, hepsi hayvan arkadaş, cins olunca ne oluyor anlamıyorum. Bir de yavru takıntısı var ya çıldırıyorum resmen. Yavru olsun ben eğiteyim, duyanda onca yıllık hayvan terbiyecisi falan sanır bu tipleri, offf offf nereden tutsam elimde kalıyor

Son düzenleme:
gecen bir konu acmistim

konunuza pug takıntım oldugunu ben yazmıstım. sanırım attığınız bu tas bana gelmiş olmalı ki acıklama gereği hissettim..
Pug cinsi süs köpeğidir zaten minicik bir seyler.. evet cok seviyorum o cins köpeğe zaafım var. Sorarsanız para verip almadım,sahipleendiğim cins bir köpek yok.
Şu ana kadar sokaktan aldıgım,kurtardıgım, sabahlara kadar hastalıklarında uykusuz kaldıgım,ellerimle dogurttugum kaç sokak kedisi,köpeği oldugunu hatırlamıyorum bile..

Genelleme yapmanız cok yanlıs. Bu sekilde üretmeye sonuna kadar karsıyım! böyle bir seye göz yummak dahi suçtur, gunahların en büyügüdür.
Gönül ister ki cevremde arkadaslarımdan dostlarımdan köpeği dogursun o sekilde alayım o ''takıntı'' yaptıgım cinsi..

Back
X