Cinsel anlamda kıskançlık

Esm_ylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
51
44
88
35
Kızlar merhaba.ben eşimi(eşimden önce de diğer flörtlerimi) tvdeki, gazetedeki dekolteli bir kadından, yoldan geçerken güzel olan tüm kadınlardan kıskanıyorum..ama duysusal olarak bi kıskançlığım yok.mesela iş yerinde eşim acaba bi kızla duygusal bi şey yaşar mı konusunda hiç kıskanç değilimdir.lakin eşim bi kadının bi yerine bakıcak diye ödüm kopuyor..sizce bunun sebebi nedir

Sebebi bence özgüvensizlik..Öncelikle kendine güvenmek gerekir..Böyle endişe içinde yaşayarak çok mutsuz olursun..Gazetedeki dekolteli kadından bile kıskanman eşini çok bunaltır diye düşünüyorum..Kıskançlık bir hastalıktır.Kendin aşamıyorsan bir psikologdan yardım alabilirsin..

Özgüvenin yok. Bakacak adam her yerde her an bakar.
Sen istersen dünya güzeli ol bakar.
Adriana Lima aldatılıyor be biz neyiz ki :)
Demek ki güzellik, mini etek veya türban hiç önemli değil.
Aç erkek her an açtır. Duygusal ve cinsel açlık bu.
Görmemişlik. Senin de özgüvensizliğinle birleşince POOOOFFFFF!

Güzel kadınlardan korkan kıskanan bir kadın....
İlginç....

Biz saçma bulunca değişmeyeceğine göre bir yardım al bence. Adamı boğarsın bakacağı yoksada bakar.

Duygusal olarak problem yok yasasin ama bakmasinmi bi yerlerine? Anlamadimki ben simdii duygusal yonde problem yok ama bakmasinı kiskaniyorsunuz ilginccccc enteresaaaaannn değişiiiiiik

Bunun sebebi nedir diye sormuşsun ya; sende olmayan güven hepsi bu işte.

Kadin guzelce derdini anlatmis herkes linc ediyor nerdeyse. Sanki hepinizden ozguven akiyor.
Bak arkadasim gördüğün uzere insanlar hemen yaftalar yanlis yonlendirebilir. Temelde ailende anne babanda gördüğün bir durum olabilir. Yasadigin bir iliskide aldigin bir darbe olabilir. Esinin senin sartlarina göre gercekten özgüven problemi de olabilir. Olur da olur yani bircok ihtimal var. Ama kesin olan birsey var boyle hayat gecmez. Bir uzmandan yardim al. Yoksa bu kk kadinlari yorumlariyla varolan ozguvenini de parcalayacak.

özgüvensizlik demiyorum
kendinde eksik bulduğun birşeyler var.
mesela göğsün küçüktür yüzünde leke vardır veya kilon vardır veya başka biryerini beğenmiyorsun
ama tvde yolda gördüğün kadında sende eksik olan şey onda tam anlamıyla var.
kocan bunu görür diye kıskanıyorsun
bence normal

Siz eşinizi değil başkalarını kıskanıyorsunuz.
Buda özgüven eksikliğidir.

Vajinismus filan mısın?
Cinsel konularda eksik mı hissediyorsun kendini? Başka açıklaması olamaz yoksa bu saçma bakış açısının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…