Biz oturup beraber yorum yapıyoruz gelene geçeneben mi çok genişim acep
Biz oturup beraber yorum yapıyoruz gelene geçeneben mi çok genişim acep
Aşırı sevmek cnm öz güvenle hiç alakası yok çok sevdiğin için öyle oluyo bence aynen oyleydim bende birazdaha iyim şimdi hala seviyorum ama cocuklular ev falan derken biraz daha kafam rahatladı TV kiskaniyordumKızlar merhaba.ben eşimi(eşimden önce de diğer flörtlerimi) tvdeki, gazetedeki dekolteli bir kadından, yoldan geçerken güzel olan tüm kadınlardan kıskanıyorum..ama duysusal olarak bi kıskançlığım yok.mesela iş yerinde eşim acaba bi kızla duygusal bi şey yaşar mı konusunda hiç kıskanç değilimdir.lakin eşim bi kadının bi yerine bakıcak diye ödüm kopuyor..sizce bunun sebebi nedir
Asıl duygusal bi yakınlaşma olur mu diye korkmam lazım benceKızlar merhaba.ben eşimi(eşimden önce de diğer flörtlerimi) tvdeki, gazetedeki dekolteli bir kadından, yoldan geçerken güzel olan tüm kadınlardan kıskanıyorum..ama duysusal olarak bi kıskançlığım yok.mesela iş yerinde eşim acaba bi kızla duygusal bi şey yaşar mı konusunda hiç kıskanç değilimdir.lakin eşim bi kadının bi yerine bakıcak diye ödüm kopuyor..sizce bunun sebebi nedir
Benim ozguvenim yok bende boyleyim ama beynim tam sukurBunun sebebi beyinde oluşan bir hata sonucu ortaya çıkan septomlar
Özgüvende beyinde oluşmaktadırBenim ozguvenim yok bende boyleyim ama beynim tam sukur
Şu özgüveni tarif etseniz de ogrensek :)Özgüvende beyinde oluşmaktadır
Hepimizde hata var kim mükemmel ki
Amacınız polemik ise mecalim yokŞu özgüveni tarif etseniz de ogrensek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?