Cinsel hayatı sıfır olan yeni evli bir bayanım..

Elisa_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
46
14
38
Merhaba arkadaşlar.
Gece olmuş fakat sinir ve üzüntüden yatamıyorum. Yaklaşık 1 yıldır evliyim fakat cinsel hayatımızı oturtturamadık eşimle. Ayda bir kere bile yapmıyoruz..onun dışında herşey yolunda, çok iyi bir insan dört dörtlük ama bu cinsel eksikliğimiz psikolojimi bozuyor. 2 arkadaş gibiyiz. Zamanla çözülecek diyor ama yok..değişen bir şey yok.. üstelik bu sıralar bebek yapmayı düşünüyoruz fakat kafam çok karışık. Kadınlığımı yaşamadan nasıl anne olabilirim..? Hiç iyi değilim..

Bence eşinizle bu durumu güzelikle acık acık konuşun nedenini gerekirse yardım alın

Bence eşinizle bu durumu güzelikle acık acık konuşun nedenini gerekirse yardım alın

Konuştuk. Stresli bir dönemden geçtiği için libidosu çok düşmüş. Ayrıca benden bir kadın olarak beklentileri vardı karşılayamamışım. Hep bakımlı, makyajlı, seksli iç kıyafetleri giymemi istedi. Ama yeni evlendiğimde hiç kokoş değildim bu da libidosunu etkilemiş. Ne zaman normale döner bilmiyor, bilmiyoruz. Ama zaman geçtikçe benim içim gidiyor. Normal bir şekilde cinsel ilişkiye giremiyoruz. O kadar nadir yapıyoruz ki, denediğimizde sonuna kadar yapamıyoruz. Canım çok sıkkın. Yeni evli bir çift nasıl böyle sorun yaşayabilir..kadınlığımı yaşamıyorum bu da beni çok üzüyor..

Üzülme canım sende istediği gibi giyin makaj yap özen göster cilve yap demeki seni devamlı öyle görmek istiyor sen öyle yap yine düzelme yoksa yardım alırsın bak ne güzel sana ne istedigini demiş sende istedini ver eşine

Istediklerini yapin bu durum sizede iyi gelecektir kendinizi daha iyi hissedsrsinz

adam kendi kusurunu seni suçlayarak örtmeye çalışıyo. yeni evli adamın makyaj kıyafet falan umrunda olmaz libdosunu böyle basit şeyler hiç etkilemez. görüntü olsun dye evlenmiş seninle. belkide bile bile senin başını yakmıştır. bu kadar büyük bi sorun varken asla çocuk düşünme

Bende açıkçası pek iyi düşünemedim bu bir erkek için normal değil kadınlardan hoşlanmıyor olabilir malesef bu ihtimal var çok duyuyoruz sırf kendilerini ifşa etmemek için evleniyorlar

Bence bu açtığın konuyu ve yorumları eşine okut tavrına ve ne cevap vereceğine cok dikkat et
Bu soruyu başka türlü sormanin imkanı yok galiba o yüzden bu cevapları ona okut

eşinin sana dediklerini okudukça hay senin libidonu.... dedim... arkadaşların dediklerine katılıyorum. isteyen adamın çamaşırmış makyajmış umurunda olmaz. eşinin başka problemleri vardır. bebek fikrini de ertele.

Sen bakımlı, makyajlı, seksi kıyafetliyken o da bir zahmet bakımlı olsun kıllı, sakallı, tüylü, pis kokulu, dişleri fırçalanmamış olursa olmaz. Bakım tek taraflı değildir. Ayrıca evliliğinizin tadını çıkarmadan bebiş yapmayın derim ben.Kapadokyaya gittiniz mi hiç ?

Nasıl yoluna gırenılır ki .
Sorun var apaçık ortada .
Regl oldugumda 1 hafta peşimde köpek gibi dolanır eşim ki 6 yıllık evlıyız.

Sen adamı karşına al apaçık konuş. Gerekirse doktora gitmeyi teklif et.
Ve bebek olayı ertele.

Ayda 1 de yok demek
Kötü bi durum
Ben de yaşamıştım eski eşimle
Ayda bir olsa 3 ay duramazdım herlade evli. Tövbe tövbe . Haftada 4 oluyordur ama yine sinir oluyodum
Ayrılmamın en büyük sebebi cinsellikti
Hatırlamak istemiyorum o anları
İktidarsızlık varsa atkya Sevkettirip boşanın ama isteksizlik varsa bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun
Kimsenin buna hakkı yok

Merhaba bende 8 aylık evliyim 2 aydır ayrıyız ve hiç cinsel birliktelik olmadı aynı odada bile yatmadık zaten bu kişiler cinsellik dışında iyi görünen Kişiler.senin kıyafetlerinle olayın hiçbir ilgisi Yok o istemediği için sen kendini kötü hisset diye öyle söylüyor sizin eşinizde benim eşim gibi paravan evlilik yapmış bazıları toplum karşısından gizli kalmak için bebekte yapıyor şakın böyle bir hata yapma çünkü yeni evli biri için bu durum hiç ama hiç normal değil bu bizi kullanmak ben dava açtım sende aç

Merhaba eşinizin durumu düzeldi mi ben de 4 aylık evliyim aynı sorun var ve çok bunaldım. Eşim çok isteksiz iktidarsız öpmek sarılmak bile isteniyor

Neden Kapadokya? Merak ettimde

Valla senin kocan GIZLI GAY! Kendi acigi kapatmak icin seninle evlendi bi de seni kullaniyor :) bebek olayi erteleyin...

Oturmamış bir evlilikte çocuk düşünmek de ayrı ilginç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…