Cinsel hayatı sıfır olan yeni evli bir bayanım..

Sadece minnoş minnoş gecelik giymiyorsun diye olamaz böyle bir şey. Bir problem var net.

Stres falan yalan asil adamin sorunlari varsa daha cok istiyor unutmasi icin..adam normal degil sonunu getirememesi hepten garip savas ciksa bitirir isini adam. Cinsel sorunlari vardir mitlaka doktora.

Nasıl yarıda kalır çok enteresan. Bence de adamın cinsel sorunu var farklı cinsel kimlikte de olabilir. Kıyafet bir erkeğin umrunda bile olmaz

canım bu 1 sene sürmez. bence problem başka. eşinle doktora gittiniz mi?

onun isteklerini yapın, bakalım o zaman eşiniz yine aynı mı yoksa farklı mı bunu görün. farklı değilse o zaman sorun sadece o değildir.

ayy ben de yeni konu sanmıştım...

acaba bu zamana kadar noldu merak ettim

Tatlım eşinizin terapi görmesi gerekiyor. Biliçaltindakimit ve tanımadığım için bilmediğim sebeplerden kaynaklanıyor olabilir. Sonrada cinsel teröriste gitmeinizi öneririm

çok merak ettim düzeldi mi sorununuz umarım artık herşey yolundadır

yeni evliyken bunu yaşamak çok kotu ben şuan bu duruma katlanamıyorum.beyefendının ıstememe sebebi neymiş ?bence çocuk daha düsünmeyin .çocuktan sonra daha beter oluyor

Bence ilk zamanlarda gecelige felan önem vermelisiniz sonradan zaten saldım çayıra hesabı oluyor bu günlerin tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…