- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Kızlar merhaba, 5,5 senelik evliyim. 2 sene önce kv kaynaklı sorunlarımız başlamıştı, bu sorunlar tabiki cinselliğe de etki etmişti öyle ki 1 sene ev arkadaşı modunda yaşadık. Sorunlar başlatınca ben isteksizleşmiştim sonra devamı geldi vs vs. Son bir senedir düzeldi ilişkimiz eşimle ama hala eskisi gibi düzenli cinsel hayatımız yok, eşim sürekli kendi isterdi şimdi öyle değil.
Eski halimize dönelim istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum Eşimi sarılıp öpüyorum ondan tepki gelmeyince geri çekiliyorum o da geçen sarılıyorsun gerisi yok dedi, bazen istiyor bazen istemiyor gibi, ben mi bilemiyorum bu işi yanlış zamanda mı yapıyorum anlamıyorum ki. Sabah mesela karnım aç dedi istemedi, ben de bozuldum.
Bu durumu yaşayanlar düzelenler bana yardımcı olursa sevinirim, sabırlı olup beklemeli miyim eşimin düzelmesini? Kendisi kaplumbağa hızındadır ben de biraz aceleciyim.
Yorumlarınızı bekliyorum iyi pazarlar herkese...
Eski halimize dönelim istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum Eşimi sarılıp öpüyorum ondan tepki gelmeyince geri çekiliyorum o da geçen sarılıyorsun gerisi yok dedi, bazen istiyor bazen istemiyor gibi, ben mi bilemiyorum bu işi yanlış zamanda mı yapıyorum anlamıyorum ki. Sabah mesela karnım aç dedi istemedi, ben de bozuldum.
Bu durumu yaşayanlar düzelenler bana yardımcı olursa sevinirim, sabırlı olup beklemeli miyim eşimin düzelmesini? Kendisi kaplumbağa hızındadır ben de biraz aceleciyim.
Yorumlarınızı bekliyorum iyi pazarlar herkese...