cinsel hayatımız ne zaman düzelecek umutsuzum

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba, 5,5 senelik evliyim. 2 sene önce kv kaynaklı sorunlarımız başlamıştı, bu sorunlar tabiki cinselliğe de etki etmişti öyle ki 1 sene ev arkadaşı modunda yaşadık. Sorunlar başlatınca ben isteksizleşmiştim sonra devamı geldi vs vs. Son bir senedir düzeldi ilişkimiz eşimle ama hala eskisi gibi düzenli cinsel hayatımız yok, eşim sürekli kendi isterdi şimdi öyle değil.

Eski halimize dönelim istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum Eşimi sarılıp öpüyorum ondan tepki gelmeyince geri çekiliyorum o da geçen sarılıyorsun gerisi yok dedi, bazen istiyor bazen istemiyor gibi, ben mi bilemiyorum bu işi yanlış zamanda mı yapıyorum anlamıyorum ki. Sabah mesela karnım aç dedi istemedi, ben de bozuldum.

Bu durumu yaşayanlar düzelenler bana yardımcı olursa sevinirim, sabırlı olup beklemeli miyim eşimin düzelmesini? Kendisi kaplumbağa hızındadır ben de biraz aceleciyim.

Yorumlarınızı bekliyorum iyi pazarlar herkese...

Reddedilme korkusunu bir kenara bırakıp siz biraz daha yönlendirici olacaksınız o halde. Bu konuda kendinizi eşit görün; sürekli erkek başlatır, erkek ister diye bir şey yok. Kadın da ister, erkek de ister, bazen ikisi de bozulabilir vs.. Dünya meselesi değil yani, bu kaygılardan sıyrılın biraz rahatlayın. Ayrıca bu noktada çift olarak sizin için daha arzulanabilir ve heyecanlı birliktelikler lazım ki süreklilik sağlanabilsin. O yüzden sayısına değil, kalitesine odaklanın.

Sarılıp öpmeye cesaretiniz varsa (ki her karı koca arasında olmalı ama çekinen çoğu kadın var bence çok tuhaf) devamını da getirin lütfen.

Bugüne kadar özel durumlarınızda hiç denemediğiniz bişeyler deneyin.adamı gömleğinin düğmelerini açarak soymak yerine çorabından soymaya başlamak bile değişikliktir unutmayın!!

Ve mutlaka iyi beslenmiş iyi dinlenmiş olduğundan zamanın uygun olduğundan emin olun madem açlıkdan şikayet etmiş :)
Sabah daha iyi olduğunu duymuştum oysa.

Bikaç zaman kadınlık gururunuzu bi kenara bırakın başladıgınız ısı bıtırmeye kadar goturun. Baştan biraz soğukluk olacak sızde cok kırılacaksınız ama sonrası duzenlı cınsel hayat. Bızımde boyle bı problemımız vardı ben gozumden yaslar aka aka adamın kollarına kendımı atıyodum araya sogukluk gırdımı gun gectıkce artıyo. Sankı ben meraklısıymısım gıbı kendımı zorla kabul ettırıyodum ama sımdı oyle degıl ıkı senede cok yol katettık ıplerı elıme aldım dıyebılırım denenmıs ve basarılı sonuc alınmıs bı taktık

Karı koca arasında utanma çekinme grur olmaz saygı olur sürprizler yapın siz başlatın hayır dese bile diretin şımartın onu size dokunduğunda çok mutlu olduğunuzu ve kimse için kavga edip küs kalmayın o insanların istediği olur o zaman.gidin sarılın koklayın sürprizleriniz olsun açık saçık konuşun karnı doyduktan sonra hadi deyin ayaklarını gıdıklayın kıllarını çekin iltifat edin sen sen tatlısın minnoşum

Sabah karnının aç olması doğal. Acaba cinsel çekim gücünüz zayıf olabilir mi? Şehvetli biraz seksi giyinmek güzel olmak baştan cıkarıcı davranmakta zayıf olabilirsiniz.

Evde leoparlı full dekolte gecelikle geziyorum o konularda sıkıntı yok sürekli seksi geziyorum zaten. Sorun psikolojık sanıım.

Bikaç zaman kadınlık gururunuzu bi kenara bırakın başladıgınız ısı bıtırmeye kadar goturun. Baştan biraz soğukluk olacak sızde cok kırılacaksınız ama sonrası duzenlı cınsel hayat. Bızımde boyle bı problemımız vardı ben gozumden yaslar aka aka adamın kollarına kendımı atıyodum araya sogukluk gırdımı gun gectıkce artıyo. Sankı ben meraklısıymısım gıbı kendımı zorla kabul ettırıyodum ama sımdı oyle degıl ıkı senede cok yol katettık ıplerı elıme aldım dıyebılırım denenmıs ve basarılı sonuc alınmıs bı taktık

Mesajınız bana umut oldu biraz daha ayrıntılı yazar mısınız neler yaptınız nasıl başardınız lütfen...

Kızlar merhaba, 5,5 senelik evliyim. 2 sene önce kv kaynaklı sorunlarımız başlamıştı, bu sorunlar tabiki cinselliğe de etki etmişti öyle ki 1 sene ev arkadaşı modunda yaşadık. Sorunlar başlatınca ben isteksizleşmiştim sonra devamı geldi vs vs. Son bir senedir düzeldi ilişkimiz eşimle ama hala eskisi gibi düzenli cinsel hayatımız yok, eşim sürekli kendi isterdi şimdi öyle değil.

Eski halimize dönelim istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum Eşimi sarılıp öpüyorum ondan tepki gelmeyince geri çekiliyorum o da geçen sarılıyorsun gerisi yok dedi, bazen istiyor bazen istemiyor gibi, ben mi bilemiyorum bu işi yanlış zamanda mı yapıyorum anlamıyorum ki. Sabah mesela karnım aç dedi istemedi, ben de bozuldum.

Bu durumu yaşayanlar düzelenler bana yardımcı olursa sevinirim, sabırlı olup beklemeli miyim eşimin düzelmesini? Kendisi kaplumbağa hızındadır ben de biraz aceleciyim.

Yorumlarınızı bekliyorum iyi pazarlar herkese...
Libido artırıcı yiyecekler tavsiye ederim.

İpleri ne anlamda elinize aldınız

Cinsellik yaşanması gerekli diye yanaşmam ben eşime, direkt sevişmek için istediğim için isterim hatta bazen yorgunum hayatım ya valla dur bi elleme vs . Der . Tecavüz taciz arası bi şekilde vereceksin diye mıncıklarım. Yani kocam o Benim ya ,o adım atsın ben adım atayım, o başlatsın ben devam edeyimler çok saçma geliyor bana . Erkekler kadar kadınlarında ihtiyacı bana göre. Beden dilinizi kullanın, az kadınlık katın, biraz seksepalite , bir tutam şehvet oh misss sonra :21:allaktin movit movit

Back
X