- 12 Ocak 2021
- 14
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi mimarogrenci
-
Gebelik olsunmu istiyorsunuz?Merhaba bir sorum olucak erkek arkadaşımla uzun bir süredir cinsel ilişkiye giriyorum korunmasız bir şekilde ama ne kızlığımın bozulduğuna dair bir kanama yada akıntı nede bir gebelik söz konusu bunun nedeni nedir lütfen yardımcı olun ?
Hayır aksine olmasını istemiyoruz ortam müsait olduğu halde sadece neden olmuyor kızlık zarımdada herhangi bir zedelenme yokGebelik olsunmu istiyorsunuz?
Hayır aksine olmasını istemiyoruz ortam müsait olduğu halde sadece neden olmuyor kızlık zarımdada herhangi bir zedelenme yok
Konu gerçek sadece cevap istıyorum şenlik değil yardımcı olabilecekseniz sevinirimyerimi ayırayım konu gerçekse cevap yazarım. zaten birazdan şenlenir buralar
Yaklaşık 6 aydır böyle devam ediyoruz zarda bir zedelenme yada bir gebelik oluşmuyor sebebi ne olabılr ?
Çok zorlamayın ortam bozulabilir.
Kardeşim gerçekmisin değilmisin bilmiyorum ama 6 aydır neden korunmasız ilişki yaşıyorsunuz bunu merak etmeniz ayrı ilginç bunun edenini biz bilemeyiz tabiki doktora görünün çok merak ediyorsanız.Yaklaşık 6 aydır böyle devam ediyoruz zarda bir zedelenme yada bir gebelik oluşmuyor sebebi ne olabılr ?
Yeni üye konu cinsellik.Merhaba bir sorum olucak erkek arkadaşımla uzun bir süredir cinsel ilişkiye giriyorum korunmasız bir şekilde ama ne kızlığımın bozulduğuna dair bir kanama yada akıntı nede bir gebelik söz konusu bunun nedeni nedir lütfen yardımcı olun ?
Bdv?Yeni üye konu cinsellik.
Önce bdv'ye baksaydın iki kaynana gelin konuları okusaydın bari..
Kısaca Bir Derdim Var..
Kanama olmaz ama bir akıntı bir agrı bir leke muhakkak hissederim benım olan bişey sonuçtaVarsayalım ki gerçeksin... kızlık zarın esnek olabilir. Her kadının kanaması olacak diye bir zorunluluk yok. Doktor yolları gözüktü sana.
Doktor bakirelere bakmıyormuş diye duydumKardeşim gerçekmisin değilmisin bilmiyorum ama 6 aydır neden korunmasız ilişki yaşıyorsunuz bunu merak etmeniz ayrı ilginç bunun edenini biz bilemeyiz tabiki doktora görünün çok merak ediyorsanız.
Neden bakmasınDoktor bakirelere bakmıyormuş diye duydum
Bakire değilsinizkiDoktor bakirelere bakmıyormuş diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?