- 26 Kasım 2020
- 266
- 84
- 28
- 37
- Konu Sahibi melekzanem
-
Hayır, sonraki günlerde ilişkiye girmek hamile kalmanızı engellemez.Merhabalar ovulasyon kitleriyle ovulasyon gunu yakalanip degerlendirildi daha sonraki gunlerde iliski olursa bu döllenmeyi olumsuz etkiler mi ben genelde ovulasyonu yakaliyorum ama tabi hamile kalamiyorum acaba bunun sonraki gunelrde iliskiye girmemle alakasi olabilir mi hamile kalanlar veya kalamayanlardan bu konuda yorum bekliyorum ovulasyon sonrasi iliski olursa bunun dollenmeye etkisi varmi yokmu tesekkurler
Rahatladim ya artik bu gibi detaylara bile takilir oldum tup bebek yaptirmistim doktor transfer sonrasi iliski yasak demisti tup bebek oldugu icin galibaHayır, sonraki günlerde ilişkiye girmek hamile kalmanızı engellemez.
Bunu tüp bebek transferi olan tecrübeli kadınlar daha iyi bilir.Rahatladim ya artik bu gibi detaylara bile takilir oldum tup bebek yaptirmistim doktor transfer sonrasi iliski yasak demisti tup bebek oldugu icin galiba
Tup bebekte iliski sirasinda herhangi bir olumsuz durum tutunmayı etkilemesin diye yasaklaniyo.bizdede yasakti yani bastan önlem almak adınaRahatladim ya artik bu gibi detaylara bile takilir oldum tup bebek yaptirmistim doktor transfer sonrasi iliski yasak demisti tup bebek oldugu icin galiba
Tup bebekte iliski sirasinda herhangi bir olumsuz durum tutunmayı etkilemesin diye yasaklaniyo.bizdede yasakti yani bastan önlem almak adına
Ama siz tup bebek yaptirmissiniz sizin icin sakincali olabilir. Bi kac gun yasaklandigini biliyorum. Ben normal yolla hamile kaldim o ay hic korunmadim ovulasyondan sonrada iliskilerimde korunmadim ama sizinki tamamen farkliRahatladim ya artik bu gibi detaylara bile takilir oldum tup bebek yaptirmistim doktor transfer sonrasi iliski yasak demisti tup bebek oldugu icin galiba
Tup bebekte bize ilk 12 hafta yasakti mesela sonrada plesanta asagida diye yasakti halen yasak esimle asker arkadaşı oldukAma siz tup bebek yaptirmissiniz sizin icin sakincali olabilir. Bi kac gun yasaklandigini biliyorum. Ben normal yolla hamile kaldim o ay hic korunmadim ovulasyondan sonrada iliskilerimde korunmadim ama sizinki tamamen farkli
Hahaha iste bunu demek istedim benimki normal 18. Haftadayim hic yasak olmadi sorunda olmadi sukur ki. O yuzden tup bebek daha farkli isliyorTup bebekte bize ilk 12 hafta yasakti mesela sonrada plesanta asagida diye yasakti halen yasak esimle asker arkadaşı olduk
Aynen canim.bizim surecler degisik karisik allah isteyen ve layigiyla ana baba.olcaklara nasip etsinHahaha iste bunu demek istedim benimki normal 18. Haftadayim hic yasak olmadi sorunda olmadi sukur ki. O yuzden tup bebek daha farkli isliyor
Onceden tup bebek yaptirdim maalesef iki ay sonra kaybettim simdi dogal yoldan deniyorumAma siz tup bebek yaptirmissiniz sizin icin sakincali olabilir. Bi kac gun yasaklandigini biliyorum. Ben normal yolla hamile kaldim o ay hic korunmadim ovulasyondan sonrada iliskilerimde korunmadim ama sizinki tamamen farkli
Allahim insallah en kisa surere hayirlisiysa eger nasip eder sizede. Strese girmeyin sakin olun elbet olacaktirOnceden tup bebek yaptirdim maalesef iki ay sonra kaybettim simdi dogal yoldan deniyorum
Ne guzel dua etmissiniz hic tanimadigim birinin benim icin bu kadar guzel dua etmesi beni cok sevindirdi . Allah razi olsun sizdenAllahim insallah en kisa surere hayirlisiysa eger nasip eder sizede. Strese girmeyin sakin olun elbet olacaktir
Sizdende allah razi olsun. Sakin olun allaha birakin olacaktir elbetNe guzel dua etmissiniz hic tanimadigim birinin benim icin bu kadar guzel dua etmesi beni cok sevindirdi . Allah razi olsun sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?