cinsel ilişki sırasında ağrı...bilgilendirir misiniz??

0tospembe

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
108
7
298
36
arkadaşlar çok sevdiğim bir ablam henüz bir haftalık evli.konuyu kimseye açamadığı için benimle paylaştı.ben bekarım ve yeterince bilmiyorum.aranızda evli arkadaşlar ve bilgili insanlar bana yardımcı olursa sevinirim.ilk ilişkisinin ağrılı olduğunu söylüyor ablam...ve o günden sonra bir daha yapamamışlar.nedeni ne olabilir.şimdiden teşekkür ederim.

[/B]
arkadaşlar çok sevdiğim bir ablam henüz bir haftalık evli.konuyu kimseye açamadığı için benimle paylaştı.ben bekarım ve yeterince bilmiyorum.aranızda evli arkadaşlar ve bilgili insanlar bana yardımcı olursa sevinirim.ilk ilişkisinin ağrılı olduğunu söylüyor ablam...ve o günden sonra bir daha yapamamışlar.nedeni ne olabilir.şimdiden teşekkür ederim.

bır cok nedenı olabılır..benneyaptımki
bunu ancak uzman bır jınekolog anlayabılır ..
agrı cekıyorum dıye ılıskıden sogumasına neden olabılır bu zamanla..:1closedeyes:
en dogru olanı kısa sure ıcınde jınekologla gorusmek..yerimseniben

ya o agrı zamanla geçti bende 3 aylık evliyim son bir aydır düzgün ilişkiye giriyoz ondan önce bıcak keser gibiydi ama geçti zmanla geçer alışsınlar ve birde her ilişkide temiz bi pamukla zeytin yagı sürsün o hem agrıyı hafifletiyo hemde kayganlaşma yogunlaşıyo :) doktorlar bakmadan sen vajinutmus olmuşsun diyler daha beter insanları psikolojisini boziyler :)

selam ilk ilişkide agrı olması normal cunku kızlık zarı yırtılınca agrı yapabılıyor ancak her ılışkıden sonra agrı varsa uzman bır doktora gorunmesını tavsıye ederım .Bu olayın bırcok sebebı olabılır basta mantar enfeksıyonları olmak uzere kendıne ıyı bak

intihap tanda kaynaklanıo olabilir amaa .. ilk ilişkise öle rahat olmaz yanii ağrır dolayısıyla ... çalışmalara hızla devam :roflol:

Hiç utanmasın bi doktora gitsin ayrıca vücudu ilişkiye alışmaya yeni başlamış olabilir

Back
X